Слънце, жега, плаж, море, а през ОКТОМВРИ с бебче във ръце.

• 16 149
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
Привет момичета .

Благодаря ви за хубавите думи   bouquet

Melly.G  веднага я давам за бургаска снаха  Party

Аз днес получих количката за бебка .Миналата седмица я поръчак от mytoys.de.
Това е модела http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca02.07.04/1841880 само ,че  на моята  цвета е черно със сиво.Мисля че цената е доста изгодна за всичко ,което е включено в нея.Преди малко я сглобихме и сега я търкаляме с малкия из хола Laughing.Спомням си ,  че веднъж обсъждахме Safety 1st като мярка , но отзивите не бяха много положителни .Аз я харесвам - не е в никакъв случай тежка - с алуминиеви рамки е .Дръжката за бутане е цяла , коша за бебе е голям- летният също .Управлява се много лесно.Гумите се помпат и  дори има амортисьори.Да ми е честита Simple Smile

Последна редакция: вт, 23 юни 2009, 13:05 от bunsy

# 211

Последно да питам и млъквам.Kакво мisлите за количките Zooper Rolling Eyes
Мисля, че Инглезина е по-добрият избор! Peace

Бунси, да ти е честита количката! Дано си доволна от нея. Аз съм тази която нямах добри отзиви за нея...много и играе дръжката и летния кош при движение. Ама аз съм тежък случай относно колички... Whistling

# 212
Бънси, честито за количката  bouquet
Рони, и аз така си мисля Hug
каки, поздрави  на теб. Да си изкарате чудно. Малееее, колко е сладичък твоя младеж. Като го гледам какъв е голичък ми идва да го нацелувам еднио хубаво Crazy Heart Eyes

# 213
Pozdravi i celuvki ot moreto.nadqvam se,4e vsi4ki ste dobre i v slynchevo nastroenie!:)))

# 214
Здрасти и от мен..... Насмогнах малко... Не знам по коя тема да се включа... Изгубих ви края. Целувки от мен

ВАРНЕНКИ, другата седмица викам да спретнем една среща да хапнем някоя мелба! Какво ще кажете?

# 215
Каки, приятно изкарване! Целувки на малчо. Heart Eyes

Ани, разказвай как мина пътуването? Покажи някоя снимка, че да оплакнем око! Wink

# 216
Ани, добре дошла:) чакаме снимки...За срещата съм ЗА-този път ще се постарая да дойда Hug

# 217
 julianka , приемаш много лично написаното от мен... Да ти кажа въобще не ме вълнува кой в каква количка ще си бута детето. Аз за себе си знам каква искам. Останалите имат глави на раменете и знаят какво правят. Опитвам се да помогна на тези, които още не са се ориентирали, а тези които са си намерили своята колична - супер, много се радвам. Пилците се броят на есен. тогава ще коментираме кой е направил правилния избор и кой не. До тогава бутайки колички по мраморните гладки подове на магазините и по паркета в хола никой не може да каже удобна или не е неговата количка. Иначе да, цената и не е висока, но за мен това е единственото и предимство.

# 218
Аз пак се включвам в средата на деня чак, но.... Grinning
Много хубаво, че обсъждате количките- колкото повече мнение, толкова по-добре...начинаещите "шофьорки" на колички като мен да се ориентират.
Ger4o - кой модел на Куини те измъчи толкова тогава?
Честита количка на bunsy! Сподели домашни снимки на нея ако можеш (лично аз така добивам по-добра представа отколкото по реклами ), а и колко килограма е в действителност , че на повечето места е грешна информацията. Имам да правя един голям подарък и си мислех за тази количка...
Аз лично не съм избрала със сигурност модел- дори таткото ме пита, а аз се оправдавам че има време (въпреки че тук с тези 8-10 седмици доставка другия месец ще трябва да се стегна и да пообиколя магазините). Но повечето са толкова надалеч, че ще трябва план за цяло пътуване до там да направя Joy

Последна редакция: вт, 23 юни 2009, 14:44 от Girl from Ipanema

# 219
Здравейте момичета минавам само да се похваля днес бях на преглед всичко с бебетата е ОК както и с мама едното е 677гр другото е 674гр казаха че ще са момичета шийката на матката ми е запазена разрешиха ми да ходя на море ако всичко е нормално както до сега само ми казаха да си следя кръвното всеки ден.Ако започна да имам контракции и да вдигам кръвно ще ме вкарат в болница за да няма проблеми.

# 220
julianka , представи си новородено бебе на ръце, а ти с една ръка махаш мърлявите колела и ги качваш отделно  Mr. Green.
julianka , приемаш много лично написаното от мен...
Първото не беше ли лично за мен  Wink
Много ми е ценно вашето мнение, особено на мами с опит. Винаги внимавам на думите и съвети ви. А за въпросните колички преди няколко теми имаше разговор, когато избирах от различни модели и пак същата дискусия за килограмите и все пак я купих!!!. Пак повторям - няма да държа детето с една ръка и да свалям гумите с друга  Simple Smile няма и да качвам количка в общ. транспорт и няма да я използвам постоянно. Пак казвам, че много сме доволни от избора, както и, че това е количка не за всички! Всеки си прави избор. Момичето попита за х-ландер и аз и отговорих и споделих мнението ми. Ама пак чувам за кг-те... тя ще прецени, нали днес ще ходи да я види  Simple Smile и може би ще се откаже още в магазина - кой знае. Щом ги продават и не спират производство, щом са масово продавани в различни държави, може би това е от значение, че всяка стока има своят купувач?! Някак си става не много приятно, че за место едно приятелско "честито" получавам такива отзиви.... Вече я купих и няма да връщам....  Sunglasses
Герчо, това също не е лично за теб, просто използвах твоите цитати.  Heart Eyes Много сте ми симпатични и няма как дори различни ни мнения да ме накарат да мисля по друг начин  Hug  затова хайде, да приключим и да се настроим на хубава ни софийска среща и нека всеки си решава сам какво иска и какво му отива или не  lovekiss

# 221
Пху.....че сте изписали.....докато прочета...и естетсвенно погледна всички линкове (нали съм си любопитна) и то мина час...
В дискусията за колички да се включа : при мене положението е малко по специфично......количка под 15 кг за близнаци (освен 2 кмодела летни за 6 + месеца) няма. Аз лично съм се спряла на X-lander, но признавам, че досега съм я виждала само на картинка. плануваме пътуване до Пловдив, че от т.нар. официални представители никой не си вдига телефона, а на магазините им в СФ (Бейби Пух) номерата за изключени...предполагам и магазините ги няма вече. След като я видя и на живо ще реша окончателно. Поблема  при нас е че не навсякъде има близнашки колички в наличност - в цвета и формата, която искам. Опцията с ъс столчета, разположение едно зад друго отпадна напълно....не ми се мисли какво ще ги правя като започнат да разбират, че едното има повече видимост от другото....сигурно ще настане голям екшън...за това мисля да си го спестя.
Относно Buggster - това са модели колички на TFK - немска фирма, със всички сертификати за качество. Конкретно близнашкия модел е прекрасен и казват, че е един от най-добрите, но в Пигис Хаус не са едни от най-точните относно доставката.
ГРРРРРРРР Всички почиват август месец, а на нас на 10, максимум 15 септември ни се иска да имаме всичко, че дай Боже всичко да е наред и да сме живи и здрави - след 10ти Септември се чакаме Simple Smile
Juliana, Джъмбо наистина е гръцки магазин, но повечето текстили - кърпи, завивки, дрешки са китайски.  Имам приятелки, които си купуват от там, но с ясната нагласа че след 5то-6то пране и повечечто неща (главно бодита, блузки, хавлийки) са за боклюка. Иначе споделям мнението ти че има адски сладки дрешки, но аз лично се съмнявам в качеството им. Цената им също е ужасно примамлива, но аз на made in china и то специално за бебешки материи не вярвам. Иначе магазина е много по евтин източник на електронни способия - стерилизатори, baby phone, озонатори и други. Играчките също са на по-приемливи цени (внасят ги отгърция, а не от представителите им в БГ)
Хубав и слънчев ден момичета Simple Smile

# 222
baby_one, честит ти дружна двойка с панделки  Heart Eyes
Cho_ko, магазините Бейби пух работят, бях там преди 2 седмици... ми ако не спряха работа след това де... бях в дианабадски магазин. Ама в Пловдив със сигурност ще има повече избор  Peace
за Джъмбо: дрешки хич не ми харесват нещо... хвърлих поглед само на пелени.... та пишеше на опаковката производство Гърция... затова питам... иначе и аз съм скептична към евтини китайски стоки...
Момичета, мен изпратиха след. месец на преглед при ехографист-кардиолог Велковски.... не коментираха, дали има проблеми, напротив, казват, че всичко е ок с бебчо... та малко се притеснявам, доки просто не ми казва нещо или това обичаен профилактичен преглед ще е?!  Confused

# 223
 HugЗдравейте мацки Hug

Ето ме и мен,снимки ще пусна ,но трябва първо да се снимам тия дни.
Бънси,Julianka, да са ви 4естити коли4ките 1stroller,със здраве да си ги ползвате и дано са удобни на малките беб4ета.
Каки, приятна по4ивка sun,целувки за малкия сладур.
Ани ,как мина Рождения ден, или ве4е си споменала,а аз не съм разбрала?Има ли снимки? photo
Ронка ,приятна разходка  Hug

Лек ден моми4ета

Последна редакция: вт, 23 юни 2009, 15:01 от peteto_83

# 224
julianka , отицателното ми мнение е за количката и няма нищо общо с лични сипматии или несимпатии. Напротив, защото сте ми симпатични затова се опитвам да помогна. Иначе честито! Няма количка, която да е за всеки - затова ила 100 марки със 100 000 модела...

Girl from Ipanema , количката на куини нямам никакъв спомен какъв модел беше  newsm78. Все пак беше преди 4 години, ама от тогава като чуя куини и се изприщвам, макар да има доста симпатични неща. Просто моята предубеденост остава.

Общи условия

Активация на акаунт