Слънце, жега, плаж, море, а през ОКТОМВРИ с бебче във ръце.

• 16 166
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Бубе, честит ти семеен живот! Много щастие и любов на младото семейство  bouquet Hug

Аз пък другата седмица отивам на 4д. Мнооого искам клипче на бебока, а и фетална трябва да минавам;-) Отивам да ви изчитам, че активността ви през уикенда, пак е била завидна;-)))

# 106
добро утро Hug Бубе честито   bouquet много любов и щастие ви желая Hug А на вас мами лека седмица  bouquet

# 107
Бубе, Честит и изпълнен с много прекрасни мигове семеен живот! За ФМ аз ходих при Врагалева във Фемина, много съм доволна. Peace

Бънси и на теб успех на ФМ и ако имаш снимки да покажеш Wink

Надежда......мила, дано се оправиш бързо и сподели като отдеш на док. какво е казал! Hug

Дъска за пововане и аз имах, беше ми много полезна, но се скъса и сега нова ще купувам.

За ваксините доста чета и гледам интервюта и е страшно объркващо #Crazy, но в БГ са задължителни и ако не направиш ще имаш после проблеми с детски и т.н., но поне да са от новите, а не тези от 90-те години Thinking Ники няма ваксината за коклюш(която казват , че е много токсична) заради алегрията, която имаше и беше освободен , но иначе другите сме били, но без да ми се дава никаква инфо, пък и аз тогава нямах копм и така. Друго за сега не се сещам, после пак ще пиша Wink

# 108
  • Sofia
bubeto21, в Тина Киркова не знам дали правят,но ти давам телефона,където аз я правих-МЦ"Фемина"- 983 30 20 . Аз бях при Д-р Врагалева и съм много доволна от нея  Peace Друг лекар,който мога да ти препоръчам е д-р Димитров,но при него никога не съм била. Успех!  Heart Eyes

# 109
bubeto21, в Тина Киркова не знам дали правят,но ти давам телефона,където аз я правих-МЦ"Фемина"- 983 30 20 . Аз бях при Д-р Врагалева и съм много доволна от нея  Peace Друг лекар,който мога да ти препоръчам е д-р Димитров,но при него никога не съм била. Успех!  Heart Eyes
мерси !!! Hug

# 110
Бубе пожелавам ти много дълъг и щастлив семеен живот.Гледам че говорите за дъските за повиване аз съм с две ръце за имам проблем с кръста и леглото на малкия е с шкаф и повивалник и ми е страшно удобно ще го ползвам и сега с близнаците,иначе спалнята ми е доста ниска и рискувам да си остана в наведената поза ако трябва да ги сменям и обличам там.За ваксините имам много противоречиви мнения ние сме сложили всички които трябва има някои които тук трябва да си плащаме и за някои това са доста пари а в други страни са задължителни.

# 111
Добро утро момичета.
Аз едвам се излюпих  Laughing Много приспивно ми действа дъжда.
Бубенце щастлив семеен живот ви желая  Hug
Бънси ще чакаме резултати.
За повивалника - със сина си нямах (аз какво ли изобщи имах със него Joy)
Повивах го на една кръгла маса тогава, че ми беше перфектна като височина.
Сега си имаше към самата кошара. Според мен си е удобно нещо и стига да има къде да се сложи покупката му не е излишна.

# 112
Това си е страхотна покупка.Ние още сме с температура ще се гръмна вече след малко отиваме при педиатърката да ни види дано да не е нещо сериозно, за първи път ми боледува или вдига температура.

# 113
  • Пловдив
Здравейте,момичета!

Хайде  новата седмица,нов късмет!Нека само хубави новини от всички ,на които предстоят изследвания ,а тези,които отиват на почивка да си изкарат страхотно. Hug

За течението и според мен не е притеснително,защотопо време на бременността се увеличава,както кака Дора е обяснила.Но  ако нещо ви притеснява-сърбеж,смъдене,миризма,трябва задължително да се направи микробиология.

Плами Grinning,не се шашкай толкова Hug.Тапата(или слузестата запушалка) обикновенно е гъста,бяло-жълтеникава,може да има и нишки кръв(повече или по-малко),изглежда като сопол(извинете Embarassed).Тя предвещава раждането,но не е задължително да започнете веднага да раждате.Освен това тапата не пада при всички жени,при някои си пада при раждането.Моята падна окло 24 часа преди да родя,но имаше момичета в другата отчетна,които им падна седмица -две преди това.

Хубав ден на всички Heart Eyes

# 114
 HugЗдрвейте мацки Hug

Успех на моми4етата,които днес са на преглед,само хубави новини след това.

Стайли приятно пътуване и една незабравима по4ивка,дано временцето ви е супер за да бъде пълен релакса.

Ронка целувки за малката принцеска Hug

Желая хубава седмица на вси4ки,положителни емоции и много усмивки.

# 115
Вчера ви пропуснах и ква тема се е разразила... не можах да прочета докрай, но да си кажа, че направо смешно ми стана...
ХМ, майка ми и баща ми са пенсионери. Помагам им с каквото мога, че да не живеят на ръба на мизерията, където им е отредено според нашата държава. Родителите на съпругът ми са починали отдавна - не ги познавам... Никой, никога не ми е дал 1 лев даром. Преди 10 години започнах с 200 лева заплата и приятелите ми се подиграваха, че толкова съм се подценявала. Е, сега не се подиграват. Имам прекрасен дом - няма нещо в него, което да не ми е минало през ръцете, имам чудесна кола - верно КИА е, ама проблеми не ми създава, имам добри удобства - за всяко от тях съм се борила със зъби и нокти. И това е нищо пред семейството, което успях да създам - имам невероятно дете, любящ мъж и малка кокона, на път към нас. Това съм го направила с моите 2 ръце (мъж ми не е амбициозен и винаги аз съм била мотора в нашият живот и съответно човекът, които изкарва повече). И защото сама съм направила всичко мога да ти кажа, че в тая България който му се работи - има какво... На който му се печелят пари - има къде. Който го мързи да диша си търси оправдания и завижда на хората. Никога, ама никога в живота си не съм гледала в чуждата паница, а хората, които са по-добре от мен само са ме мотивирали да вървя напред. Мразя лафа дупе знае 2 и 200, мразя някой да казва, че като не му стигат парите трябва да си ограничава разходите. Напротив - винаги съм се стремяла да си увеличавам разходите, защото това ме стимулира да си увеличавам приходите. Да си купи човек количка от 1000 лева не е хвалба  Joy Joy Joy... Да си купи човек миялна или пералня или сушилня не е хвалба - това е начин на живот. Хвалба е да си купиш 5 скъпи пюрета, че като излизаш да си храниш детето навън всички да те видят. Хвалба е да купиш на детето си скъпи дрехи за навън и евтини боклуци за вкъщи. Хвалба е да си купиш мерцедес, когато имаш задължения към топлофикация. А иначе, ако искаш да делим форума на имащи и нямащи аз предпочитам да остана при имащите. Искам да мога да стигна хората, които имат много, а не да стигна хората, които нямат нищо - въпрос на ценности.
Ще се върна да допрочета какво сте писали по-късно, че ме зове къра  Joy

# 116
Цитат
Вчера ви пропуснах и ква тема се е разразила... не можах да прочета докрай, но да си кажа, че направо смешно ми стана...
newsm10  bouquet

# 117
Привет ,момичета! Хич не го обичам тоя понеделник, много работа  Simple Smile
Бубе,прекрасен семен живот и от мен  bouquet За ФМ препоръчвам Марков, но при нег очасове няма за месец наред Rolling Eyes Може да пробваш във Фемина както с препоръчали момичетата Peace
miracle82 ,честито за новата квартира Hug

Аз да питам нещо.Детските легла с матрак ли се продват или отделно трябва да се купи Embarassed

# 118
Обадих се във Фемина и ми записаха час за утре за 13.30ч. Бях изумена от бързата им реакция. Ще ме гледа доктор Цолова. Нямам впечатления от нея , но важното е да свърши работата за която отивам.  Grinning  Само не мога да се ориентирам къде аджеба се намира тая Фемина гледам и не разбирам на тая карта къде е....  newsm78

# 119
  • София
Аз да питам нещо.Детските легла с матрак ли се продват или отделно трябва да се купи Embarassed

Aз скоро ги разглеждах - има и с матраци, но повечето са без. тук идва и следващата дилема - какъв точно матрак да вземеш: те са едни кокоси, едни чудеса.... "за" и "против" кооооолкото щеш. За себе си още не съм стигнала до решение какъв да е. На Magniflex много ги хвалят, но братовчедка ми си купиха такъв (за тяхното легло, де) и след няма и година въпросния матрак мухляса!!! и когато се опитаха да си ползват гаранцията им изнесоха вода от 10 кладенеца, защо не могат да я ползват (но им предложиха да си доплатят още 300-350лв и да им заменят сегашния с нк по-добър). Сега са пуснали жалба в Защита на потребителя, та да видим...

Честито АСТРОНОМИЧЕСКО ЛЯТО!!!!!
(дано само не продължава в тоз дух  Praynig)
Много позитивно заредена седмица   bouquet

bubeto21 - Фемина е на улица успоредна на Раковска, м/у Раковска и Васил Левски. Ето от Bgmaps за по-конкретно:
http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=d2523cda4463b2caa8f1f6a82f342 … &initsearch=1

Общи условия

Активация на акаунт