За тези, които четат любовни романи

• 218 208
  • 733
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте , може ли да ви попитам , от къде мога да си изтегля или намеря на Каси Едуардс - Изпепеляваща жарава , от доста време я търся в нета но не я намирам , прегледах и всичко което можах , предложено тук , но май пак не я виждам. Възможно е и да съм я пропуснала , бихте ли ми я показали , ако на някой му се занимава Embarassed благодаря предварително.

# 151
  • Бургас
Божееееее, момичета сори,ама съм голям заплес Blush
Каси Едуардс - Изпепеляваща жарава

# 152
Здравейте аз сам новичка тука ама като вас също ОБИЧАМ да чета любовни романи ! Препорачвам ви поредицата на Джули Гаруд за семействата Бюканън - Ренърд ако успея ще ви дам и линкове! Точно доваршвам последната книга от поредицата и мога да ви уверя,  че си заслужава да се прочете ! Heart Eyes

# 153
А ето го и линка кам поредицата : http://account-co.net/torrents-details.php?id=2596

# 154
Божееееее, момичета сори,ама съм голям заплес Blush
Каси Едуардс - Изпепеляваща жарава

Прочетох я на един дъх, отново голямо глагодаря Hug

# 155
Не може да бъде! Сега влизам при вас и какво да видя - не съм сама! При любовните романи , имам предвид! И се регистрирах, и си свалих книга и почвам да чета! Направо не е истина! Страхотни сте! Hug

# 156
Момичета, не можах да прочета всичко написано по темата, надявам се и да не се повтарям. Ако желаете в калдата има специален подфорум само за любовни романи. Момичетата там са набрали голяма преднина и качват всичко  в торентите, от които теглите. Хубавото е, че там е пълният каталог на всички сканирани и редактирани книги. Приятно четене, надявам се, че бях полезна за някои ог нас.

# 157
Ох от кога не съм влизала тук и колко сте напреднали...Последно прочетох Невестите и Каубоите-мноооого ми харесаха.Виждам,че доста книжки сте препоръчали.Продължавате да ме изкушавате с тези коментари,след всяка книга си казвам-скоро нищо няма да захващам,но все нещо ме кара да надзъртам тук и резултата е на лице-свалих си сигурно 20 книги ooooh!Как ще ги съчетавам с другото хоби-незнам WhistlingЕй голяма краста са тия романи....

# 158
  • Montreal
Здравейте, аз тъкмо открих темата преди няколко дни и изтеглих няколко книги. Но днес за мой ужас не мога да отворя, да дръпна нито една. Дава ми грешка 404. Направо ми скапа деня, защото вече съм си  у дома, но пък книга няма... Дано да се оправчт нещата за утре. Бях си планирала как ще си лежа и ще си чета блаженно и мързеливо.

# 159
И при мен така,аз чета онлайн и от Читанка.инфо но и там има някакъв проблем и нищо не отваря  newsm78

# 160
  • Бургас
И двата сайта са ва "ремонт" до 2-3 дни acont-ь трябва да се оправи,ама Читанката ще ске позабави.

# 161
Някой от книгите са в PDF формат.Ка да ги отворя newsm78Нещо не се справям Confused

# 162
И двата сайта са ва "ремонт" до 2-3 дни acont-ь трябва да се оправи,ама Читанката ще ске позабави.

Ще те помоля да не даваш информация, която да не е потвърдена от мен. Слуховете, които се носят в калдата не са реални, така че не вярвай на всичко, което четеш там. Тракерът, който познавате няма да бъде пуснат или поне не във вида, в който го помните. Проблемът е сериозен и няма да се оправи. Ще ви предоставя алтернатива чрез друг сайт, който ще бъде пуснат съвсем скоро и където ще има какво да теглите. Когато стане вие ще бъдете първите, на които ще предоставя линка. Докато чакате, ако наистина нямате какво да четете, можете да откриете някои от нашите книги и в DMCA-removal-from-Google.

Относно pdf файловете - четат се с адоб рийдър, акробат рийдър, фоксит рийдър и други подобни програми.

П.С. До модераторите: Искам да помоля да изтриете всички мои постове с линкове  към книги, тъй като те вече няма да са адекватни. Молбата ми е да остане само първия пост в темата с линк, където съвсем скоро ще дам актуален линк за подмяна.

# 163
  • Бургас

Ще те помоля да не даваш информация, която да не е потвърдена от мен. Слуховете, които се носят в калдата не са реални, така че не вярвай на всичко, което четеш там. Тракерът, който познавате няма да бъде пуснат или поне не във вида, в който го помните. Проблемът е сериозен и няма да се оправи. Ще ви предоставя алтернатива чрез друг сайт, който ще бъде пуснат съвсем скоро и където ще има какво да теглите. Когато стане вие ще бъдете първите, на които ще предоставя линка. Докато чакате, ако наистина нямате какво да четете, можете да откриете някои от нашите книги и в DMCA-removal-from-Google.

Извинавам се,че съм подвела момичетата и си взимам бележка Blush

А DMCA-removal-from-Google  не ми дава да се регистрирам.Пише :
Лимита на сайта е достигнат.Възможна регистрация чрез покана.Некативните акаунти се изтриват автоматично от системата,моля опитайте по-късно...

Така,че ще чакаме  Simple Smile

# 164
Имам няколко покани за Мастерс. Пиши ми на e-mail: hely_g@abv.bg и ще ти дам.

Общи условия

Активация на акаунт