Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случва с ясла 28 в София?
Какво е мнението на родителите за ремонта на детската градина?
Какви действия трябва да предприемат родителите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случва с ясла 28 в София?
Ясла 28 в София е затворена за ремонт, който отне повече време от очакваното. Ремонтът беше необходим поради лошото състояние на сградата, включително проблеми с електрическата инсталация. Директорът се бори да ускори процеса, но проблемите с доставчика на храна и несигурността относно повторното отваряне през август допринесоха за безпокойството сред родителите.
-
Какво е мнението на родителите за ремонта на детската градина?
Мненията на родителите са разнообразни. Някои одобряват необходимостта от ремонт и се радват, че сградата е подобрена. Други изразяват разочарование от липсата на комуникация и несигурността относно повторното отваряне на детската градина. Има и такива, които са недоволни от отношението на общинските служители и директора по време на ремонта.
-
Какви действия трябва да предприемат родителите?
-
Какво е текущото състояние на ремонта в детска ясла „Калина“?
-
Как се отразява ремонтът на родителите и децата?
Затова утре отивам и аз да поразуча, какво става с ремонта и кога най-после ще заработи яслата! Ако има желаещи - аз ще ходя някъде към 10-10 и половина. Ако ли не ще пиша каквото съм разбрала!
Оххх, отдъхнах си малко, както се бях наточила да се карам и тя като ми съобщи това ми светна. Обаче от това, което казваш излиза, че жената май не е виновна за забавянето...
Както и да е, важната новина е, че още малко мъки и пак сме на ясла!!! А най-хубавото е, че дори и през август!
, ЗАЩОТО продължителността на ремонта на яслата НЕ зависи от Директорката.Вместо да се организирате за да настоявате за по-скоро "отваряне" на яслата - организирайте/ме среща със Столична Голяма Община - от ТЯХ САМО зависи разрешаването на проблема! За Ваше успокоение - РЕМОНТА Е ПРИКЛЮЧИЛ!!!,НЯМА нужда от други строителни и ремонтни работи а САМО да бъде изградена отговарящи на ВСИЧКИ условия за безопасност при експлоатация ел. инсталация.Много време ПРЕДИ започването и извършване на ремонта е пусната докладната записка за необходимостта от това.Средствата са отпуснати но ЛИПСВА воля от страна на Голяма община за ускоряване на тази част от ремонта.Необходимо е да се разбере едно - ДИРЕКТОРКАТА по 25 часа да присъства на работното си място - НЯМА да бъдат приети нашите деца ПРЕДИ изграждането на инсталацията.Не се настройвайте срещу нея,не си позволявайте некоректни коментари ЗАЩОТО те само внасят напрежение НО не водят до решение.Към днешна дата НИКОЙ от тези от които зависи НЕ СЕ ангажира със срок.Е,как тогава да искаме отговор кога ще се върнат нашите деца в яслата за да може ние от своя страна да не прави ме сложни "гимнастики" с организиране на гледане на слънцата ни?!...
и се
час по-скоро общината след като са преминали изборите да се ангажира с конкретен СРОК!