1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 89

• 53 136
  • 443
  •   1
Отговори
# 45

Снимка към статията на Varna 72

# 46
  • София
Ми, избрах Халит, Берг и момченцето, което играе Каан, въпреки че нямам забележки към ничия игра. Ако можех, щях да гласувам за всички.

# 47
Добра вечер и от мен!!!

АША иМИМЕ- smile3501 smile3525 smile3525 newsm51 smile3525

Гласувах разбира се за ХАЛИТ!Мисля ,че и останалите заслужават  smile3501

ПОКЛОН !!!!

# 48
Аааааааааа ужасна анекта...! Simple Smile Разколебах се 1000 пъти - в крайна сметка гласувах за Бену! Simple Smile

Е, приятелю, изненадана съм! Как така  "предаде" и "изневери"  на Фюсун?!  newsm78   hahaha

Последна редакция: нд, 21 юни 2009, 23:05 от огън

# 49
# 50
Добър вечер и от мен и благодаря за анкетата. Много, много, изключително трудно ми беше да избера. В крайна сметка избрах Халит, Метин Чекмез и малкият Ефе Чинар, но всички бяха перфектни в ролите си. Това са персонажите, за които ми се е късало сърцето и съм плакала с часове. Същото мога да кажа и за Тарду и Джейда, но все пак изборът е ограничен.

# 51
Гласувах за Керем, Бурхан и Надиде. Всъщност всички играха добре.
Този сериал го изгледах в интернет.В началото се смеех на тези които го следяха.Някъде по средата ме грабна, че се върнах от началото та така до 90 епизод.
Керем ми е любимец Grinning

# 52
   Добър вечер! Гласувах за Халит, Джейда и Метин Чекмез но имам чувството че изневерих на останалите чудесни актьори.
     Мисля че трябваше анкетата да бъде обърната обратно "ИМА ЛИ АКТЬОР  ЗА КОЙТО СМЯТАТЕ ЧЕ НЕ СЕ СПРАВИ МНОГО ДОБРЕ С РОЛЯТА СИ"  и пак опциите да са три, но пак щеше да е трудно да се гласува - трима трудно се събират

# 53
  Добър вечер! Гласувах за Халит, Джейда и Метин Чекмез но имам чувството че изневерих на останалите чудесни актьори.
     Мисля че трябваше анкетата да бъде обърната обратно "ИМА ЛИ АКТЬОР  ЗА КОЙТО СМЯТАТЕ ЧЕ НЕ СЕ СПРАВИ МНОГО ДОБРЕ С РОЛЯТА СИ"  и пак опциите да са три, но пак щеше да е трудно да се гласува - трима трудно се събират
    newsm10

# 54

Благодаря
 Лека нощ

# 55
Интервюто с Тарду Флордун  на арабската телевизия

http://www.youtube.com/watch?v=nXS0yB2uNXQ&feature=related

в началото  въпрос
 една жена казва сега сме в къщата на керем и бену
арабски
въпрос ? на англ .  към Кудрет бей
---да имаш добър екип и да си обичаш работата,това е тайната за успеха.
въпрос ?
---вярно е че отвреме на време не ни е било лесно,но ние си правим работата с обич и от нищо не се влияем.
въпрос ?
---ами аз съм човек който лесно разрешава нещата/намира им начина/,така бях и в сета.работим с удоволствие,работим спокойно.
въпрос ?
---бяхме заснели първа серия ,но след 15 дена ,снимахме наново,първото изхвърлихме в коша,защото бяхме работили с друг актьор.това за първи път ми се случи.

въпрос към жена
---да днес вече заснемаме финалната серия.свързано с нея няма да ви кажа нищо  вповече.защото е важно.да това са сцените от финалната серия и напрежението е на върха.
после на арабски

вече с Тарду
въпрос
---добре съм .благодаря ви
въпрос
---сценария на ''1001 нощ''произлиза от приказките за ''1001 нощ''
в първи сезон в началото сценария произлиза от тях и четирите главни героя /характера/,всички бяха замислени като положителни герои/характери/.
но когато започнаха конфликтите между Онур и Шехерезада да се увеличават,се излезе от прекаленото положително и за да се задържи графиката на възходящи и низходящи
се възложиха и на характерите на Бенну и Керем някои отрицателни качества/положения/.
и аз във втория сезон съм един от тези характери които започват тези конфликти.така мога да го кажа.
?
---всъщност преди да ми дойде поканата за 1001 нощ,на мен ми бяха предложили и роля в още 2-3  сериала ,които също сега имат добри отзиви ,с висок рейтинг са /няма нужда да давам имена/.но аз си дадох няколко дена за да помисля.историята /разказа /на този повече ми привлече вниманието и ми хареса и го обикнах и така  аз реших.знаех че ще има добро начало и че ще  има добър рейтинг,знаех че ще продължи дълго време.
но не сме и предполагали че ще има чак толкова висок рейтинг.та така аз се свързах с тази работа.когато дойде предложението от TMC и в същото време и от другите,аз прецених и избрах 1001 нощ.
?
---сега сценария произлиза от приказките за 1001 нощ,но като се поогледаме наоколо/около себе си/понякога, в някои моменти ,и в истинския живот могат да се преживеят /да се случат /такива неща,такива конфликти ги има.
?
---после, както споменах преди малко ,драмата в тази история и аз съм начело на събитията които променят нещата в отрицателна посока и зрителя мисля че малко ще му стане тъжно от това.има малко такава вероятност да разтревожим зрителя.
?
---сега аз да не го казвам .нека да е изненада за зрителя.
?
---всъщност аз от дълго време я правя тази работа.аз не живея живота си опирайки се на  известността.за мен това в турция не показва /не означава /нещо важно.за това правилата в моя живот още отпреди  се знаят какви са /са ясни/.може би наистина с този сериал станахме малко по- познати.но извън това правилата са ми ясни за начина ми на живот и няма някакви промени.

арабски/сцена на яхтата с онур и керем/

?
---през този нов сезон имам да участвам в един филм,може би по средата или накрая на май ще започнем.засега е това.
извън това поради 3-годишното снимане на сериала,много се изморихме.ако се замислите ,за седмица или за 6 дена работим все едно снимаме 90 мин. филм и това все продължава -90 серии снимахме.затова може би искам да си почина от сериали,занапред не знам ще направя ли нещо ,но мисля че филм ще има.
?
---тук наистина в продължение на 3 год. имахме много хубави дни,хубави неща направихме. когато вляза тука се чувствам като истинския собственик на холдинга.но като излезеш от вратата става различно всичко разбира се.но беше приятно.всички  и техническия екип,и продуцентската къща,екипа от актьори,всички са наистина добри,качествени,избрани хора все.
зная от предишните си работи, и като наближи последния финален епизод в другите сетове имаше малки спречквания ,конфликти,напускания . но тук при нас в продължение на 3 г. без някои малки проблеми,бяхме много хармонични,и работата ни беше производителна.и в този смисъл ще се разделя с много хубави спомени оттук.както и като работни места,и като екип и приятели.
арабски /сцена
?
---/смее се/   не съм .не съм се оженил.и сега в този момент няма такава възможност. /смее се /
в момента в живота ми няма такова положение.не съм в състояние сега да мисля за женитба.имам още нужда да работя.ако ме питате мен ,сега съм на 37 год.и сега съм в разцвета на кариерата си /където мога да дам много от себе си/ и според мен имам още 10 години до тогава.аз много обичам работата си и затова искам още известно време да изразходвам  енергията си там.

край на интервюто с Тарду

# 56
Севи Нил, благодаря ти за превода на дългото интервю с Тарду!!!    newsm20 smile3525 smile3525 smile3525
Невероятно всеотдайна си!!! Не щадиш време, сили..., за да ни предоставиш на разбираем език smile3501 всяка информация отнасяща се за нашите любимци!!!   love001
Най - искрено ти желая много късмет и Бог да е винаги с теб и семейството ти!!!   newsm10  newsm10 newsm10 newsm51 newsm51 newsm51

# 57
Севи Нил, благодаря ти за превода на дългото интервю с Тарду!!!    newsm20 smile3525 smile3525 smile3525
Невероятно всеотдайна си!!! Не щадиш време, сили..., за да ни предоставиш на разбираем език smile3501 всяка информация отнасяща се за нашите любимци!!!   love001
Най - искрено ти желая много късмет и Бог да е винаги с теб и семейството ти!!!   newsm10  newsm10 newsm10 newsm51 newsm51 newsm51
И аз се присъединявам към казано то Огън невероятна си, хиляди благодарности и от мен  bouquet  bouquet  bouquet Много се радвам че Тарду все още не възнамерява да се жени,но никога не се знае ако се влюби едва ли ще устой,но успокоението е че може да не е за Джанан Naughty Heart Eyes Hug

# 58
# 59
Aма това игра ли беше ShockedИ тези хора са били актьори? Shocked Shocked
А сега сериозно-за анкетата не мога да реша още ThinkingНяма актьор на който да не съм се възхищавала  Hug

Общи условия

Активация на акаунт