1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 89

• 53 131
  • 443
  •   1
Отговори
# 30
Първо искам да кажа, че за мен в този сериал всички роли заслужават голямо признание  Hug

За анкетата - гласувах за Тарду, Йонджа и опция друг. За първите двама няма да ми стигне цялото време на този свят да изразя възхищението си от тях  Hug  Hug  Hug . Още от самото начало ми легнаха на сърцето - Керем е просто неповторим, влудяващ  Heart Eyes, а Фюсун е един разностранен образ без каквато и да е скука в него  Peace

Що се отнася до опция друг - лично за мен най - силната роля в сериала е на Еда, изключителен професионализъм  Hug, до такава степен се вживява в ролята, че мога да кажа само едно голямо БРАВО  Hug, макар че и то не е достатъчно

Последна редакция: нд, 21 юни 2009, 17:14 от ferina

# 31
Жената изиграла Еда заслужава според мен първото място.
Разгледах нейни снимки и бях изненадана - как такова мило момиче може да се въплъти в такава хиена.

# 32
Много интересна и трудна анкета. Миме   bouquet
На първо място, без никакви колебания гласувам за Халит. Той даде живот на един толкова харизматичен и неустоимо привлекателен образ. Без неговият г-н Онур този филм нямаше да е същия. А Халит го направи толкова истински - силен и нежен, властен и романтичен. Вярвахме му и и го харесвахме и когато обичаше, и когато страдаше, и когато се гневеше, и когато ревнуваше, и когато беше идеалния баща и съпруг и когато беше женомразеца Шах Шехриар. Има сцени, в които Халит казва всичко само с един поглед или жест. Имам чувството, че той не играеше, а живееше в образа на Онур.
Гласувах и за Джейда. Нейната Бену е толкова истинска и многопластова - нежна, мила и романтична, но също така разкъсвана от ревност и несигурност, обсебена от всепоглъщаща, горчива и болезнена обич, потънала в дебрите на депресията, самосъжалението и алкохола, нараняваща и наранявана, много слаба, но накрая намерила сили да поеме отговорност за живота си и да отстоява себе си. А превъплащението на Джейда в майка изгубила още нероденотот си дете беше покъртително и разтърсващо.
Третият актьор, за когото гласувах е Тарду. Неговият герой претърпя най-много превратности. Видяхме го и като весел и безгрижен бохем и като мъж обсебен от разтърсваща страст по избраницата на най-добрия си приятел и като човек оставил се да бъде обичан, но несугурен в себе си и чувствата си. Керем понесе най-много загуби в този филм - неговият свят се срина. И Тарду го изигра блестящо. Веселите пламъчета, които горяха в очите му в началото, накрая бяха заменени с толкова мъка, тъга, болка, примирение, молба, нежност, любов.
Ако имаше още възможности бих гласувала и за Берг. Толкова млада и неопитна, а как изигра ужаса и безсилието на майка бореща се за живота на детето си, отвръщението на жена принудена да продаде себе си. Пресъздаде образа на силна, твърда, упорита и в същото време нежна и любяща жена. И ние повярвахме, че тя наистина е жената, в която може да се влюби мъж като Онур Аксал.
Бих гласувала и за Фисун, Али Кемал, Надиде, Бурхан, Каан, Еда, Периде, Севал. Бих гласувала за всички. Всеки от тях, от най-малкия до най-големия дадоха своя принос в магията на този филм.

Извинявайте за дългия пост, но този филм не спира да ме вълнува.

# 33
varna 72   bouquet  bouquet  bouquet за интервюто в Труд

asha     bouquet  bouquet  bouquet за снимките и темата

mimata67     bouquet  bouquet  bouquet за анкетата, изключително много ме затрудни  Hug. Защото няма начин да определя само трима от всички прекрасни артисти, които направиха този филм така невероятен  newsm20 smile3501 smile3501 lovekiss lovekiss lovekiss
все пак гласувах за Халит, Джейда и Ефе (Каан),  следващи в списъка ми са Тарду (невероятен!), Йонджа(Фюсун), Берг, Ергюн Демир(АК), Джанан(Еда).....и т.н., приблизително в този ред

мили момичета.... и fatherRr  newsm47,

радвам се, че изгледахме заедно този прекрасен филм и споделихме мислите и чувствата си, провокирани от него, а те бяха толкова много.
Общуването с вас ми даде не по-малко от самия филм  newsm03 newsm51  love001

# 34
  • sofia
ох, тая анкета , защо няма опция всички. Мисля , че всички го направиха незабравим и "лошите "и "добрите' във филма.

# 35
Venetat!  bouquet Както винаги успяваш да изразиш с думи мислите ми!
 smile3525

# 36
varna 72  bouquet  bouquet  bouquet за новината за Деси Добрева. Изслушах песента няколко пъти и страшно ми хареса. Много ми се иска да чуя изпълнението на Деси. Сигурна съм че също е много добро. Боже, боже до преди няколко месеца не бях чувала турска песен, а сега се превръщам в почитател на турската музика. 1001 нощ какво направи с нас?!

А това май е песен към някакъв филм. Някаква информация?

# 37
Здравейте!
Досега само ви четох и това ми стигаше за цялото това през което даваха този страхотен филм.
Не мога да не се включа сега за да изразя мнението си.
Аз лично мисля,че ако Берг  не беше изиграла ролята си така,както го направи ,сега изобщо нямаше да я има тази тема и ние нямаше да сме тук.
Всички показаха страхотна игра и от този филм разбрахме колко добро е турското кино,но мен лично Берг най-много ме впечатли.

# 38
При Гала ли #Crazy Леле горкия, незнае какво го чака Mr. Green
galka05  той е добър актьор и може лесно да влезе в ролята на глупак, за да е на нивото на репортерките на Гала !  smile3521

интелигентната ни репортерка ще го попита дали се идентифицира с героя си  tooth

В такава посока са моите мисли и пожелания за 'репортерката':

http://vbox7.com/play:24ffdab8

и, справедливата реакция на, както казва Ботев
"Земя и небе, звяр и природа"

http://vbox7.com/play:45ada202   

http://vbox7.com/play:d2661f9d

http://vbox7.com/play:04afd283

и Онур "АСЛАн" отлично знае как да се справя с такива "журналистки":

http://vbox7.com/play:453b6e7e

дори и нашата Ани не се стърпя и оскуба перушината на тъпата патка:

http://vbox7.com/play:8d427529

може би защото става въпрос за "сапунка", пишманжурналистите подцениха нас, зрителите, в това, което се предполага, че търсим около артистите, опитаха се да ни дадат "зрелища", но дори в това се провалиха, обидиха и самите артисти....не знам кое е по-лошото

мили момичета,
радвам се, че не сме изгубили сетивата си за красиво и грозно, добро и лошо, приемливо и недопустимо, любопитно и безочливо, новина и ... жълтина

Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 39
Здравейте толкова сте дейни,че откакто не съм писала има толкова много новости и незнам откъде да започана Heart Eyes  Първо да благодаря на Севи за успокоението,че Търду поне засега не смаята да се жени за Джанан,дори и добра актриса като жена неможе да ме впечатли по никакъв начин,колкото повече се мъча да открия нещо привлекателно в нея толкова повече се убеждавам че няма такова,явно не е мой тип за разлика от Джейда и Берг HugЛично мнение с което не ангажирам никого Hug Севи  bouquet  bouquet Hug
Аша за темата  bouquet,а относно снимката на Джейда за мен и пожеланието под нея е по уникално неможеше да е, от твоята клавиатура в Божийте уши,дано се сбъдне и страшно много ти благодаря за това пожелание, трогна ме Hug Hug Crazy
Мар Томова притчата е страхотна и вероятно много вярна,поздравления и за теб оригинална както винаги  bouquet
Муронка клипчетета са толкова красиви,че затаявам дъх пред такова съвършенство,благодаря че ги сподели с нас  bouquet
Варна72 много се зарадвах че има българи,който не само не ни посрамват а й ни карат да се гордеем,явно Деси Добрева е такава,мерси за инфото Hug
Сега за анкетата поздравления за Мимата за добрата идея  bouquet Гласувах за Джейда,защото ми е любимка и мисля че изигра ролята си перфектно така изигра Бенну,че все едно беше реална личност,която познавах и обикнах,стардах и се радвах с нея,за мен тя е и ще остани за в бъдеще акртиса номер 1 много са надявам да имам щастието да гледам и други филми с нея CrazyДругите ми два гласа са за Халит и Тарду защото и тяхната игра беше уникална,споделям на 1000% казаното от Венетат по нагоре по темата.Ако имаше още една възможност гласа ми щеше да е за актъора изиграл Каан невероятна игра за дете на неговата възраст,въпреки че и аз като повечето тук смятам че нямаше слаба игра във филма и всеки един заслужава приз за играта си Американските величия могат да се учат от тях,възхищавам се на всяко едно изпълнение на артистите играли в този филм,направиха приказката толкова близка до нас че заживяхме с проблемите и радостите им,затова тази приказка ще остане завинаги в сърцата ни и ще я гледаме ненаситно и за в бъдеще CrazyСпирам че гопрекалих Stop,извинявам се за дългия пост и съжалявам ако съм ви отегчила Blush

# 40
Добро утро на всички Hug
Ех, то от партита, празници и т.н не мога да се запиша в темата.
Само да ви кажа че днес е денят на бащата тук. Американците са решили че и неговата роля не е маловажна и са му дали празник.
За анкетата ми беше безкрайно трудно да реша. Като цяло не видях слаба игра но и аз сериала съм го гледала доста повече от един път но само веднъж съм го гледала без да прехвърлям кадрите. Има ли Онур и шехерезада аз съм просто залепена за екрана и попивам всяка дума.
На няколко пъти се опитах да влеза вътре при тях но този номер не съм го усъвършенствала напълно. Резултата от опитите ми е налице
Относно превода на интервюто по НОВА аз просто нямах избор. Трябваше да го преведа. Реакцията...ами каква да бъде newsm78
Много дискретно ми бе казано че не е лошо като цяло но с последният въпрос нашата репортьорка е убила рибата и е провалила всичко.
Сега след като кутията ми е пълна с молби се захващам (но този път с удоволствие) да преведа 3 статии.
А имаче нямаше как да не гласувам за КААН. Големият малък мъж на който дължим този незабравим финал. И преди съм го писала но никое от децата не играе с неговият професионализъм. Толкова достоверно предаде ролята си дори когато беше само на 4 години че съм убедена че след време ще стане един от най-добрите турски артисти.
А сега да се захващам на работа че много превод ме чака. Имайте милост поне за един ден не помествайте нови статии  Joy

# 41
По анкетата - Халит,Джейда,Бергюзар.Жалко,че не може за повече.Всички артисти си изиграха ролите блестящо.

# 42
Аааааааааа ужасна анекта...! Simple Smile Разколебах се 1000 пъти - в крайна сметка гласувах за Бену! Simple Smile

# 43
Аааааааааа ужасна анекта...! Simple Smile Разколебах се 1000 пъти - в крайна сметка гласувах за Бену! Simple Smile
 Ами той нали може за 3ма артисти да се гласува,учудих се че си гласувал за Бенну(която ми е любимка) и се зарадвах, но няма ли да подкрепиш и своята любимка Фюсун newsm78 HugИзвинявам се за любопитството,но ми стана интересно Blush
Да припомня линка за гласуването за Берг #4 и се сравняваме с #32 Туба да не им се даваме  Heart Eyes
http://www.kanald.com.tr/FotoGaleriler/GaleriDetay.aspx?GaleriId=825

Последна редакция: нд, 21 юни 2009, 20:37 от dafi_83

# 44
  • София
По анкетата - Халит, Бергюзар, Джейда.Жалко,че не може за повече.Бих гласувала и за Ефе Чинар, Метин Чекмез,Томрис Инджер,а също и за невероятния Тарду Флордун. Всички артисти си изиграха ролите блестящо и така създадоха магията , която ни заплени и вече няколко месеца ни държи в плен.Поклон!

Общи условия

Активация на акаунт