Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 42-а тема

• 80 365
  • 666
  •   1
Отговори
# 135
От мен: тиквички с мляко

и свински шишчета на дървени въглища преди и след Mr. Green

# 136
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
   tutulina , магданозената пита е ....може ли рецептичката плиййс

Това е рецептата за магданозената пита , момичета. Извинявам се още веднъж, за това че не помня на коя от вас е тя , но сега е момента да благодаря  smile3525

2 връзки магданоз,1 връзка копър, 1 връзка пресен лук, 3 суп.лъжици грис, 3 яйца,1.5 чаена чаша кисело мляко / аз слагам цяла кофичка/,1 чаена лъж.сода в млякото, 1 чаена лъж.сол, 2/3 чаена чаша олио / аз слагам 50:50 олио:краве масло/, 200 гр.сирене може и повече, чер пипер по желание,около 2 чаени чаши брашно. Магданоза, копъра и пресния лук се нарязват на ситно и се прибавят към сместта от горните продукти. Сиренето се слага последно. Гъстотата е на кексово тесто. Пече се в предварително загрята фурна. Аз пека около 35 мин.на 170-180 градуса. Преди да извадите от фурната може да поръсите с настърган кашкавал и да запечете отново.  И нещо което аз допълвам и слагам към сместта е лапад / около 1 връзка/, или спанак, или листа от цвекло, като махам твърдите жилки. Нарязвам на ситно и добавям към сместа /без допълнителна термична обработка/ както е сурово. Слагам каквото имам под ръка в момента. Изпечената магданозена пита е много ароматна. Опитайте и ще се убедите сами. Успех  newsm10

# 137
Може ли да попитам как качвате снимките Rolling Eyes

# 138
  О,супер!Ще си запиша и аз рецептата на Магданозената пита!Наистина изглежда много апетитно!
  Тутулина,благодаря!  bouquet

# 139
О момичета.Добре, че е обедно време и скоро ще се яде.  ooooh! ooooh! ooooh!, че иначе........
Пепчо направих палачинки снощи по нощите щото три вечери не ме питай как заспах hahaha
До снимка не стигнаха - от палачинката на Анион правих Peace печената.
Крисче, Крисче факирка си станала.Бравос Peace.Да ти е жив и здрав Бобето  bouquet

# 140
  • Варна
Може ли да попитам как качвате снимките Rolling Eyes
Тук е обяснено много добре- http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0

# 141

Най-накрая и аз да мога да се отчета в любимия ми форум с едни дробчета със сметана и зеленчуци на фурна.
Извинявам се за качеството на снимката, но е правена с телефон. Embarassed

# 142
Една френска зеленчукова супа от днес (малко наобратно Blush)

# 143
  • ВАРНА морето сините вълни
здравейте както винаги невероятни сте  Laughing
Крисче -шапка ти свалям тази торта е като шедьовър браво станала си супер супер профи Laughing  bouquet
от мен -шейк с ягоди и вишни
пълнени патладжани и прословутата торта с мюсли -правя я за 3път тази седмица

# 144
felicidad17 ,много красиво и вкусно у вас Hug
У дома за обяд:

Сандвич от патладжан

# 145
Здравейте! Записвам се да следя темата, че бях на почивка и ви изпуснах. Ама и вие колко сте изписали и колко вкусотии сте приготвили...  ooooh! По-късно ще пусна 1-2 снимчици - правих сладко от борови връхчета и разни манджички с киселек /Бран е в планината  Simple Smile/, но не съм снимала всичко.

Хубав ден ви желая!   bouquet

BTW, Фелисидад, Нордина, снимките ви са много хубави!  Heart Eyes

# 146
Една френска зеленчукова супа от днес (малко наобратно Blush)

Уау!Това си е чист СЮР! Laughing thumbsup

Последна редакция: ср, 24 юни 2009, 15:20 от Селма

# 147
  • София

Здравейте! Тук  всеки ден големи красоти и вкусотийки!
Тортата с мюсли е мноооого изкушаваща  smile3501
За днес кюфтета с доматен сос  

За десерт сладкиш без яйца във вид на мъфини,
по идея на Лабрекс - тип Зебра .

Лабрекс, тайничко ти завиждам ( разбира се БЯЛА завист) за въображението и богатата фантазия  smile3508

# 148
DessiJ ,мерси! Heart Eyes...може ли рецепта за неаполитанския хляб,как си го написала - чак ми замириса  Flutter......аз още не съм си взела машина за хляб,ама съм тежка гемия - докато разуча всички видове,да претегля на кантар,да си избера..... Crazy
краси мира,кари,благодаря и на вас!Свежа мента имам Party и ще пробвам - много ми е любопитно как ще се получи  chef
felisidad, с тази супа..... thumbsup
betina33,nordina,много вкусни патладжани  bouquet

# 149
Лабрекс, тайничко ти завиждам ( разбира се БЯЛА завист) за въображението и богатата фантазия  smile3508

Рени, тестото дава възможност за много импровизации, затова. Чудесни мъфинки са ти станали!  bouquet

И мюсли-тортата на betina33 изглежда разкошно, а като знам и колко е вкусна  Heart Eyes, в скоро време ще я направя.

краси.мира, като гледам какви ги показваш, "оплетената вкусотийка" хич няма да ти се опре!  chef  bouquet

От мен днес само един зрял фасул.

Общи условия

Активация на акаунт