Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 42-а тема

• 80 366
  • 666
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Лелеее, и на мен ми се прииска да съм раче  Peace

Селма - абсолютно си права! Майсторката си личи отдалеч! Това количество плънка е за половин доза - значи за цялата трябват четири-пет ябълки, зависи от големината.

# 121
Krische         страхотна торта   bouquet

# 122
  • варненка от София
Крисче, ужасно си надобряла, помня първите ти стъпки и сега просто ми радваш много, ама много окото!

# 123
Момичета, благодаря ви.Hug
Марулка, благодаря ти Hug Hug Hug от сърце. Само като си спомня, какви терзания имах в началото, как се борих с неща, които са очевидни и са пределно елементарни, но това го осъзнаваш след като направиш няколко такива торти, като поразточиш туй онуй, като почнеш да усещаш моделиращата маса, като почнат да ти хрумват идеи, защото си изгледал стотици торти, изчел си стотици страници, изгледал си хиляди клипчета...... абе не става от първия път и това си е. Но пък мерака и хъса и ентусиазма на първия път и реването при мен си бяха от класа hahaha hahaha hahaha Крастата си е страшна. Макар и рядко да правя такива торти, си ми доставя удоволствие и най-вече ме кефи да наблюдавам реакцията на хората из офисите и на гостите, на които обикновено подарявам. И дори не вярват някои, че аз съм я правила, а предполагам и ти си го усещала това сладко чувство на задоволство и гордост от теб си Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes А пък като знам, че имам още да се уча и да експериментирам, хич не виждам да ми доскучее скоро Peace

Последна редакция: вт, 23 юни 2009, 23:04 от Krische

# 124
  • Варна
Krische , каква торта, каква играчка само, приказка направо Hug
She_R,тези банана само са залети с шоколад ли?Изглеждат превъзходно  Peace /щом ходиш така на гости да взема да те поканя ли  Laughing  Laughing  Laughing/
Само ме покани, ще дойда аз, не се притеснявайте няма да дойда с празни ръце Mr. Green Grinning Hug
Десерта стана много сполучлив и на вкус и е за любителите на много сладките десерти. Ако имате желание, може да погледнете рецептата

# 125
  • На брега
Как го правите този ориз? 

И аз не го умея (споделих още в предната тема) Embarassed, а го харесвам.... Може ли малко помощ  Praynig от "тежката артилерия" кулинарки...

# 126
  Tari Tasartir,благодаря ти от сърце за милите думи !И за уточнението по рецептата! Grinning
  Ще трябва да се сдобия с формички за мъфини специално за нея,обаче.Много ми хареса формата на пачулите! thumbsup

Krische,тортата ти е фантастична!Поздравления!  bouquet  bouquet  bouquet
   Марулке,Пеп-40,много вкусно и идейно на вашите трапези!

Да се отчета за "Манастирската Изба",гостите я харесаха страшно много.Искаха си допълнителни парчета,а детенцето им ме помоли да му дам парченце и за утрешната закуска!Което за мен е доста висока оценка! Laughing thumbsup Така че,който се чуди ,да не се чуди,а да я пробва смело тази рецепта! Wink

# 127
Ако имате желание, може да погледнете рецептата
  Много интересна рецепта!Браво!  bouquet

# 128
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

Крисче поздравления за прекрасната торта  newsm51, а Лабрекс с тая плетка сега цяла нощ сън няма да има докато я разуча. Хлебчето е чудесно  newsm10
  Пеп-4о да поръчам към палачинките и джобчета с кашкавал и нещо за преглъщане  beer

тази вечер салатка и кюфтета от телешка кайма  на фурна / но с грис, не с брашно /

и магданозена пита, но незнам на кого беше рецептата  smihesorry

Оставям ви за няколко дни и умната нали?....да не се гледаме смутено после  Blush

знаех си че нещо изпущам и сега се сетих, че Селма не е получила моите специални поздравления за неуморното търсене и експериментиране. Това е за теб с най-добри чувства  newsm51  и   smile3525

# 129
ей,страшни сте  Crazy два пъти се връщам назад,за да разгледам всичко добре thumbsup
поздравления за страхотните торти на Krische и Селма,много апетитни рула на Кафенцето и She R, а също и кексовете на labrex,Гелева,t.ilieva и mari_eta  bouquet
marulka_s,казвай рецептата за това изкушаващо пиле фрикасе по френски Praynig newsm22
Цецето,мързеливия чийз кейк е сходен с моя манхатънски кейк,който днес свърши за съжаление,затова напълно разбирам,че е хит у вас - тези запечени сиренени кейкове са голяма вкуснотия  chef
marabu,страхотни предложения Peace
Nova tema, и втората разядка ми хареса eat
......а и щях да пропусна - Веси,labrex, браво за красивата салата и страхотно оплетения хляб  Heart Eyes
пеп-40,както винаги на ниво  bouquet
Рени,Krische,да са ви  живи и здрави рожденниците! baloni

вчерашното меню беше по заръка на половинката:
капрезе                                                                     сьомгова пъстърва

# 130
Добро утро! Тук отново е ужасно вкусно, не съм влизала няколко дни и сега гледам и се облизвам пред монитора.Последните дни имах майстори и нямах време за готвене, но ще се поправя Embarassed
Вчерашното ни меню:
За обяд
Пица

Пица само със сирена за мен

За вечеря
Вратни пържоли на скара

# 131
Крисче, страхотна торта   bouquet  И понеже и аз имам едно раче, което има рожден ден на 5.07 искам да те питам поръчки за същата торта приемаш ли? 

Всички сте показали страхотни неща    bouquet 

# 132
Диди, направила си любимата ми риба, до която още не съм стигнала аз. Много красиво готвиш  Hug

Крисче, спря ми дъха с тази торта!   bouquet

Тутулина, моля те ми дай рецептата на магданозената пита.  Praynig

Аз тези дни пак творих с машината   chef

Неаполитански хляб. Източник е форумът. Аз не съм ходила в Италия, но съм живяла в Гърция и още докато се печеше, този хляб ми напомни детството там. Стана повече от фантастичен - благодаря на автора!  Hug В действителност е по-черен на цвят.

Най-сетне й дойде времето на шарената плитка. Източник - списание Журнал:
Втасваща

готова

Питки - най-обикновени:

Гевречета:

# 133
Крисче тортата е страхотна личи си че е направена с много любов  Hug  да ти е жив и здрав рожденника   bouquet

She_R   десерта изглежда страхотно

DessiJ страхотни хлябове

Blue_eyes у вас е много вкусна тази вратна пържолка изглежда много сочна и вкусна

didibu и салтката и рибката са страшно апетитни, салата Капрезе ми е любима но аз я обичам с мента в Испания така я сервират

и за всички които съм пропуснала  Hug невероятни сте

# 134
Привет,кулинарки! Hug
DessiJ , с тия тестени изкушения направо....ми разказваш играта!Така не мога да им устоявам...
Давай рецептите!    Praynig  
didibu , страхотни и ястия и снимки!Мноого красиво!
tutulina , магданозената пита е ....може ли рецептичката плиййс... Praynig
Krische , ти се губиш,губиш,ама се появяваш после с гръм и трясък!Страхотна е тортата,ужасно много си задобряла,завиждаааам   ....най-благородно!  Mr. Green    Да ти е жив и здрав Бобето, и все така да ти угажда....!Не се покривай тооолкова дълго,липсваш!
Моята трапеза
Шоколадови мадлени

Франзелки

Тиквички-огретен

Панна кота -кокосова с ягодово сладко /нещо не ми стегна желатина .../ но пък на вкус е...

А на Лабрекс новата оплетена вкусотиййка...е просто върха."Откраднах " си и рецептата,и плетката,да видим кога ще я преборя!

Общи условия

Активация на акаунт