Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 42-а тема

• 80 899
  • 666
  •   1
Отговори
# 435
Не съм готвила нищо интересно, затова няма много какво да покажа. Но вие продължавате да творите красоти Heart Eyes
Предварително се извинявам за качеството на снимките, но апаратът ми беше без батерия, снимано е с телефон.
Една семпла яхния с месо и едни чибати:

# 436
  • В сърцето на живота!
          Бисквитена торта от онзи ден Mr. Green                                            Леща с наденичка и чушки.

# 437
Банановия кекс на Селма

# 438
Здравейте,днес за обед -кайма с  ориз и др.зеленчуци на фурна,нещо като плънката за чушки,но без чушките Wink,децата винаги ядат само плънката   
и отново сладък салам.Хубав следобед  chef       

# 439
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
    Здравейте момичета  newsm03  Чета ви почти цяла сутрин ! Поздравления за всички вас неуморни кулинарки  Flowers Bouquet Възхищавам се на уменията ви. Като си помисля, че все пак не сте професионалистки, а това което показвате е върхът newsm44   ...то тогава какво ли ще е ако сте  newsm78

Днес е Петровден. На всички именници честито !  newsm51

Много съм щастлива, да ви съобщя , че във в-к "24 часа" в броя от 25 юни в рубриката ГАСТРОГУРУ видях една вкусна рецепта на пиле магданозлия, която е представена от Пеп-4о по повод трапезата ни за Петровден.

Най-сърдечни поздравления за публикацията и Честит имен ден Пепи ! А това е за теб и семейството ти  smile3525

Днес набързо една зелена баничка с домашни ръчно точени листи

и едни охлювчета от бутер тесто

А за довечера зелен боб закупен от Старозагорския пазар, през който минавам винаги преди да си тръгна. Снимки по-късно. Ех роден край....

И понеже живота е динамичен ето и днешния брой на "24 часа" с нова вкусотийка от Пеп-4о наречена Гъбена фантазия с пилешки рулета. Толкова вкусно изглежда. Отново поздравления за Пеп-4о, а вие момичета потърсете вестника и прочетете няма да сбъркате.

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 16:29 от tutulina

# 440
  • София

Малееееееее, два дена  отсъствах и вие тук сте сътворили толкова вкусотийки и красоти,
че ми отне повече от 2ч. да ви прочета! Всичко тук е толкова красиво и вкусно....БРАВО на ВАС !!!
За днес след два дни почивка приготвих  мързеливите шницели

Изпържих печени чушки с дом.сос

Кашкавалени пръчици от бутер тесто - не помня кой беше дал рецептата, за което се извинявам на автора   bouquet

И едни соленки с яйца и сирене, пак от бутер тесто

На всички пожелавам успешна кулинарна седмица   chef

# 441
  • Варна
  Само запис. Отсъствах една седмица и сега сядам да ви чета:bouquet:

# 442
Лоис много ми е приятно ,че те виждам отново  bouquet.
Днес разглеждайки един сайт с линкове към блогове от цял свят видях твоите сърмички и си викам я да видя това ако не е на Лоис та на Hug.
Много ми стана родно и мило Hug
Пепчо ти май си именичка.Тая салата за довечера дето отлежавала ми е съмнителна тая работа newsm78.Ще има тежка трапеза май Hug
На всички скрити Павлинки, Петки, Петранки и т.н честито  bouquet  bouquet  bouquet

# 443

Пепчо ти май си именичка.Тая салата за довечера дето отлежавала ми е съмнителна тая работа newsm78.Ще има тежка трапеза май Hug

съм, съм  Flutter Flutter  и позна, за довечера е  Peace

Честит празник и на останалите именнички от форума   bouquet

# 444

съм, съм  Flutter Flutter  и позна, за довечера е  Peace

Честит празник и на останалите именнички от форума   bouquet
Ей Управна булка Старозагорка си ти Peace Peace Peace

# 445
пеп-4o , Честит празник!И дай още храна за душата,де...
Честит празник и на всички именици!

# 446
  • В сърцето на живота!
пеп-4o честит празник  bouquet

# 447
  • София
Честито и от мен, мили ми именни майчета. Да сте живи и здрави и вие и вашите близки с тези имена. Едно голямо наздраве от мен и весел празник  cheers

# 448
  • ГОре на черешата...
Ауууу, само сладости на последната страница Crazy...да се присъединя и аз тогава Blush...

Галактобурико:

И яйчен крем с грис, остатък от пълнежа за баницата:

Основното е зрял боб и мусака - по желание на клиента Wink.

# 449
рер-4о, честит имен ден!  bouquet И на всички останали момичета, които днес празнуват. Весел купон!  bouquet

mari_eta,  това  галактобурико галактично вкусно изглежда.  chef  bouquet А откога се каня да спра със сладките неща......

Задушени тиквички с яйца

Общи условия

Активация на акаунт