Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 42-а тема

• 80 351
  • 666
  •   1
Отговори
# 210
При нас пиле с картофи и баница. Simple Smile

# 211
Здравейте,хубаво нещо си е отпуската...почивка,време за децата,за дома ,за себе си и не на последно място-за хапване  grinning039 Та днес у нас чуден зелен фасул  сладък салам и реване

# 212
Pety,ммм сочна баничка,мале от Коледа не съм си правила баница  ooooh!

Кафенце пу-пу-пу,сладурка  Heart Eyes, да ви е жива и здрава и много да ви радва!!! Hug
Каква е рецептата за солените мъфини,и малко повече подробности за това шоколадово изкушение,кой е най-хубавия крем на света,много ме заинтригува  Blush

Селма,много слънчева тортичка,иде ми да си резна едно парче,ама голямо Crazy

Мариетка е готова за зимата с това кайсиево сладко  Wink

бениии,да знаеш как обичам сладък салам....забравила съм му вкуса вече от диетуване.... Tired

И за всички,които не съм споменала - СТРАХОТНИ СТЕ!!!  Hug

При нас за вечеря тиквички със чесново сосче,
за мен,печени на фурна за по-диетично,
и пържени за половинката,а за малката кюфтенца с доматен сос,
ама не съм снимала,че батериите на фотото изтощени Confused
От вчера има зенечукова супичка. Simple Smile

# 213
Кафенце, по-сладко нещо до сега не си показвала! Да ти е жива и здрава дъщеричката!  bouquet

Pety, да му се прияде на човек, като гледа снимката на баницата, чудесна е!   chef  bouquet

А забравените сладки на Котка в изпълнение на mari_eta са вълшебни! Heart Eyes Много ги харесвам, но отдавна не съм ги правила. Страхотно изглеждат!   bouquet

Аз набързо сладкишчето на рени55 набърках за следобедното кафе, като е дала тая бърза и вкусна рецептичка, по всяко време става!   bouquet

А на пеп-4о от вкусотийте само стиснах уста, щото..................клавиатурата ми е нова, не и мърдаше наводнението!   chef  bouquet

# 214
  • София
Кафенце, да ти е жива и здрава щерката и да бъде най-голямото ти вдъхновение!  Hug

Отчитам се с част от снощното меню. Имах гости, иначе мнооого рядко ми се случва да готвя така като изоглавена  Laughing

Тиквичките на Лабрекс       bouquet

Чорба от глава от сьомга със шафран

Лингуини с 3 соса - домашно песто, нещо като Карбонара и гъбен сос със сметана

Меден кейк

+ разрез на кейка

# 215

Цецето, много ти е вкусно менюто Heart Eyes, ама си и много смела - пеп-4о не смее да ги опита тия тиквунки, ти на гостите си ги предложила!  Grinning

# 216
  • София
Аааа, Лабрекс, аз имам тренинг с подобна рецепта за зелени доматчета  Wink - само че с много чесън и копър, вместо мед - захар, и отлежават по-дълго  Peace Щом от тях съм си хапвала, тиквичките не са ми никакъв проблем. Аз не виждам каква е разликата между сурова краставица и сурова тиквичка - само че краставицата не можем да си я представим пържена /а в интерес на истината стават много вкусни и така и почти не може да се намери разлика с тиквичките/, и обратното - за тиквичките. Въпрос на наложен вкус. Аааа, смела съм аз, и гостите, естествено, много я харесаха   bowuu

Още веднъж - благодаря ти за споделената рецепта  Hug

# 217
Аааа, Лабрекс, аз имам тренинг с подобна рецепта за зелени доматчета  Wink - само че с много чесън и копър, вместо мед - захар, и отлежават по-дълго  Peace Щом от тях съм си хапвала, тиквичките не са ми никакъв проблем. Аз не виждам каква е

Цецето, поразходих се из "моите (твоите) рецепти", ама не  видях доматчетата. Дали не ги пропускам......... newsm78 Пак ще погледна. Ако ги има някъде, пусни линк. Опитвала съм готвена (предполагам бързо запържена) краставица в нещо като китайска манджа, много добре си беше.

# 218
  • ГОре на черешата...
Цецето, меденият кейк е направо Crazy...умопомрачителен  bouquet!

Аз малко отзад напред, ама...основната част от менюто:
Ароматни питки със зехтин и босилек:

Тиквички на фурна:

# 219
  • София
mari_eta, благодаря! Също е и толкова вкусен  Peace

Лабрекс, не съм пускала рецептата за зелените доматчета, защото не съм се сещала  newsm78, пък то сега им идва сезонът. Знам я от майка ми, по-късно ще я пусна, като се приберем с малката от разходка, че ме е затиснала сега и протестира  Crazy

# 220

Цецето, много ти е вкусно менюто Heart Eyes, ама си и много смела - пеп-4о не смее да ги опита тия тиквунки, ти на гостите си ги предложила!  Grinning

аааааааа дайте да се разберем - такива доматчета и аз ям, ама като си спомня как последния път си изядох трушията с краставици и копър сама на работа, още ги мисля тиквичките и не добивам куража  Embarassed Embarassed

Лабрекс, дръж устата затворена  Laughing Laughing

Лични поздрави от тутулина имате   bouquet

# 221
Kafenceto,да ви е жива и здрава малката красавица и да стане невероятна кулинарка също като майка си,чедаже да те надмине  Hug  Heart Eyes

Benii,айде моля те дай линк към този сладък салам,че нещо не ми се търси,а пък ми се струва,че не е нещо сложно за приготвяне ,а отгоре на това изглежда страшно вкусен  #Crazy

# 222
Kafenceto моля те дай рецептата на тортата с готови блатове

# 223
  • В сърцето на живота!
Вечерята ни:

салатка
                                                                                  паниран кашкавал с корнфейкс и пържени картофки

# 224

аааааааа дайте да се разберем - такива доматчета и аз ям, ама като си спомня как последния път си изядох трушията с краставици и копър сама на работа, още ги мисля тиквичките и не добивам куража  Embarassed Embarassed

Лабрекс, дръж устата затворена  Laughing Laughing

Лични поздрави от тутулина имате   bouquet

Аз устата съм я стиснала по известните вече причини, ама ръцете ми пъргави по клавиатурата! Grinning  Благодарско за поздравите!  bouquet  bouquet

Цецето, когато имаш време и възможност.  Peace Аз пък зелени доматчета не обичам, надявам се с помощта твоята рецепта да спра да им се мръщя. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт