През юли канадската дружина очаква 3 бебета да има! - 37

• 16 007
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте дами,

Аз бях изчезнала за малко, но ето ме пак тук.

Имам питане - какви документи са необходими, за да поканя татко на гости тук. Намерих една покана в друг форум, но нищо повече.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=370196.105

# 196
  • Монреал
Маневрата, много са ви хубави и вашите снимки!  Hug

За поканите още нямам опит, но благодаря за линка може и на нас да потрябва в бъдеще!  Laughing

# 197
  • Vaudreuil Canada
Честит Рожден Ден Kalida!
Щастие, любов, късмет и здраве ти желая
(и по-често да те виждаме в темата Simple Smile )

# 198
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК, КАЛИДА!
Много усмивки и сбъднати желания!

# 199
  • На бял кон в Pierrefonds
Момичета, кажете някой гараж от който сте доволни в Монреал. Светна ми една лампичка на колата, а руснаците, при които ходех взеха, че си затвориха гаража и сега просто не знам къде да отида.

# 200
  • Vaudreuil Canada
Забравих да ви кажа че Мега Блокс ще има разпродажба на 5, 6, 7 август в складовете в Монреал. Инфото е от магазина им.

# 201
Здравейте дами,

Аз бях изчезнала за малко, но ето ме пак тук.

Имам питане - какви документи са необходими, за да поканя татко на гости тук. Намерих една покана в друг форум, но нищо повече.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=370196.105

Milla,

Много ти благодаря за линка. Огромен труд си положила, за да систематизираш всичко. А какво ще кажеш за копираната от мен покана? Трябва ли да пиша рождената дата на баща ми в поканата? Да сложа ли и неговия адрес в БГ? Още веднъж благодарности.

# 202
  • Vaudreuil Canada
croco1 по принцип поканата е свободен текст но имаше точно указани изисквания за това да се пише датата на раждане и националността на всички (канещи поканени) Имаше изброени и други задължителни елементи. За съжаление много отдавна съм ги чела изискванията и не ги помня но поканата която ползваме ние е със същото съдържане само променям данните на поканения а и нашите след всяко местене Simple Smile

Допис....
Ето ти актуалните изисквания - http://www.cic.gc.ca/english/visit/letter.asp

Последна редакция: чт, 23 юли 2009, 07:05 от shemet_neveroiaten

# 203
  • Vaudreuil Canada
Честит Рожден Ден Poupon!
Бъди обичана, усмихната, здрава и щастлива
(и по-често да те виждаме в темата Simple Smile )

# 204
Exe, много рожденици в темата Hug Честито на всички празнуващи  bouquet  bouquet  bouquet

# 205
здравейте момичета, темичката гледам не върви много май всички са по почивки. Няма ли вече бебчета нали имаше няколко мами за Юли месец? Аз ще съм чак на края на август и започнах вече да се шашкам. Аз пак ще ви помоля за съвет относно това какво ще ме посъветвате да си приготвя предварително освен основните неща за бебо за след сезаровото защото така се очертавам за сега и малко се притеснявам, че нали после няма да мога да излизам и все не съм сигурна какво да приготвя за двама ни след като се върнем в къщи?
Честито на всички празнуващи!

# 206
  • На бял кон в Pierrefonds
Защо да не можеш да излизаш след цезарово сечение? Нас ни изписаха на четвъртия ден, а на петия вече отидох с колата до магазина. Е, по-бавничко се придвижвах, но не съм спирала да излизам изобщо.

За бебето - има хиляди списъци в интернет, но повечето неща са излишни. Според мен - малко дрешки, много памперси, в началото миех с вода - не съм ползвала мокри кърпи, количка - задължително, някакви завивки, крем против подсичане, спирт за пъпчето, памук, много кутии клийнекс - при мен свършват за минути, малки хавлийки, няколко пеленки, шапчица.

В началото наистина не ти трябват много неща. Всичко може да се купи в последствие и при необходимост.

Леко раждане и да се похвалиш с бебчето в края на август!

# 207
Рони благодаря за инфото напълно съм съгласна с теб и точно така мисля да направя.

# 208
Здравейте,
аз пък имам следният въпрос: понеже сега 3 месеца няма да имаме  здравно осигуряване, след този период ли трябва да си изберем  личен лекар? Много е неприятно това условие, най-вече заради децата, че те най-често боледуват. Благодаря ви предварително!
Честито на всички рожденици!

# 209
здравейте момичета,искам да питам мамите от Квебек
Ние пристигнахме  преди 2 мeс. в Монреал и сега за детските от Квебек ни искат някои документи,акт за раждане ,резидентски карти,2 документа че живеем в провинция Кебек и още няколко подобни.
Въпроса тук е че искат да им пратим ОРИГИНАЛИТЕ по пощата  newsm78 или втория вариант  "Copies Conformes aux Originaux" което доколкото разбирам за да ги извадим трябва да се ходи в някои CLE център и агент да се подпише че тва наистина са копията ???? ква е тая дивотия  #Crazy
някои знае ли нещо по въпроса относно тези сертифицирани копия ?

Общи условия

Активация на акаунт