СЕПТЕМВРИ - 09'28

• 10 910
  • 271
  •   1
Отговори
# 120
  • София
ЧОПЪР нищо против да се съберем само да е вечер и по хлад.
Киара то нямат край твоите неволи... Дано всичко е наред Praynig
Неки как си? Дай инфо

въпросче: Правихте ли запис на тоновете? За колко време се прави 1/2 или 1 час? Къде? И кой ви насочи?

# 121
Валка честит рожден ден!  newsm59
Желая ти много здраве за теб и бебчо и всички скъпи за теб хора.Да те радват дечицата, да те обича съпруга....Леко минаване през последния триместър....

P.S: Blagodarq ti za novata temichka!!!! Peace

# 122
Добро утро момичета.

Ладида благодаря, че си се погрижила за нашия сутрешен тонус.
Ох милата, като четох какво си преживяла и ми стана много мъчно. Аз лично много харесвам Хепи и не мога да проумея как са могли да се изложат така. Кой знае в това топло време какви продукти са сложили.

Алиса900, много ми харесва тази комбинирана люлка. Изглежда практично. Незнам само колко място заема. Но надали става за новородено. Е, то като се замислиш, децата растат толкова бързо, че докато се обърнеш вече ще е 3 месец Simple Smile

Киара, добре, че Хриси е здравичка. Но пък това с майка ти е ужасно. Добре, че си я накарала и тя да си направи изследване, та поне да знаете за какво става въпрос. Много е неприятно на тези години човек да преминава през детските болести, но се случва. Дано майчето ти се възстанови бързо  Praynig

Това за килограмите е много индивидуално. Преди всичко е важно бебчето да се развива добре.

Бебешондел, не се притеснявай, че бебче е с 1 седмица назад според ехографските измервания... Все пак ехографа дава някакви средностатистически данни. Освен това невинаги задехографското устройство може да измери правилно бебето.
Моята бебка също е с по- дребна, но както аз, така и мъжо сме си дребнички. Не можем да очакваме някой мутант Simple Smile

Малейййй, снощи бях ужасна... След няколко дена недоспиване бях толкова раздразнителна, че естествено съпруга ми го отнесе... Лягаме си след като съм изпила 500мл чай от маточина+ 1 валериан. Тъкмо съм се унесла и мъжа ми става в 00:30h да пуши цигара. А той е шумен като слон в стъкларски магазин.. Ококорих очи...Направо се вбесих и като се разпуфках и развиках. После се опитвах да заспя, ама безуспешно.. Станах в 2 часа да се поразтъпча малко, пих още един валериан и в 3 часа заспах. Поне успях да спя непробудно до 7... Но ще му сложа ултиматум на мъжо да не мърда в леглото и от леглото Simple Smile

# 123
Здравейте момичета. Честито на всички които са имали повод, както и на празнуващите днес   bouquet.
shammi ще стискам палци всичко с детенце да е наред.

kiαrrα много тъпо това със скарлатината дано да нямате проблеми, че и аз бих си умряла от яд, ако ви се провали моренцето по толкова тъпа причина. Ще стискам палци да ви размине и вас Praynig.

При нас нищо ново. За покупките и щезлонг и стол за кола си имам от баткото, та няма да взимаме нови. Щезлонга съм си го ползвала от 2 месец някъде, а столчето за кола не помня честно казано ( в началото май Ади седеше в шезлонга на задната седалка и аз до него ) а столчето чак към 3-4 месец го взехме нещо такова беше. Люлка имаме наи обикновенна, която обаче си има и легнало положение ( ей такава http://www.bebence.com/images/cradle_sennik_pink.jpg ) та и това няма да се взима.

Да ви кажа до сега съм чистила и ми понатежава и на мен вече. Мисля сега да си направя едно студено мляко и да почивам пък надвечер да догладя.
Бягам че взех пак битовизми да пиша хубав ден на всички  Hug...

# 124
Горска Китка това със спането си е кошмар  Sad Имаш ли достатъчно физическа активност през деня? Аз съм забелязала, че като се уморя заспивам много лесно. Аи като се посмея на сериала "Двама мъже и половина" и ми едно спокойно после  Joy
Киара тая скарлатина няма ли инкубационен период и дъщерята ти да го е минала вече?

# 125
anita29 ,пиши как е минало после как е минало ЖК.Довечера ще си пожелая нещо непременно!
Киарра,дано всичко да е наред Praynig .Тя вече е била в контакт с болни и не се е заразила,дано и сега я подмине Praynig,за да си изкарате една хубава почивка!
Gorska_Kitka ,стягай го мъжо Naughty не му давай да мръдне,да можеш да се наспиш

# 126
Привет дебелеещи момичета! Joy Hug
Честит празник на празнуващите!  bouquet
Бубара,юнаците са си екстра,за сега и стискам палци да продължават така!Вървят симетрично,само с два дена разлика,но за сега са застанали така,че нормалното раждане остава мираж!А и аз се притеснявам малко,че мойта док от Т.К. излиза отпуск август ине знам,какво ше се разбираме.На сичкото отгоре са затворили 2-ра градска за ремонт и сега пренасочват към Т.К. и отделението е пълно!
Една моя приятелка ради на 17 и каза,че са върнали жена с изтекли води в 17.30 да отива в Шеиново,представете си в най-голямото задръстване!А и неонатологията била фраш с бебчовци-имало 8 двойки близнаци! WhistlingТа ако не си с оговорка незнам? newsm78

На тези,които им предстои преглед стискам палци! Peace

За записа на тонове в Токуда го правят чак от 9-ия месец #2gunfireИначе с една слушалка Crazy

Шами,стискам палци с детенце,всичко да е наред! Peace

За шезлонга-взехме на джъмбо,ползвах го откакто малкия взе да сяда,ползваме го ато столче и до ден днешен! Peace

И люлка имаме подобна на тази на Клара,но можехми да минем и без нея! Peace

# 127
Момичета, благодаря за пожеланията.   bouquet То инкубационния период при Хриси е минал, но може би майка ми е все още заразна и като оставихме снощи Хриси да спи при нея, има вероятност да се е заразила. Абе направо ще се гръмна, защото трябваше първо да изчакам днешните резултати, преди да водя детето при нея. Днес като кажа на мъжът ми, ще ми вдигне луд скандал, ама ще си го заслужа.  Sad Ние тръгваме утре вечер за морето и нали се сещате, че през цялото време там ще треперя да не се разболее. Преди малко запалих свещичка и се помолих да отидем и да се върнем живи и здрави от морето. То друго не ми остава. Дано поне днес на прегледа се разсея малко, като си видя малкото човече.

За тоновете - на мен предната бременност ми ги слушаха като влязох в деветия месец. Ходех всяка седмица в ТК за това. Сега незнам дали няма док да ме прати по-рано, имайки предвид, че ще правим секциото по-рано.

За шезлонга - аз май ще трябва да купя, защото на нас ни обещаха да ни дадат столче за кола, което го ползваха и вкъщи като шезлонг, но сега като ви чета, май ще ползвам столчето само по предназначение, а отделно ще си купим шезлонг за вкъщи. Тези дни ще погледна в Продавалника дали няма да харесам нещо.

Хайде, аз тръгвам за София, довечера ако се доредя от мъж ми на компютъра, ще пиша пак. Хубав ден на всички!  Hug

# 128
  • Испания и Стара Загора
Тъкмо се връщам от ЖК.Докторката ме направи на нищо.За последния месец съм качила 3кг ,което прави общо 10кг от началото.Каза ми да започна диета и следващия път като отида да съм свалила поне 1кг ConfusedИначе кръвното е добре.Чухме сърцето на бебка,която пък не спря да рита.Записа ме на курс за подготовка за раждането,но незнам дали ще успея да отида.Ами това е в общи линии.Сега се чудя как да сваля 1кг. newsm78
 kiαrrα дано Хриси не се разболее и да си изкарате супер на морето. Praynig

# 129
Здравейте момичета!
Още не съм чела, за какво сте си говорили днес. Преди малко се върнах от Майчин дом. Бях да си взема изследванията за гестационен диабет и се оказа, че съм в преддиабетно състояние, което скоро може да прерастне в диабет. Назначиха ми диета (с ниско количество въглехидрати), както и физическо натоварване. Казаха ми, че трябва да започна да свалям кила, за да се ускори нормализирането на стойностите, които са ми над нормата. Та последния триместър ще трябва да слабея с диетки и фитнесче  Rolling Eyes

успях само да разбера за притесненията на kiarra. Мила, дано ви се размине. Искрено ти стискам палци за това, и то не само за да не ви се развали почивката, а и заради Хриси. Гадно нещо е скарлатината и приема на АБ е задължителен. Така че ти желая искрено да ви пропусне заразата и да сте си здрави и весели на морето.  Hug

# 130
Здравейте мами.Днес имам имен ден.Бих искала да ви почерпя,ама не знам как да кача картинка Crazy Иначе се чувствайте почерпени Peace
Вчера бях на ЖК.Тия вече ужасно ме дразнят.Влязохме 3 момичета на куп,при което лекаря най-демонстративно излезе.Остана сестрата да ни мери коремите.Опита се да ни изпрати по живо по здраво,но аз отказах да си тръгна докато не говоря с лекаря.След около 10 минутно издирване лекаря се появи с огромна досада,като ме гледаше сякаш никога не ме е виждал Shocked.Да подчертая,че ходя при него от началото и миналия месец ми взе 70 лв. за фетална в частния му кабинет,но вчера вече не ме познаваше.Не го впечатли факта,че продължавам да съм с контракции,от няколко дни ме боли ниско долу корема.Изслуша ме с блуждаещ  през прозореца поглед и ми каза да си взема още Магнерот,като не ми даде и рецепта.Също така трябва да си направя задължителните изследвания,които трябва да занеса на другия ми лекар на 3-ти,но вече нямали направления.Свършили били #Cussing out.Значи освен,че си плащам здравни осигуровки,ходя на частни прегледи заради некадърните ни лекари,плащам си изследванията,после си пращам детето в частна градина за 600лв,защото няма място в държавна,трябва да търпя и това че живея в скапана държава в страшна мърсотия и хора които никога не са в настроение,че са на работа.Е вече много ми дойде.Мамка му.Идва ми да продам всичко и да емигрирам,а тука да останат само пенсионерите и малцинствата.Дано само сме живи и здрави с мъжа ми поне децата да изпратим да учат и живеят на вън.Извинете ме за дългия и песимистичен пост.

# 131
Да попитам,някой дали знае нещо повече за болницата в Разлог,дали има родилно отделение?Била МБАЛ,но това не ми говори много.Ще пътувам за Банско другата седмица,а това е единствената билница в района.Дано не ми се налага да я посещавам  Praynig

# 132
Здравейте момичета!
Още не съм чела, за какво сте си говорили днес. Преди малко се върнах от Майчин дом. Бях да си взема изследванията за гестационен диабет и се оказа, че съм в преддиабетно състояние, което скоро може да прерастне в диабет. Назначиха ми диета (с ниско количество въглехидрати), както и физическо натоварване. Казаха ми, че трябва да започна да свалям кила, за да се ускори нормализирането на стойностите, които са ми над нормата. Та последния триместър ще трябва да слабея с диетки и фитнесче  Rolling Eyes

успях само да разбера за притесненията на kiarra. Мила, дано ви се размине. Искрено ти стискам палци за това, и то не само за да не ви се развали почивката, а и заради Хриси. Гадно нещо е скарлатината и приема на АБ е задължителен. Така че ти желая искрено да ви пропусне заразата и да сте си здрави и весели на морето.  Hug

TRINITI , обясниха ли ти поне на какво се дължи това или до колко е вредно за теб и бебе???

# 133
Lipstick* Напълно разбрам гневния ти пост и считам емоциите ти за напълно оправдани. При мен положението е същото с АГ-то.
TRINITI  Незнам много за гестационния диабет, но зълва ми (или каквато там ми се пада сестрата на мъжа ми) разви такъв. В следствие на това роди по-голямо от очакваното бебе. Тя обаче има и куп други проблеми. Доколкото знам, спазвайки лекарските предписания всичко ще бъде наред.

# 134
Lipstik, напълно те разбирам. Сутринта водихме разговор с моя мъж точно на тази тема.
Честит имен ден, да си жива и здрава!   bouquet
Изследвания ни се полагали 3 пъти през ЖК. До сега са ми правили 1, а вижте кой месец сме. На 9 съм на консултация, та да видим дали ще ми даде направления за тях.Ако не, ще си ги искам.

Общи условия

Активация на акаунт