СЕПТЕМВРИ - 09'28

• 10 901
  • 271
  •   1
Отговори
# 195
Ianita,  Two HeartsЧЕСТИТО Two Hearts Дълъг и щастлив семеен живот ви пожелавам!

за тоновете - преди 3 години бях при др.АГ на консултация и ме караше да ходя в болницата/където работеше същевременно/без никаква такса. Иначе винаги са ми били много интересни как с тая тръба слушат точно 3 сек. и преценят колко уд/мин  е пулса на бебето.
Моя бебок през последните дни е много неактивен SadУсещам го, но много по-слабо...При вас така ли е? Успокояват ме, че с нарастването, намалява и мястото му вътре и за това newsm78
диетите - 90 дневната и за мен е най-добрата, защото съм пробвала мин.година, но мисля че ще ми е удачна след раждането. В момента проблема /поне моя де/ е въглехидратите. Приятелката ми, на която докторка й даде режима не ми го е изпратила, но от това което по спомени ми диктува беше: да се ядат главно млечни храни и зеленцуци, немазно месо и само веднъж седмично картофи. Никакво сладко освен плодовете и то в ограничено количество, както и никакви колбаси. Месец и половина след като се ограничаваше, освен че не наддаде й се нормализира и кръвната захар-тогава АГ каза, че може да я кара по-спокойно.
bubara, дано нещата са добре и вкъщи и да не се налага да ви взимат. Кофти е, и ти самата сигурно знаеш.
анемията - в 5-ия месец някъде химоглобина ми беше 105 и оттогава док.каза, че всеки ден х веднъж трябва да пия Желязо /в случая Ферофолгама/, до края на бременността...Понеже пия и Магнерот, интервала м/у двете трябва да е минимум 2 часа, само че аз забравям много често и за едното и за другото Embarassed
aguto, браво за волята  bouquetАз все пробвам да спра, но се изкушавам в някой момент и ...изтървавам нещата. Да докладваш за обрива- с първата бременност имах подобен проблем, но  по целите бедра. Пратиха ме при дерматолог-оказа се чепъпките  реагираха само на някакъв охлаждащ крем.

Оставям ви, че за много работи се сещам и освен в главата ми, става каша и в поста Hug

P.S.Neky се губи newsm78Дано всичко с тях е наред и да получим добри новини скоро Praynig.

# 196
  bouquet Здравейте мили момичета, отдавна не съм писала тук , но редовно ви чета е не докарай но хвърлям по едно око и съм съпричастна с всяка от Вас сладурани. Сега тук във фирмата дето работя от около месеци много гадно предстоят сега съкращения и ми се е запалила главата, но както и да е аз влязох за друго да се похваля че официално с мой то момче сме вече съпруг и съпруга от 05.06.2009г Hug, няма да пускам разни сладки неща и бонбони да не Ви се доядат мили мамчета и така похвалих се вече, ох още месец и ще мога да пиша повече от вкъщи почивайки пред компа! Joy
пожелавам Ви хубава вечер, страхотни сте !!! Hug

# 197
  • Испания и Стара Загора
Днес много сте писали Wink
Ianita честито и от мен. Hug  bouquet

За записа на тоновете-тук го правят в 9м и знам ,че траеше около 30 минути. Peace
За диетите-и аз мисля да осавя 90-дневната за след раждането,когато наистина ще има ефект.За сега ще огранича хляба  и сладкото,пък каквото  стане. Wink

# 198
RAQSVETLINOVA ,  честито "бракуване", да се обичате дълги години  bouquet

# 199
Булките, дайте снимки!Честито и на теб, RAQSVETLINOVA!   bouquet

# 200
RAQSVETLINOVA  честито госпожа, желая ви дълъг и щастлив семеен живот.
P.S моята сватба пък беше на 06.06.09 год.

# 201
Ей, много булки бе  - Честито на всички и се обичайте! Давайте снимки.

Връщам се на  тоновете  Embarassed- сега си спомних, че и моите ги правиха в 9-ия месец и седиш и не мърдаш около 20мин с коланите. В П-в незнам да правят записи на часно newsm78

# 202
  • София
Честито на булките. Щастлив семеен живот  bouquet
Ели наистина е много гадно като се чудим дали достатъчно ритат бебетата. ма отеснява им къщичката Joy А МЦ Селена в Пловдив не прави ли тези изследвания?
Малта мисля че Доплера е 25 лева , но не съм сигурна. На мен Димитрова ми го прави всеки месец и заедно с прегледа и всичко плащам обща сума 115 лв. Идея си нямам кое колко струва newsm78
Някъде по форумите четох че в Тина Киркова е без пари, но трябва предния ден да си вземеш ноерче от регистратурата. Дали е така Rolling Eyes
Атракция а в Плевен при Конова не правят ли запис на тоновете? Просто ми е любопитно?

# 203
честито и дълъг семеен и щастлив живот Simple Smile
момичета искам да ви питам за нещо любопитно. последния път като бях на консултация лекаря ме пита дали съм забелязала бебето сутрин или вечер рита повече. факт е,че съм забелязала,че вечер рита повече. ама нали съм с тъпата глава бях се загледала в плазмата да си гледам отрочето та забравих да питам какво значи това и какво значение има. имате ли вие информация? Simple Smile

# 204
Привет мамчета! Hug
Честито на всички бракували се-пожелавам им дълъг и щастлив семеен живот!  bouquet
Относно тоновете- в Т.К. е безплатно,но ако си пациент на болницата мисля! newsm78

# 205
Доколкото знам, в Тина Киркова тоновете са безплатни. Не мисля, че е нужно да си ходил на ЖК там, за да ползваш тази услуга.

# 206
Атракция а в Плевен при Конова не правят ли запис на тоновете? Просто ми е любопитно?
Пише, че правят, но моя приятелка там ходеше-не са й правили.Като ида сега,ако не ми предложат, ще питам и искам.Там ходя аз.

# 207
  • София
Атрация значи си в добри ръце Peace Ние с мъжа ми там правихме имунологични и гинетични изследвания. Казват, че там всички лекари са добри специалисти
Денси много ми е любопитно далиима значение кога ритат newsm78

# 208
С този сайт можете да следите какво трябва да бъде теглото на бебето през 3-тия триместър. http://babymed.com/Tools/Ultrasound/third_trimester/Default.aspx

# 209
Момичета, вижте какво прочетох и ми стана много забавно: Бременните, които повръщат сутрин, раждат по-интелигентни деца
Ето статията: тук
Като знам как повечето от нас връщахме поръчката всеки ден, а някои продължават - да знаете, че сме се събрали майки на вундеркиндчета Mr. Green
BebEshOnDeLмерси за линкчето, полезно е  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт