Кого харесвате като мъж.....

• 13 468
  • 386
  •   1
Отговори
# 150
ankas ти четеш ли изобщо? Tired Темата е "Кого харесвате като мъж от политическите лидери"

# 151
  • Варна
Ейййй, гладни кокошки просо сънуват! Laughing
Няма тройки, спете спокойно! За ползване разделно и по предназначение, идеше реч.
само глупости говори.
Глупости, глупости ама как ги казва........ ех..... Embarassed  Laughing

# 152
Идеше реч за секси излъчване.
И не правя проучване, ,просто се забавлявам.

Трябваше да пусна тема: от кого бихте искали да получите телесно и от кого духовно удоволствие  Joy

С доган и Костов бих си говорила на дълго и широко (жалко, че такъв умствен потенциал се хаби в неправилан посока... лично мнеие )

С останалите, които казах, че харесвам бих правила и други неща  Mr. Green  Май само с царя нищо не искам да правя.

# 153
Иван Костов хич не беше за изхвърляне в началото на 90-те години.Помня го аз още когато беше министър на финасите,направо си беше готин.Не напразно Надето Михайлова му беше гадже.

# 154
  • Варна
С доган и Костов бих си говорила на дълго и широко (жалко, че такъв умствен потенциал се хаби в неправилан посока... лично мнеие )

Струва ми се, че ни единия, ни другия щяха въобще да ти дадат думата. За какви разговори говорим.

# 155

Костов бързо се скапа. През 90 беше позагладил косъма, беше си купил кожена шуба.
Сега прилича на костенур. Особено като застане до рома с който правят АПК.

# 156

Струва ми се, че ни единия, ни другия щяха въобще да ти дадат думата. За какви разговори говорим.

Монологът също е изкуство  Wink

# 157

Доста точно определение, Вълк  Peace
Като го гледам на екран имам чуството, че всеки момент ще му падне долната челюст.
Ама еххх - х , началото на 90 те и аз бях абитуриентка  Hug ....  Mr. Green

# 158
Първанката естествено е най-секси от изброените.... Heart Eyes Heart Eyes
Излъчва много мъжественост увереност и спокойствие. А като телосложение с този висок ръст и мъжко лице е доста по-секси и в тяло от Бат Бойко.
Бойко на мен ми прилича на маймун шибек - бияч. Малко е като мутрите от 1994 година.
Кошлуков има хубава усмивка и Милен Велчев също е симпатяга но не чак толкова голям.
Президента си е №1! Heart Eyes

# 159
    Милен Велчев, Пламен Константинов,Даниел Вълчев. Заслужава си да гласувате за НДСВ,за да имаме удоволствието да виждаме Пламен Константинов вече като депутат.

От жените Антония Първанова,Гергана Паси и Меглена Кунева.

# 160
  • София
Кошлуков-Нещо детско е запазил в себе си,същевременно този глас и ръцете му/ммммммммммм/.

# 161
  • Бургас
Гласувах за Кошлуков-най-млад е от изброените,а аз взех да се заглеждам по по-младите мъже...
Това е майтап, естествено.Няма да го обявя насерионо във форума,че ще ми скочат със сопите.
Надявам се някой да му подшушне да ме покани на "Марина Бийч" в Ахелой,че много ми харесва боулинга там.

# 162
То няма за един, ти предлагаш да гласуваме за двама. Laughing

# 163
  • Пловдив
Бате Бойко е за мен.Секси ми е,грубиянски,едър.....ммммммм Mr. Green

# 164
   Милен Велчев, Пламен Константинов,Даниел Вълчев. Заслужава си да гласувате за НДСВ,за да имаме удоволствието да виждаме Пламен Константинов вече като депутат.

Да бе, да на оправят още един мандат, царчето да си оправи и Кричимския имот. За 800 дена не стана, ама за 8000 може би ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт