Къде в България може да се ражда активно?

• 3 148
  • 46
  •   1
Отговори
# 45

За пръв път виждам ваната и съм меко казано разочарована. В тази малка вана, като се разбеснея по време на контракциите, така ще ми отеснее, че може и да изляза навън...

Явно докторите много се дразнят от такива birth планове, но се оказва, че ако не се съгласуват нещата, резултатите никога не са задоволителни.

Съжалявам, ако звуча твърде претенциозно на някого, но наистина искам да знам има ли поне един д-р в цялата страна, който може от-до да проведе такова раждане.   bouquet

[/quote]

Ами не знам как си представяш да беснееш по време на контракциите  Hug Мисля, че няма да имаш проблем и ще имаш място  Peace Аз например не се чувствах много комфортно във ваната и много пъти излизах. Наистина топлата вода облекчава много контракциите, но при мен същата работа (даже и по-добра, защото може да носчваш струята) свърши и душа.
Винаги е добре да си имаш план за раждането, и задължително някой с теб, който да го отстоява, ако се наложи, защото ти няма да си в състояние най-вероятно.
Желая ти успех в търсенето и да разкажеш после   bouquet

# 46
аз родих преди почти 50 дни в сливен окръжна болница а съм от бургас това сай невероятните лекари който съм виждала големи благодарности на завеждащ отделение д-р михайлова и на д-р радков и въобще цялото родилно отделение ако някой иска да го насоча натам нека ми пише скайпа ми е mimi_ivan1 ще се радвам ако мога да бъда полезна

Общи условия

Активация на акаунт