Ябълка за безплодието - тема за надеждата, любовта и..още нещо

• 71 190
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
  • София
diva75 така и ще бъде   bouquet  bouquet  bouquet

# 46
Ох...на мен не ми казаха да се обаждам на отеца след като забременея  ooooh!
Дали е късно вече... Sad

# 47
  • Пловдив
На мен също не са ми казали да се обаждам.Молитвата ,която четат е еднократна.
Не ми се вярва да четат всички имена на всяка служба ,докато не се обади момичето ,че е забременяло.Като видях с очите си що народ се извървя само на празника.
Карамел ,ти сигурна ли си ,че става дума за заклинателната молитва или сте записали името ти да го четат на всяка служба?
Не знам,не споря. Peace
Ама не му и завиждам на отчето сега : ще му загрее телефона  ooooh!

# 48
Момичета на кой телефон може да се обадим?

# 49
Ето ти номера на църквата в Горни Воден -'Златна Ябълка ' 0331\ 49495 ;и jsm 0885 \206877

# 50
anetka_ta
Разбира се, че съм сигурна.Може да съм бременна, но все още не съм малоумна.
Ако сте слушали внимателно, щяхте да чуете, че молитва за зачеване се чете в продължение на 1 година.
Това го обяснява жената, на която би трябвало да сте си платили молитвата.
Точно тя ни каза и че трябва да се обадим като забременеем, за да ни прочетат друга молитва.

rossy-pm нали така?

# 51
  • София
Момичета, отдавна се каня, но още не сме отишли до църквата в Горни Воден. Колко пъти му казвам на милото.... Много се надявам скоро и ние да успеем да чуем вълшебната молитва.  Praynig
На всички вас желая здраве и сбъдване на най-голямата мечта!   Hug

# 52
Ето ти номера на църквата в Горни Воден -'Златна Ябълка ' 0331\ 49495 ;и jsm 0885 \206877
Благодаря много. Hug

# 53
anetka_ta
няма да се караме заради молитвите сега  Laughing
Ние не бяхме там на празника.
Докато си плащахме молитвите, които не се различават от вашите, жената ни обясни, че молитвата се чете дълго време, след което се прочита друга за износване и изрично ни предупреди да се обадим.
Нямам идея защо на вас не са казали.
Ние бяхме заедно с rossy-pm и двете чухме еднакво добре, дори след това го коментирахме.
Надявам се и тя да се включи да потвърди.
Явно ритуалът не се прави по един и същ начин, защото нашите мъже ядоха от питките, а приятелка, която беше там скоро каза, че на нейният съпруг не са дали от питата.

# 54
anetka_ta
Явно ритуалът не се прави по един и същ начин, защото нашите мъже ядоха от питките, а приятелка, която беше там скоро каза, че на нейният съпруг не са дали от питата.

Ритуалът се прави по един и същ начин,нама как да е друго Simple Smile
И наистина,след като се забременее се ходи да ти четат молитва за износване.
Момичета,не се впрягайте за всяка подробност,по-важна е вярата,че чудото ще стане.Успех на всички!

# 55
Само да потвърдя , че отеца наистина каза след като забременеем да се обадим да ни четат молитва за износване на бебто ! В това съм сигурна 100% . То е вярно , че може да се чете навсякъде тази молитва , ама и за зачеване може на всякъде да се чете ....  Важно е да вярвате в това което правите! Аз живот и здраве като забременея ще се обадя на отеца както  са ми казали...това е въпрос на собствен избор и не смятам че трябва да става тема за обсъждане. КАрамел е споменала това което са ни казали на нас  , а който иска да се обажда ,който иска да не се обажда , всеки сам решава! Grinning

# 56
Темичката е страхотна! Peace
Пожелавам много късмет на всички! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Не спирайте да вярвате - чудеса се случват! Praynig Hug

# 57
Момичета стискам палци на всички  Flowers Four Leaf Clover

Аз смятам да отида до църквата на 15.08 на Богородица.Мислите ли ,че е необходимо да се обаждам предварително?

# 58
  • София
И аз мисля на 15.08 да отида...

# 59
Момичета стискам палци на всички  Flowers Four Leaf Clover

Аз смятам да отида до църквата на 15.08 на Богородица.Мислите ли ,че е необходимо да се обаждам предварително?
Мисля, че е добре да се обадиш, защото първо свещеника обслужва още няколко църкви и второ това е много голям празник и не се знае дали ще бъде там и кога.
Желая успех на всички  Peace

Общи условия

Активация на акаунт