Ябълка за безплодието - тема за надеждата, любовта и..още нещо

• 71 140
  • 737
  •   2
Отговори
# 600
  • Пловдив
Честит празник, мили момичета!
Дано Богородица сбъдне най-съкровенното ви желание!Дано пази децата ни и ги закриля! Praynig Praynig Praynig
Сега се прибираме от църквата в Горни Воден.Бяхме обещали да закараме там малкия бебок като се роди.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 601
Честит празник!!!
Дано с Божията помощ има повече здрави бебовци и щастливи семейства! Praynig Praynig

# 602
Честит празник!
Да са ни живи и здрави всички бебчета!Св.Богородица да ги пази и закриля!

# 603
 Честит Празник! Да са Ви живи и здрави бебчетата! И дано Богородица ни помогне да сбъднем мечтата си! Praynig

# 604
виждам че темата въобще не е обновявана и смятам най-накрая да го направя.
Родиха се много бебета и много момичета забременяха, а на първа страница има две имена.
За това ще помоля всички момичета, които за забременяли и родили с помоща на ябълката и коланчето да ми изпратят ЛС с името на детето си !

Напомням! Laughing

# 605
Здравейте, момичета!
Честито на всички, които вече се рдват на малките си рожбички! Да са ви живи и здрави и да се гордеете с тях и постъпките им!
И ние вече една година се борим за бебе, но уви Sad
Днес разбрах, че големия празник е бил преди няколко седмици. Дали е проблем ако отидем утре (Лазаровден) или се ходи само на празника на Златната ябълка?
Благодаря ВИ за темата!
Желая спорен и усмихнат ден на всички!   bouquet

# 606
  • Ямбол
mi6eto_f,Винаги може да се отиде,само се обади на свещеника ,да разбереш дали ще е там.
Успех!

# 607
виждам че темата въобще не е обновявана и смятам най-накрая да го направя.
Родиха се много бебета и много момичета забременяха, а на първа страница има две имена.
За това ще помоля всички момичета, които за забременяли и родили с помоща на ябълката и коланчето да ми изпратят ЛС с името на детето си !

Напомням! Laughing

Peace

# 608
mi6eto_f,Винаги може да се отиде,само се обади на свещеника ,да разбереш дали ще е там.
Успех!
Благодаря!
Преди малко се обадих на телефоните, които сте написали в темата. Много мила жена ми обясни всичко.
Купих бебешка дрешка. довечера ще меся питка и утре ще пътуваме Simple Smile
Още веднъж благодаря на всички ви!
Дано майчицата се смили и над нас и ни дари с рожбичка!

# 609
  • Ямбол
mi6eto_f,Може и бутилка олио и ябълки да занесеш,ако желаеш.
И да ви е на късмет с коланчето от утре .

# 610
Приготвила съм всичко: ябълки, олио, питка, цветя за иконата и детска дрешка
Благодаря, НИКИД!

# 611
Привет Simple Smile
От днес и аз съм с коланче Simple Smile

# 612
  • Ямбол
Привет Simple Smile
От днес и аз съм с коланче Simple Smile
Дано по-скоро да се похвалиш и с друго Praynig

# 613
# 614
Здравейте,мили момичета!Да се включа и аз по темата:от днес и аз съм с коланче,дано всички,които се молим за рожба гушнем скоро сладки бебоци PraynigДано молитвите ни бъдат чути,Бог и Благодатната Майка Божия ни помагат и закрилят Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: сб, 23 апр 2011, 17:53 от gajele

Общи условия

Активация на акаунт