Мъгребски дами за за 17 ти път изкусително засмяни

• 26 325
  • 290
  •   1
Отговори
# 120

Момичета, новия хит на 2009 , специално за ВАС!!!   bouquet

Клипа на Амр не е кой знае какво - използвах видео на Мiami beach... въпросът е, че се сдобих с песента преди да излезе албума (нали сме все хакери  Party ) и я сложих в Ю - тюба да и се радвате и вие, защото е много много хубава.  Hug
Благодаря ти все пак.
   bouquet

Мда ,лесно е така,да хакерстваш на готово  Sick-поне спомени кой ти е дал ,линка за да свалиш целият албум

Това е мой постинг от старата тема-щях да го пускам като цитат ,но темата  е заключена

Това намерих за новият албум

http://dowenloadz.blogspot.com/2009/02/2009_07.html

линковете са под снимката

Благодаря За Клипа на Амар-   bouquet  bouquet   bouquet
Правиш повеч от мноого други ,които се радват на подхвърлени титли
Другия път-медали ще им дам...да им е по-оляма радостта
Браво Рали- чатърче египетко....
чАКАМ СИ МЕДАЛА  Mr. Green ,ще се радвам много  Mr. Green

# 121

Мда ,лесно е така,да хакерстваш на готово  Sick-поне спомени кой ти е дал ,линка за да свалиш целият албум

Какво сега??? Аз арабски все още не разбирам, а нямам линк за албума. Имам торент файл, който трябва да ИЗПРАТЯ на който иска да си сваля, не мога да публикувам, защото е ФАЙЛ. Не знам от кой сайт е торента.  Но ако има желаещи - всички ми имате скайпа. Аз досега съм пратила файлчето на хиляди милиони познати. Няма никакъв проблем да го пратя на който си го поиска...  И ми го даде моя учител по арабски... никой от тук не го познава... хич не разбирам какво искаш да кажеш...  newsm78
А и само дето хакера в случая не бях аз  Joy аз наготово се облагодетелствах

Аз ти благодарих за линка в старата тема, помолих познат да ми свали песни от там, но той каза, че сайта е спам. Аз НЕ РАЗБИРАМ арабски и това беше... Жалко... Ако линка работи, значи твоя е заслугата - ти си го качила първа във форума! И аз ти благодаря пак за което, понеже аз помолих...

Eто ти Далка, още една песничка... НЕ е от новия албум, но много ми харесва. И нея учителя ми прати...
http://www.youtube.com/watch?v=FeyZox41-5E

Последна редакция: нд, 28 юни 2009, 01:08 от Eye of Ra

# 122
ра накара ме пак да влезна в сайта,че и човек в БГ накарах-сайта си работи,няма нужда да знаеш арабски-линковете си личат ,като отвориш линка всичко останало е на английски-тегли се от rapid така,че всеки може да се справи,тегли се целят албум и от тук и от БГ Peace

Аз все пак няма да излезна от гьола без медала си ,нали дала  newsm78

Последна редакция: нд, 28 юни 2009, 01:39 от дон Кихот

# 123
ра накара ме пак да влезна в сайта,че и човек е БГ накарах-сайта си работи,няма нужда да знаеш арабски-линковете си личат ,като отвориш линка всичко останало е на английски-тегли се от rapid така,че всеки може да се справи,тегли се целят албум и от тук и от БГ Peace

И аз го отварям, но не разбирам нищо... затова помолих, но явно на отсрещната страна не и се е занимавало.. не знам  Confused
Извинявай пак..
Сега поне линка е и в тази тема, така повече хора ще го видят и който иска - може да си свали  Peace

# 124
  • Paris, France
Zdrawejte nabyrzo,

Пиша ви за да ви дам новини за личните си мизерийки и драми. За три денонощия съм спала няма и 4 часа. Снощи се запуши мивката в кухнята, пералнята запецна, като налях сутринта киселина за да я отпуша забълбука и ме изгори, напълниха се мивките с киселина, децата се събудиха, извиках мъжо да ги пази да се измия, защото киселината гори, той кращя.

Най-накрая купи билетите, или поне така ми каза. За 08.07. След 10 дена. Нямам време за нищо. Искам му пари за зъболекар и лекар, трябват ми ластични чорапи за полета заради разширените вени. Както винаги спринтираме в последния момент. Скандалът продължи 6 часа, той се изнесе с децата, обаче съседите викнали полиция. Дойдоха ченгетата, заминаха си по живо по здраво. Гадно ми е.

След 7 месечно чакане ще идват да слагат кухня. Като по поръчка мъжът ми избра да я сложи сега, а не като заминем. Та панаирът да е пълен. Искам да го гръмна. 3 дена ще съм без кухня точно сега.

Понеже Мента писа за оставане в БГ - невъзможно е. По Хагската конвенция ще ги върнат обратно, защото тук е обичайното им местоживеене. А и аз в БГ не бих могла да живея. Не е за мене. Харесвам големите космополитни градове и западно-европейския мек климат с хладно лято и не много студена зима. Да бягам и да се крия като престъпник не искам, зная как, къде и какво. Има държави, и то не лоши, в които никой никога няма да ме намери.

Благодаря на всички съфорумки, които ми писаха със съвет, споделена история или просто съчувствие. Прочетох всички писма, но в момента нямам физическата възможност да отговоря на всички. Ще го направя веднага, когато мога, със сигурност преди да замина.

Не съм изчела всичко.

Ра, за токсоплазмозата - не се хваща толкова лесно от котки, защото аз не съм я карала, а от детството си с майка пипаме, гледаме и обгрижваме улични котки. Най-често е от сурово, кървящо месо. Това обяснява огромния брой прекарали токсоплазмоза в Англия и Франция. Тук ми се чудеха като бременна, че на 33 не съм я карала и всеки месец ми пускаха изследвания.

Hug

# 125
Здравейте момичета!!!
Минавам само набързо да се разпиша. Ра мерси много е хубава песента.
Сега ще изчета набързо и ще бягам че днеска щерката има рожден ден и трябва да шетаме  newsm38  cook  party023 newsm67  Gift Тъй като не знам още да слагам картинки моля почерпете се от тези торти  Laughing.

# 126
   bouquet

чАКАМ СИ МЕДАЛА  Mr. Green ,ще се радвам много  Mr. Green

Joy Еееее   То е Добре да се чувства човек  Доволен и удовлетворен.......Аа чак пък и да се Самовъзнагради!!!! newsm78 #Crazy
Ами....Добре че си разбрала
Завесата е спусната отдавна
И публика,и Гости си отидоха
Журито,а и странични зяпачи са  отегчени от видяното
Може би Само Мдератор и Терминатор чакат да ти отговоря....
-ЧАКАЙ СИ

Невена защо колан за разширени вени...защо се носи това в самолета?!Аз за пръв път чувам..Кажи ми -и аз имам млко такъв проблем

Ники-да ти е Жива  и Здрава Щерчицата  bouquet  bouquet

# 127
  • по пътеката

да по4ерпя от твое име ,ники!
има по избор ,кой от кой тип оби4а!
днес по график станах в 6, после пак малко полегнах, но у4илищни кошмари имах по математика,4е не съм у4ила на контролно и сънувах по4иналата ми любима класна от средния  курс,само 4е с друга визия! а зада4ата беше ужасна без ясно условие, функции на отношения, егати! сънувах и двама мои съу4еници ,мом4е и моми4е, опитваха се да ми помогнат, ама не  много,в карайна сметка, се отказах и се събудих!

# 128
Никито, много здраве, радост и щастие на дъщеричката ти   bouquet   bouquet   bouquet!!!
Невена, съжалявам за това, което ти се случва. Желая ти много сили, че предполагам няма да ти е лесно от тук нататък. Точно вчера гледах един филм, в който се разказваше за жена, която искаше да се разведе, а съпруга й я изкарваше психически лабилна. Та съвета на нейния приятел-адвокат беше да събере колкото се може писма от приятели и роднини, че е добра майка на дъщеря си. Не знам в реалния живот дали това ще помогне, но за това се сетих в момента  Blush.
Хакерче/Ра, мерси за клипчетата  Hug. Бате Амр и на мен ми е голяма любов  Grinning...
Далка  Hug
Белбейче, да ти е жив и здрав бебчо  Hug. Май и той не е взел нищо от теб, а уж момченцата приличали на майките  Crossing Arms. Как мина ваксината? Намери ли си риванол?
Дриимс-че, бързо оздравяване   bouquet!

Много гушки на всички. Въпреки лошото време ние не се спираме на едно място, но от време на време ви поглеждам как сте-що сте  Hug.
Лек ден от нас.

# 129
Ники, честит празник днес!!   bouquet
На теб ЧЕСТИТО, че си родила и отгледала това прекрасно дете,
и на нея - много усмивки и късмет в живота и желая!!
  Hug

Невена, иска ми се да ти кажа нещо, но се чувствам... как да кажа - не на място да се намесвам. Не е приятно това, което ти се случва, и изисква смелост да го споделиш с толкова хора... За мен ти си много мъдра жена и аз вярвам, че ще намериш правилното решение за теб и децата ти. Наистина, ако мога да помогна с нещо - ще се радвам да го направя. Прегръщам те силно!  Hug

Елип, радвам се, че пишеш. Кажи ми около 9-10-11.07 на къде се очертава да сте?? В Пловдив ли ще бъдете или някъде извън??

На всички хубав следобед с по една мелбичка от мен!

# 130
  • In a surreal moment!
привет момичета
вие триете ли тук , че да се ориентирам
то на кой ли му трябва да ми гледа мутрата де...
казвайте да се ориентирам- при вас ще ли имам албум или не

# 131
  • по пътеката
миг, ако решиш да триеш казвай! Peace албум ще има може би, но зависи от хората и лоялността им! пиши ми на скайп да ти пусна паролата, за да си прецениш сама! не ми се искаше да се стига до подобни действия,но като има съмнения за прехвърляне на паролата като кутия бонбони, няма да  има смисъл от албум! всеки може да си направи и да го показва, на който прецени!   Hug

# 132
миг, ако решиш да триеш казвай! Peace албум ще има може би, но зависи от хората и лоялността им!  не ми се искаше да се стига до подобни действия,но като има съмнения за прехвърляне на паролата като кутия бонбони, няма да  има смисъл от албум! всеки може да си направи и да го показва, на който прецени!   Hug

Марси, права си, макар че за тая работа повечето от нас имаме фейс буук и там сме приятели. Там поне можеш да избираш кой искаш да ти е приятел и да те вижда. Така че, аз предлагам това да е решението.
Който няма фейс буук - лесно е да си направи.  Peace

# 133
Благодаря на всички за пожелянията  Hug за вас и лека вечер   bouquet

# 134
Здравейте девойки

никито весел празник ви желая   bouquet

вчера купихме машина за хляв с шейха и оЩе не можем да направим хляб като хората ,язък ,мислехме ,че е лесно .Но нито бухва и нито е опечен отвътре (ако мога така да се изразя ,кулинарните термини са ми чужди) .Та сега за 3 път пробваме да видим какво Ще стане  Rolling Eyes

Инъче е топличко ,печем се по цял ден ,ядем ,пием  (шейхска му работа  Laughing) и така ,абе ваканция  Laughing Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт