Мъгребски дами за за 17 ти път изкусително засмяни

• 26 329
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
  • по пътеката
ра, идеално , фикра тайара! за файса си е най- добре! аз си признавам,4е имам малко снимки там, ама и рядко ходя по снимкови блогове и тн! ще си взема бележка ,ако ми я направите! Laughing
аз съм свикнала без да виждам хората да си 4атя, 10 г не са малко, не вси4ки пращат снимки, така ,4е визията никога не  ми е влияла на отношението, нито на първите впе4атления,които се оказват винаги доста близо до реалното излъ4ване! а във форума си имаше идея да споделяме колко са пораснали децата, представяния, рожденни дни, зна4ими събития, смешни такива! харесва ми това споделяне в този аспект, затова се радвам на децата на  елип, на малкия  бандит раян, на тамир ,поспаланкото, на палавите деца на невена, на даниела макауи принцесите,на свеар петорката на блейк, и лина шейхска и другите ,4е съм склероза ве4е, срещите по бг земи, допира на културите на някои моми4ета с света на половинките в аванс! това е за мене форумът, другото са взаимопомощ ,информация, съ4увствие, подкрепа! и готвенеееееееееееееееее!
искам си слънцето в душата! боже,върни ми я! Praynig

Последна редакция: нд, 28 юни 2009, 16:25 от marsy

# 136
Ра чудесна идея за фейс бук ,а как Ще си разменяме никовете и как Ще се търсим  newsm78 ,там ,на лични ли  или ?

# 137
Здравейте
Ами Белла,има намерение и с родителите си да ме апознае,ама няма как да стане сега.Иначе ме обсъжда и със семейството и с приятелите си.Даже майка му и сестрите му казали за мен,че приличам на арабка,а жената на брат му,че имам египетска душа.Да ида с някой ама всички викат нямаме пари,няма с кой да отида,немога човек да ми казва нямам възможност и да го врънкам.При това все пак ще съм в хотел няма кои знае какво да стане.За сватба ще се замислям чак като се уволни от казармата няма смисъл отсега да се женим.Пък и раздялата за любовта е като вятъра за огъня.Тъкмо ще се проверим кой колко е сериозен.

# 138
Здравейте
Ами Белла,има намерение и с родителите си да ме апознае,ама няма как да стане сега.Иначе ме обсъжда и със семейството и с приятелите си.Даже майка му и сестрите му казали за мен,че приличам на арабка,а жената на брат му,че имам египетска душа.Да ида с някой ама всички викат нямаме пари,няма с кой да отида,немога човек да ми казва нямам възможност и да го врънкам.При това все пак ще съм в хотел няма кои знае какво да стане.За сватба ще се замислям чак като се уволни от казармата няма смисъл отсега да се женим.Пък и раздялата за любовта е като вятъра за огъня.Тъкмо ще се проверим кой колко е сериозен.

#Crazy #Crazy #Crazy Ти ме уби този път .Как разбра ,че те обсъжда със семейството си ,ти там ли беше присъствала ли си на тея разговори и дискусии .Брей те много силни неговите роднини , чак душата ти анализирали  Rolling Eyes .Незнам какво е добре в твоя случай ,може би една реална връзка с реална консумация -би ти се отразила добре ,остави за малко тия чатове ,скайпове и тн .РАзходи се с детето ти , лято идва ,а с лятото идва и възможността за едно ново начало и връзка и тн .

Тези слова са от наръчник за заловяване на европейка и се надушва от километри просто ,невярвах ,че има момичета оЩе да се връзват на тия изтъркани репертоари

Последна редакция: нд, 28 юни 2009, 16:46 от Shakira26

# 139
Аз все пак няма да излезна от гьола без медала си ,нали дала  newsm78
Стига наливане от пусто в празно, много моля.
Изяснявайте се на друго място, не в темата, писали сме го това нееднократно. Stop
Следващото ми включване тук в такава връзка ще е да обявя, че затварям темата ви.

# 140
Дивиана-  bouquet

белбейче-кажи как мина ваксината на Тамирчо?

ра-мерси за песничката...чак сега  е чух-втората   bouquet

Незабравимка-....има ли шоу на Царевец? Резервирах вече хотела...ама не знам дали още се прави Шоуто със Светлината

А какво е Фей бокс
Аз пак не знам

Минче- започна ли сесията?

Елипче-предай и ти поздрави на Близначетата

Делтичка-като ти остане време дай отзиви за Спа на Девин....

Невена-мисили за Ваканса...реален е вече...ще те зареди Hug

# 141
  • София
...
вчера купихме машина за хляв с шейха и оЩе не можем да направим хляб като хората ,язък ,мислехме ,че е лесно .Но нито бухва и нито е опечен отвътре (ако мога така да се изразя ,кулинарните термини са ми чужди) .Та сега за 3 път пробваме да видим какво Ще стане  Rolling Eyes
...

Виж в готварския има специална тема за домашните хлебопекарни. Почти няма проблем, който да не сме обсъждали.

Ако имаш проблеми или въпроси не се притеснявай да пишеш там или пък ми пиши на лични.

# 142
Никито, честит рожден ден на твоята принцеса. Да ти е жива и здрава и да те радва винаги.

Елипче, мерси за пожеланието, за съжаление съм още болна. От вчера вечерта с такова главоболие съм, носа ми тече като луд, сигурно 2 рула тоалетна хартия съм изхабила от вчера. Сега пих хапче за глава и един антибиотик почнах, дано се оправя, че така не мога да почна да уча.

Далка, сесия значи да са почнали изпитите нали? Моят първи изпит е на 25 юли. След това имам на 1 август и една курсова работа имам да пиша. Това е тоя семестър. Гадното е, че един изпит включва материала от няколко лекции...Примерно единия ми изпит е по психология + клинична психология, другия е по социално управление + социално плануване + организации и институции на социалната работа. А за курсовата работа ще тегля тема. Мен за това ме скъсаха миналия семестър, защото изтеглих една супер гадна тема. Надявам се този път ми се падне нещо по-лесно.
Още не съм почнала да уча...канех се тия дни, ама сега с тая настинка още по/зле.

Фейсбуук (facebook.com) е една платформа, където всеки може да се регистрира безплатно, да напише информация за себе си, да добави свои снимки и да добави приятели, както и да си разменя съобщения с тях. Има и други опции, да си разменяш картинки, видеота, разни тестове и т.н., но аз лично тях почти не ги ползвам.

Ра, и аз съм съгласна за фейсбуук, и аз съм регистрирана там. Само че и аз като Шакира не знам как ще стане това с добавянето...Ще се радвам, ако споделиш идея?

Лек ден на всички!  Hug

# 143
  • по пътеката
индриймс, жълто моми4е,никито и паулина, за другите знам,4е нямат против, да трия ли целия албум както направих в другия сайт ,който не се отваряше за вси4ки ? имате време да ми отговорите и без това магребският албум е заклю4ен в момента за да няма рови4кане! и да си раздадем никовете във фейсбука ,така всеки си има достъп като приятел до вси4ки от темата,4е и до пове4е?

# 144
марси, ами аз вече казах за фейсбуук, че съм съгласна.Идеята е супер.  Иначе за албума както решите.... щом ще се намерим във фейс. Hug

# 145
In dreams, Shakira, там регистрацията е с и-мейл адрес, на лични ще си разменим и - мейлите и така ще се добавим. Ако има friends in common, хора от магребската, които искате да добавите - пращате им покана. И така.

Ако някой иска да ме адне мене - или да ми пише на лични или директно да ме потърси сред приятелите на някой аднат от форума...  Hug

Далка, аз лично ще ти помогна, мила, да си направиш регистрация там. За нищо на света не бих пропуснала да виждам сладката усмивчица на моя човек, дето се влюбих в него от първия миг!!  Hug Hug

# 146
И аз това се учудих как и душата ми анализираха newsm78 . Но иначе му вярвам,че ме обсъждат.Засега съм с него и без това нямам време да излизам,защото от вкъщи съм на работа,после вкъщи,после с детето и ку4ето в парка и после вкъщи.Излизане само ако детето е в БГ.Ако питаш мен ако не е той на мен никаква връзка не ми трябва.

# 147
АМи Ра айде организирай една организация Магребски Фарашки и да се включваме ,а ?

# 148
АМи Ра айде организирай една организация Магребски Фарашки и да се включваме ,а ?

bouquet

От линкчето на Минчето ...се светнах  bouquet
Регистрирах се...пъна се да осмисям сега-като всяко ново нещо....Рали-благодаря
ама големи възможности дава наистина....и видео чак Hug и на български
Ако Раян спре да маже с крем по пода и да се пързаля върху него...ще се съсредоточа поваче ...ама-на

Белбейче-пиши че ви мисля  де....знам че време нямаш,ама да  не се притесниш ако дигне температура.
Не е задължително...ама  дъщерята къквотои да и слагаха- все дигаше

Хаджи-  а  ти няма лида ходиш на ваканс някъде?Предполагам че предпочиташ Бълкана...Кое место ти харесв..оф!-то има ли лошо място в планината..ама АЗ съм била повече по  Родопите....Рила-хич не е познавам Sick Като дете веднъж  на екскурзия бях на Рилския манастир...и ту то ooooh! Sick

Линче-не така ...Ако питаш мен ако не е той на мен никаква връзка не ми трябва....ето те вече-Самонастроена....и с очилата
Значи-За ДА Е...Той  ....ти  вече си полуотрекла ...живота си нататък....
Ако се случи да загубиш – помни урока, който си получил!
Понякога Живота ни сблъсква с различни мэже,които дори ни нараняват...но  Болката,която ни оставят ни помага да Разпознаем Истинския....Дано за Теб този момент е дошъл. Hug  bouquet

Както каза една героине-Белче на 80епзод съм вече....
та таз и Сладурка-каза..
-понякога ми се иска да раздам букети на Всички Мъже,които са ме изоставяли....защото Така са ме запазили за Моя Лъвчо
хи-хи-хиии

# 149
  • София
Искрено съжалявам, но тъй ме намесват в необясними за мен разправии, съм принуден да ви уведомя и тук, че спирам да пиша и в тази тема.

Благодаря ви за приятните мигове, които ми подарихте.

Общи условия

Активация на акаунт