Мъгребски дами за за 17 ти път изкусително засмяни

• 26 126
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
Ра , и на мен ми се падна ЕгипеДДД  Simple Smile ,дето нямам нищо общо,губене на време с тия куизове но поне са забавни  Hug

За Девин,аз само нея пия че ми е най-вкусна без да знам всякакви измерения  ,мерси за инфото  Mr. Green

Споко ,за парфюмите,и въобще за всички течности,те не се отнасят за другият багаж,аз минах с два по 100мл. парфюми ,кремове и сумати други гримове в дамската чанта,и всички бяха в едно пликче с цип купено от вестникарската будка  на нашето летище .Не е толкова строго за размери и т.н. .минаваха си всички спокойно .И аз се бях много притеснила но не е така както го пише по сайтовете,минаваш си ,щом и в Рим не ми направиха проблем за течностите .А иначе след чек-ина и  безмитната може да носиш каквото и колкото си искаш течности,ако си с прехвърляне.

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 03:56 от ~BeLLa~

# 211
  • T"A
Не рискувайте с парфюми, защото пред очите ми са взимали на хората шишенца. Сложете ги в багажа, който предавате, не в ръчния.
Иначе се случва и да минават хора, напр. миналата година в полет до Париж едно момиче извади огромна чанта с гримове, част от които течни - явно не са и броили милилитрите, но според мен не си заслужаа рискът;
Ра, Бела вече е написала - след като минеш митницата можеш да си купуваш от безмитния магазин в каквото искаш количество.
Куфарът трябва най-вече да е здрав, да не ти се скъса по пътя, провери му циповете и т.н. Като размери са стандартни, заключването им с катинарче - ако в някой полет не е допустимо, ще го отключиш и така ще го пуснеш на лентата (на нас в полети СФ-ТА не ни дават). Килограмите - всяка авиокомпания с изискванията си, пак е нещо, което проверяваш преди конкретния полет  Peace

Приятен ден на всички, нещо нямате муза за писане от вчера, дано днес напълните темичката с разказчета  Hug

# 212
Хелуа,във фото студиата има услуга да ти направят чаша за кафе със снимка,дето като няма нищо е обикновена чаша и като сипеш топлото кафе се появява снимката.Даваш им една малка тжоя снимка,изрязваш го и него от някоя снимка и като си пие кафето сутрин ще си мисли за теб. Hug
А аз днес съм много ядосана,изфърчах от нас с 200.То това да живееш с други хорабило ужасно.Снощи аз искам да говоря с моя човек и помолих моя съквартирант да излезе за малко,тои ми се подиграва,пак го помолих пак се прай на ударен,като му казах по рязкоми се развика все едно му е бащиниа тая къща.Оттам Моя човек чу и той се оказа,че толкова внимава какво му казвам.Почна да вика мъж ли има при теб.Викам,да има съквариранта ми и той ама не си ми казвала,че живееш с мъж и аз ами живея ама не само с него ами с още 3 момичета и викамаз ти казах,че имам съквартиранти.Той ама аз мисех,че са само момичета.Единя невнимавал какво му говоря ми пили другия взел да ме гони от къщата,побъркаха ме. #2gunfire Айде с моя човек се оправих ама трябваше да изтърпя изблика на ревност,недоумяването защо неживея  сама все едно тук без пари ти дават къща да живееш и накрая всичко това се украси с изречението "Аз не съм ревнив,аз просто искам да те защитя" Close Ами да плаща наема ми и ще живея сама.Но както и да е замълчах си няма смисъл в 12 през нощта да се разправям с глупости.Довечера ще видя какво ще правя и с оня нервак дето неразбира от дума,никога не съм се карала с хората,с които живея той сенамери да ме гони няма да стане така Naughty Ако не му е уврял акъла довечера ще се носим яко #Cussing out

# 213
Не рискувайте с парфюми, защото пред очите ми са взимали на хората шишенца. Сложете ги в багажа, който предавате, не в ръчния.
Иначе се случва и да минават хора, напр. миналата година в полет до Париж едно момиче извади огромна чанта с гримове, част от които течни - явно не са и броили милилитрите, но според мен не си заслужаа рискът;
Ра, Бела вече е написала - след като минеш митницата можеш да си купуваш от безмитния магазин в каквото искаш количество.
Куфарът трябва най-вече да е здрав, да не ти се скъса по пътя, провери му циповете и т.н. Като размери са стандартни, заключването им с катинарче - ако в някой полет не е допустимо, ще го отключиш и така ще го пуснеш на лентата (на нас в полети СФ-ТА не ни дават). Килограмите - всяка авиокомпания с изискванията си, пак е нещо, което проверяваш преди конкретния полет  Peace

Приятен ден на всички, нещо нямате муза за писане от вчера, дано днес напълните темичката с разказчета  Hug
Има забана за течности в ръчниа багай,поне до минаването на скенерите,някаква мярка за безопасност е.Голям проблем ми беше когато детето беше все още основно на мляко.Аз му взимах едни готови млека в куийки.Прекарвала съм по 30мин да се разправям с тея от летището,някой те пускат други те карат да го опиташ и те пускат,трети жикат колега тои трети третя жика шефа си.Най-добре е да се избягва носенето на те4ности в ръчниа багаж.

# 214
Аааа, по повод подаръците - намислила съм ако някога тръгна за Египет изобщо... да подаря на моя приятел (ПРИЯТЕЛ, не е любов) една книга за България, но е като енциклопедия. Има картинки и пише на български и на английски. Към 50-тина лева беше, и е с дебели корици, тежка бая... за ръчния багаж освен, ама тооо... какво ли не намислих за там вече  Joy  Добре, че само намислям...

И аз то4но това подарих на приятеля ми при последното връщане от Бг - нещо като разговорник с информация за България- хем ще нау4и някоя дума, хем ще нау4и пове4е за страната  Simple Smile На него много му хареса!

Делта, щом си фен на Родопите трябва да идеш и до Кова4евица и Лещен - те са малко по на запад, но са приказни!
А какви ресторан4ета има само  chef не предлагат голямо разнообразие от ястия, но затова пък вси4ки продукти са собствено производство,  и са много много вкусни!
Ето малко пове4е инфо : http://leshten.hit.bg/

# 215
[img][http://snimki.info/details.php?image_id=115582/img]

# 216
  • по пътеката
привет, ники, скобата си я изместила за края! сложи го м/у големите скоби дето са посредата! ина4е идеята е схваната! линка трябва да е адрес на снимкита ,не линк към нея!

# 217
[img]http://snimki.info/details.php?image_id=115582[/img]

Никито-няма да излезе снимката-защото не си оправила скобите,а и снимката не завършва на jpg или подобно
Пиша тук, а не на лични-за да знаят новите ,какво да гледат като качват снимки Peace

# 218
А това jpg аз мога ли да го напиша допълнително и трябва ли да има точка преди него

# 219
А това jpg аз мога ли да го напиша допълнително и трябва ли да има точка преди него

Naughty тц-има точка преди него,но си е в адреса на снимката

# 220
Дон   Кихотче    Hug    и аз  пиша  тук  така че  пиши   и да нямам време  да се вкл  поне чета  понякога 

ние  сме в ремонт  ,оправяме  горните  етажи  #Crazy

това  да се  прескачат постовете  вече  се  научихме  но има и друга  идея

ДА  се  научиш  по  нещо  и  от  неприятеля  си  Peace      НЕ  Е  ЧАК  толкова  лошо    Peace

марси  нямам време     имаме  график  за влизане   по нета   с децата  а на ен  се  пада  по  нощите  тогава теб те няма   Confused  какво стана  пиши ми  моля те   bouquet

# 221
Здравейте, момичета. Хайде и аз да се разпиша днес. Все оща съм с хрема, но иначе вече бива горе-долу. От горе на всичко ми излиза горния мъдрец...и той ме дразни сега

Иначе вчера се видях с жената, на която дадох да превежда акта за раждане на хабибито. Вчера и носих оригинала да сравни с копието и днес трябва да ми прати превода със сметката по пощата. Сигурно утре или  в петък ще ги получа.

Приятелят ми пак е звънял до мароканското посолство тук да пита какво става с паспорта му (това вчера) и са му казали да се обади днес пак. Обадил се е днес и му казали, че още не били минали 2 месеца  newsm78 #Crazy . Не мога да разбера какви два месеца при положение, че в началото казаха 4 седмици! Да кажат още в началото 2 месеца, човек да е потготвен, а пък ако стане по-бързо, добре. На 11 юли ставали 2 месеца, тогава да се обадил пак. Голямо мотане.

Днес се записах на курс по арабски, който се предлага от университета, но не се знае още дали ще ме вземат. Срока за записване е до 17. юли (беба момо, ако и ти се запишеш, ще ходим двете  Heart Eyes ) и тогава ще кажат кого са приели и кого не.

хелуа, като решиш какъв подарък да вземеш, сподели с нас  Hug

Отивам да уча...  Rolling Eyes до после!  Hug

# 222
Днес се записах на курс по арабски, който се предлага от университета, но не се знае още дали ще ме вземат. Срока за записване е до 17. юли (беба момо, ако и ти се запишеш, ще ходим двете  Heart Eyes ) и тогава ще кажат кого са приели и кого не.

Мин4е, ти на този през август ли  се записа? Аз то4но тогава имам 5 изпита, и просто няма как да ходя и на  курс по арабски. А така ми се иска, пък ако сме в една група щяхме и да си помагаме, и да ние е по-забавно  Heart Eyes
Но разбрах, 4е ще има курс за на4инаещи и през зимния семестър - един 4ас на седмица - аз на него мисля да се запиша.   newsm78

Ники, има тема в която ка4ването на снимки е обяснено(http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0), има и тема за опити (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=76041.0)...та да не спам-ваме другите теми.
А за да завършва на .jpg -цъкваш с десен бутон върху избраната снимка и избираш Copy Image Location.

# 223
субханалла   Hug .Как са децата  newsm78 ,големите свършиха ли училище  newsm78

# 224
 Laughing не пак скобата  Laughing hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт