Мъгребски дами за за 17 ти път изкусително засмяни

• 26 121
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
  • Paris, France
Здравейте,

У нас е лудница. Днес донесоха кашоните, утре започват да слагат кухнята. Пак се карахме цял ден. Нямам търпение да замина.

дала или който знае, какъв е максималния размер на куфар, позволен в вътрешен полет (европейски, не междуконтинентален, там позволяват по-големи)?

Индриймс, гадно е с мъдреците. Моите горни ги извадиха, защото растяха към другите зъби. Много се мъчих и се изкривиха останалите зъби.

субханаллаHug
ДА  се  научиш  по  нещо  и  от  неприятеля  си  Peace      НЕ  Е  ЧАК  толкова  лошо    Peace
- м, да, врагът трябва да се познава Mr. Green. Никак не е лошо даже. И аз обичам да се уча от другите, приятели или врагове. Все пак, както казваха дедите ми, Бог да ги прости, "Умният се учи от грешките на другите, глупакът от собствените си". А иначе в личния си живот от неприятели бягам. И да умирам, и на улицата да съм, глава не прекланям! Не е чак толкова трудно. Не, верно ли е толкова вражеска обстановката тук  newsm78? И да те питам - има един плод в Мароко, нъгеб или нбег му викат, не съм сигурна. Има го и сушен. Има ли го все още и как е точното име?

Във тази връзка - аз не приемам живота в нета сериозно. Много интересни неща научавам, но до там. Реалността е друга. Всекиму- своето.

На всички  Hug

# 226
Nikito ,можеше просто да се върнеш и редактираш поста си ,съответно да преместиш скобата да не се получават толкова много "развалени" постове .Нищо другият път ще знаеш   bouquet Иначе обяда беше супер,както  и  си обичам босилек на доматките  Heart Eyes

Ох,така ми се ходи и на мене на курс по-арабски ,има ли някой идея в София къде има добър преподавател,аз преди изкарах няколко нива в една школа "Живеслава" се казваше с офис на Дондуков,имаха много източни езици,но не бях доволна , момичето студентка още и не ми хареса начина и на преподаване.

Къде сте всички  Sad Марси,Дала,Шакира ,Ра,Невена,Паулина,Елип ,загубихте се ,липсвате   bouquet

Случайно попаднах днес на едно видео в ю тюб и разбрах че любимия ми сук е изгорял  Sad за Агадир става въпрос,сук Inzegane,така ме е яд за този инцидент,оттам си накупувах повечето сувенири ,нямаше нещо което да не може да се намери и винаги всеки ден по всяко време пълен с хора .Голямо преживяване  да се потопиш в тази неповторима атмосферата .Дано да го възстановят отново.
http://www.youtube.com/watch?v=XZ1WmnpE9IQ&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=VTiCbb7C7XE&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=9ZlYaCp8cUc&NR=1

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 17:13 от ~BeLLa~

# 227
Привет момичета,

прочетох интересна арабска притча

Когато вървим сред пустинята и вятъртът дето издухва пясъците ,събаря всичко дето му се изпречи-Какво правим?
-търсим завед да се скрием
-навеждаме се и лягаме на земята,закриваме очи с длани и се предпазваме от пясъците
тоест -предаваме се,за да може да оцелеем

Само това можем да направим
Същото е и в Живота
Има мигове, в които е безсмисленно да се борим-обстоятелствата са по-силини от нас
ше постъпим какато правим в пустинята
Ще се снишим и ще изчакаме да мине бурята....
След това ще напаравим оглед на Щетите и..ще поправим каквото можем

Поне ше сме наясно в картинката и след бурята
ще изхабим енергия да възстановим Само това,което ни е наистина нужно

Белче-това  го научих днес следобед от Сиди Али -от Клонинг

Вени-до 20кила е..ама доколкото знам всяка авиокомпания си е различна-С австрийците е до 20кила и 6 е ръчния
Дръж си портмонето Затворено...-това научих пък от интернет пространството Реално

Свеар- интересен пост-разчувства ме!Благодаря!

Рали,Шакирче,минче,марси,Дидонче,Белче,Елипче...лелелее ще изреждам до вечерта така-Мили магребинки и техни дружки...
чакайте да ви кажа клюката

Вчера на летище Орли е задържан певецът чеб Мами
Помните ли за аферата,в която бе забъркан той?-осъден  бе на 10години затвор и солидно парично обезщетение за Побоя над бременната си приятелка-французойка
Той успя дя се укрие в родината си....Обявен бе за издирване от Интерпол.
Алжирското правителство Обаче го задължи да се върне....
На летище Орли се е знаело и са го чакали-отделен е въпроса ,че в медиите се..пише-Заловен.
Няма такова нещо-Сам си се е предал!
Та...сега колко години ще излежи :ами-не се знае!Дано обаче не са 10 наистина

Добре решение-Защо да се крие?!?!
Много ми липсваше неговия глас...така може Пак да го чуя.

Душичка-не се набирай толкоз...ами си поискай Увеличение на Заплатата!!!Това,което те кара да правиш-не ти е в..задължението

Лека вечер с една от люѝимите ми песни на Мами
и Стинг-Пустинна Роза  bouquet

http://www.youtube.com/watch?v=tjHkj-uSt_Y

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 20:04 от dala

# 228
БЕЛЛА, тук съм бе!  Simple Smile вчера обикалях много след работа. ходих с една приятелка по магазините. от мерене на дрехи и висене права, когато се прибрах краката ми бяха станали като понички в долната си част. и днес още не могат да ми спаднат. аз че не съм слаба-не съм,ама такова подуване съм имала само 1 път в живота си и ми държа3-4 дни (и се подух след като се върнах от Турция, след дългите обиколки) . ужас,ако и сега съм подута толкова.  ooooh!

да се оплача,че при нас плановете да прекараме 2 месеца заедно нещо все се провалят и ми се струва,че накрая ще си остана в Пловдив. Sad много тъпо ми става,че ни се развалят плановете,но да видим,какво ни е подготвила съдбата.

вие как сте,момичета?

Пловдивчанките кога ще си идват насам?

# 229
Тя притчата е хубава,че и останалите които пусна дала ,но допускаш огромна грешка

с
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=180631

и

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=97283

Тези четива попаднали в мод ,по правилата ще ти донесът подарък .

# 230
Предавам се ....Дон Кихот

Ама......отдаааааааавна съм се Предала-още в началото на тая Тема...ЧЕТИ
....Молове -как не сте   забелязали...
аз си го казвам!
Признавам си-Разкайвам се обаче ...Виновна съм...
Признат Грях  Embarassed

Ама ето и сега -Признавам-Спи спкойно вече Дон Кихоте Смел...и ме остави на спкойствие

Раздаде Правосъдието ОТНОВО...Успокой се сега и не Дебни повече в Темата....ами вземи сготви нещо

раздвоена личност съм-затова така....

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 21:07 от dala

# 231
  • T"A
Далка, тази притча много пасва на бедуините. Може би и Eye of Ra ще я хареса  Peace

# 232
Здравейте магребинки  ,как сте
Денс тук беше многооо гореЩоооо и се пекохмееее и хванахме тенче ,черни сме .Лина много бързо хвана хем след 17 часа я изкарах нея и беше намазана с крем ,черната циганка тя на мама  Laughing

Минче ,както ти е казала Невенка ,ако нямат място къде да изникнат пречат много и правят доста често абцеси ,както беше в моя случай .Като бях бременна умирах от болки като куче ,та като родих ,малката беше на 6 месеца като ми ги извадиха и 4 те с пълна упойка и се свършиха проблемите и абцесите .

Паулинке ти сама не можеш ли да се организираш и да си отидеш на ваканция ,жалко е ,че все изникват проблеми и не може да сте заедно ,но пък ти му кажи ,че Ще ходиш ,той може и да размисли  Wink.Мъжете трябва да се тестват във всяка една ситуация ,ако му играеш оЩе от сега по свирката ;какво Щ? е след 1-2 години например ?Ти си знаеш  Peace

Далка ,не тъгувай за певеца ,друг идол Ще си намериш Hug ,такива заслужават не 10 ми 20 и повече и един хубав пердах ,да видят те какво е да си пребит и дали Ще посягат втори път над бременна жена .Абсурдно е  в този век да се извършват такива дивашки постъпки

Сега искам да си купя малко албуми на Майкъл ,че ми е залипсвал ,тъжно ми е ,че вече го няма  Sad

После пак Ще пиша ,че малката  ме дърпа

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 21:28 от Shakira26

# 233
Шеки-пиши ми какво тоалетно мляко използваш за Лина?!Като е знам колко е бяла
На Раянчо му излезнаха от два дни едни ситни пъпчици....няма температра
Пипам по вратлето-няма и подути лимфни взли
От на Марси историта с зушката ...направо тръпки ме побиват
Та-си мисля че е от Слънцето.Аз го мажа с Uriage със слънцезащитен фактор 50
Ама явно....не помага много

Ментичка-радвам се че притчата ти е харесала.Дано да е допанала и на други момичета
След......Наказанието си-смъртно!...ще  напиша повече

Божеее-дано не ми разкрият и другите грехове-където питам Доктор нивея з хемороидите си ....
Не исках да ми излиа в профила...и да се следи и знае !Май е по-удачно да се влиза на Моменти КАТО Гост
Ама...като е ДОШЛО ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО-и това да си Призная!Имам Профили при Разведените майки и при Доктор Нивея и..Раково Болните.
Без Бой....ПРизнавам!

Паулинче-натъжи ме обаче.....Жалко че не ще почивате заедно

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 21:33 от dala

# 234
Невенче  нбъг  [http://images.google.co.ma/images?hl=fr&q=nebeg&um=1& … p;sa=N&tab=wi
ето  малко инфо  и за него   в един  еврейски  сит  на  мароканските  евреи  

Има   го  да  в  сока  т е пазара  но  аз  не  съм му  фен   

Ментичка  отдавна исках да ти го  дам   много е полезен  за  готварски  рецепти  но  май  трябва да се  регнеш  за повече инфо   Hug

http://images.google.co.ma/imgres?imgurl=http://dafina.net/forum … 26sa%3DN%26um%3D1

да ви се похваля че  от  петък  започвам  аеробик   Flutter

на всички     bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Кихотче     да вече са в  ваканция       вчера  обявиха   в  училището    нажах 100   фи  100  за   9  клас       а  оценките  сборни след  седмица    за  каката 

а  за  средната  9,64

малката       8,98 

и  на вас    bouquetза каките

невенка  и  на  твоите   дечица  bouquet

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 22:27 от субханалла

# 235
  • Sofia

Божеее-дано не ми разкрият и другите грехове-където питам Доктор нивея з хемороидите си ....
Не исках да ми излиа в профила...и да се следи и знае !Май е по-удачно да се влиза на Моменти КАТО Гост
Ама...като е ДОШЛО ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО-и това да си Призная!Имам Профили при Разведените майки и при Доктор Нивея и..Раково Болните.
Без Бой....ПРизнавам!
С един от профилите си да бяхте прочела правилата на форума, щяхте да си спестите всичко това.
За потребителите се съди по публикациите им. Семейното ви положение и здравословни проблеми, надали ще променят отношението към вас.
Да се пише като "Гост" не е срамно. Опцията е предвидена и разрешена в някои подфоруми точно за случаите, в които не желаете публичност.
Срамно и жалко е само, когато се използва за свади и нагнетяване на напрежение.

# 236
Добро утрооо! Сервирам закуската, като най-ранобудна ххихи, реших да не слагам кафе или чай, защото е много топло за такива работи, по-добре едно сокче, с една здравословна закуска!

беба момо, записах се за през август, да. Понеже май няма да се прибирам за България това лято, защото ще пиша курсова работа и т.н. реших поне да правя нещо полезно. Надявам се да ме вземат и да го издържа успешно и ако ми пасва програмата, през Зимния семестър да почна А2. Но ще видим.

субханалла, какъв е този плод нбъг? Има ли някакво име на български...? Аз френски не знам...Какъв е на вкус?

Паулинка, много сте обикаляли...да не си била с високи обувки, че така са ти се подули краката? Стискам палци за твоя приятел, дано успеете да се видите за по-дълго време, па макар и не 2 месеца.

Поправям се за паспорта и посолството. Хабибито, като се е обаждал вчера, са му казали, че паспорта му е готов и че може да иде да си го вземе. Той обаче искал да ме изненада и за това така ми казал, че не бил още готов  Heart Eyes. Simple Smile Обаче аз нали много разпитвам и той ми каза как стоят нещата и че в събота ще ходи в Берлин да си го взима! Йухуу!
Отивам на университета днеска...пак съм цял ден Simple Smile Първата лекция я проспах де...  Blush

Лек и слънчев ден  Nature Sunny , момичета!!!  newsm03

# 237
  • T"A
субханалла, какъв е този плод нбъг? Има ли някакво име на български...? Аз френски не знам...Какъв е на вкус?

InDreams, на български се казва хинап  Peace Марси беше разказвала за този плод в началото на темата и разпали любопитството ми (понеже аз съм голям почитател на плодове).   bouquet Би трябвало и в Германия да се намира  Peace
Хубава изненада ти е спретнал любимият  Wink

Свеар, мерси много! Невенчето ми каза как да го търся на иврит и прочетох, че има и билково действие. Още не съм решила къде да го намеря, но ми се иска да го опитам...
Ще разуча и сайта с рецептите  Hug, макар че в това топло време ядем предимно сурова храна - в кухнята, ако запаля печката, сигурно става 50о, а и после топла храна никой не яде  ooooh!

# 238
Привет   bouquet

минче-мерси за закусчицата  Hug

Шеки-помниш ли че говориме за Алил.Новото лекарство за отслабване-има резултата.Все забравям да ти пиша.А за Чеб Мами-странна истрия.Не бива да се удря-съгласна съм....Ама теста доказа съмнително бащинство.Май мацето го е изнудвало ....така чета тук.Но пък-и побоя си е факт,защото Правосъдието така няа да ти лепне присъда.....Общо взето-неприятн история

На всички -Лек Ден днес

Моя Другар развърза кесията
И аз,като Невена-няма много да се чудя,ами веднага се отдавам на шопинг.Има и намаления сега
Поне в магазините е с клматизация,защото е жежко

От Сега се Самовъзгласявам да оторя 18 магребинска тема
Хора сме-ако не мога....Снахичката е чакаме всеки момент да роди и отивам при тях
За заместнички предлагам-Белла,Рали и Шакира.Да си кажат -приемат ли?
Идеята м е...докъто се уговаряме и увещаваме да не пресрочим 20лист.....знаем си урока !

Койъто  има друго  предложение-да казва
До после

# 239
Далке ,кажи неЩо повече за ефекта  моля те ,аз оЩе не съм го взела все се услушвам .Ти купили си го ,колко свали ,ами казват ,че действа и е последното откритие среЩу затластяване и тн и проблеми с теглото .Аз искам  само няколко килца 2-3  .Разкажи повече с'ил те пле  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт