Мъгребски дами за за 17 ти път изкусително засмяни

• 26 346
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
Искрено съжалявам, но тъй ме намесват в необясними за мен разправии, съм принуден да ви уведомя и тук, че спирам да пиша и в тази тема.

Благодаря ви за приятните мигове, които ми подарихте.

дядо Хаджи ,ти ако слушаш някои хора ,те могат да те изкарат даже ,че и ти си започнал спора ,неЩата се извъртът и увъртът на 360°  просто такъв е начина на живот на една арабска дама -ей на разбра го  ...А пропо Терминатора -има ли смисъл да обсъждаме ?!НЕ

Останах с впечатление ,че някои хора точно това целят -магребската тема да се затвори ,Ще пиша на модератора да го имат напредвид ,Щото май без тяхна помоЩ - кротко и цивилизовоно не моим се разбра .

Няма да продължавам да анализирвам не си заслужава ,просто игнорирвайте всякакви провокации ,които Ще са често среЩани в близко бъдеЩе (докато неЩата и дамите не се успокоят и не намерят покой)...

Дядо ,Ако промениш решението си ,винаги си добре дошъл ,мисля ,че от пишеЩите тук всички много те ценят като събеседник   bouquet

# 151
Здравейте и тук от мен,за първи път влязох в тази тема за да видя за какво говорите като цитирате от темата...Задавах си въпроса,защо изобщо има две теми като в арабската тема имаше много момичета свързани с Тунис,Мароко,а ето ме и мен с Либия,демек явно трябва и аз да пиша тук...видях,че в арабската тема няма почти никой от старите арабелки и се чудех къде сте,а виждам,че много от вас са тук в тази тема,а аз това не го знаех...защо тогава да си седя там и да си пиша сама...много се радвам да видя,че някои от вас все още са ако не там,то поне във форума като цяло...
Всъщност като се замисля,то е ясно,че като сме толкова различни е нормално да има дразги и да се създадат повече теми и всеки има избора да пише където си пожелае,но станаха едни конфликти от нищото и така ме объркхате,а съм сигурна и че много други не знаят за какво става дума...Sad
Поздрави на всички...  bouquet

# 152
Далка,права си,но е много,много трудно да намериш свестен мъж.Моя човек поне каквото му е в акъла му е и на устата,вадя си изводи по това,че е казвал и правил неща,които на мен не са ми се харесвали,не че ме е обидил или е казал или направил нещо лошо просто е казал точно каквото мисли.За мен откровеността е неоценимо качество той го притежава.Обаче повечето проблеми са и страхове са си в моята глава.Като си помисля колко лъжци съм срещала и някак си все си имам едно наум-че може да не е сериозен,че може всичко да е добре прикрито използване,какви ли не неща.Както казва прабаба ми "Мъж и кръв да ака,ти викай дренки е".

# 153

Останах с впечатление ,че някои хора точно това целят -магребската тема да се затвори ,Ще пиша на модератора да го имат напредвид ,Щото май без тяхна помоЩ - кротко и цивилизовоно не моим се разбра .

Съгласна съм. Идва се в нашата тема, заформят се скандалите ТУК от хора, които уж нямат нищо общо...
 Присъединявам се към апела, Далка и останалите, спрете до тук. То нещата се видяха. След постинга на Терминатор и аз мисля, че няма какво повече да се каже...

Дядо Хаджи, ти влезе в темата, когато аз не пишех много, не се познаваме добре, но определено и на мен си ми приятен събеседник. Не е хубаво да си тръгваш... Достатъчно интелигентен човек си, за да се предаваш така лесно.

Прегръщам ви всички магребинки  Hug

Елипче, 57% не са малко все пак...  Party Heart Eyes

Лина, много силно се надявам да е правилния мъж за теб, както сама казваш - трудно е да се намери. Но не се доверявай 100% на думите му. Омайни са, така въртят... Абе каквото и да говорим, и за двете страни не е лесно, иди и виж, по - предпазливо, пък после ще говорим пак.  Hug

# 154
Ох,немога да разбера защо все повече хора се отказват да пишат заради това кой какво казал.Яд ме е,че уж всички петендират за толерантност а хората си заминават обидени.Все едно са малко ежеднените сплетни ами и по форумите се правят Close

# 155
  • In a surreal moment!
ето това е ...затвориха арабската - честито да ни е...

момичета стана като в развод -  и двете страни имат някаква вина , така че нека наистина да спрем с взаимните нападки...много ви моля ! Било каквото било...барем тази тема да се запази...

Лека вечер !

пп драснете ми на лични какъв е този Терминатор ...нещо съм пропуснала...

# 156
така не мога да разбера защо затварят само едната тема за да е честно защо не се затворят и двете теми защото нападки имаше и от двете теми.но явно и тук се правят нещата с пристрастия този ми е приятен онзи не.

# 157
Приемате ли нови в темата?

Аз съм омъжена за арабин,живея в арабска държава и искам да си контактувам с арабски мами  Grinning

# 158
  • In a surreal moment!
Рени - ти видя ли , че помолих нещо....нека не пренасяме спора насам и натам като развети гащи....наистина не разбираш и суфлирането ти е смешно ....ужас някакъв....

Лили - разказвай още за Сауди, така ми харесваш и ти се радвам ...дано не те хваща скоро пак ПМС-а , че съвсем ще я скършим....

Мацки натрисаме се и това е ...щете ни или нещете...тука сме...Simple Smile

аз за разтоварване взех да чета тазгодишните номинации за Муньо....голям смях ...боже , боже много диви петли имало...

Последна редакция: нд, 28 юни 2009, 23:17 от Миг незабравим

# 159
Рали, най-после се сети за мен  Hug. Тъкмо щях да те критикувам. Обаче сега ще си имам клипчета на Амр-чо наготово, затова ти прощавам  Mr. Green. А 57% си е дори много добре, браво на теб.

Ако Раян спре да маже с крем по пода и да се пързаля върху него...ще се съсредоточа поваче ...ама-на
Joy  Joy  Joy Сладур!!! Моя мъник е абсолютно същия, така че напълно ти съчувствам  Laughing.

Здравейте
Даже майка му и сестрите му казали за мен,че приличам на арабка...
... те май на всички така казват  Mr. Green... постоянно ми казват, че съм приличала на арабка, но по-скоро на сирийка или ливанка, от колкото на египтянка. Странното е обаче, че винаги ме заговарят на английски, а не на арабски  Joy.

# 160
  • по пътеката
елип, аз те разкрих, ама  ме адни от ра  и мене ,тя ме има!   Peace
ако се намерите с ра вси4ки и има желаещи да ме аднат, от там е най-лесно! Hug

# 161

... те май на всички така казват  Mr. Green... постоянно ми казват, че съм приличала на арабка, но по-скоро на сирийка или ливанка, от колкото на египтянка. Странното е обаче, че винаги ме заговарят на английски, а не на арабски  Joy.

На мен преди време (когато бях по-пухкавичка)хабибито ми викаше Дукалия newsm03 . КАто го питах какво е това и той вика, че това е една област в Мароко- Дукала, т.е. Дукалия значи гражданка от Дукала, където жените били много бели и такива малко по-едрички, в смисъл силни жени  Laughing. Били много харесвани, защото са бели  Heart Eyes  newsm62

# 162
Така засега само с РА (рали ) и Минчето сме станали приятели във фейса .От профила на РА изпратих покана на Марси и Дидонка (това са познати з амене никове и имена ) ,другите нека се записьват и те и да идват ,кои липсват ,елипче май ти ?Белла съЩо ?Алба ?Далка и др ,ако пропусна някой да ме извинява ,но бързо пиша ,че нета ми изтича    bouquet

Невенчето ,хариет и мента са част от нас ,така ,че и те да се присъединяват   bouquet

# 163
 Hug Hug Hug Как е в Алекс, Лили, прочетох, че си там вече? Разкажи на нас за сладоледа,пиците,турските ресторанти,изворите и фабриката за фурми в Саудитско..

Миг незабравим
, разкажи за муньовците - кандидати, дето си чела, дай да чета и аз  Joy

Рали, най-после се сети за мен  Hug. Тъкмо щях да те критикувам. Обаче сега ще си имам клипчета на Амр-чо наготово, затова ти прощавам  Mr. Green. А 57% си е дори много добре, браво на теб.

Когато имам време ще кача и другите клипове на Амр... ако не ме изпреварят....  Flutter Flutter Flutter   Hug

Сетила съм се аз отдавна, та ще чакам да ми пишеш или да дойдеш на скайпа.

Ако Раян спре да маже с крем по пода и да се пързаля върху него...ще се съсредоточа поваче ...ама-на

Joy Сладуркооо

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 00:05 от Eye of Ra

# 164
Аз знам че в южно Мароко/ по специално район сус-масаа-дра/ мъжете харесват по-едри жени и те си  хапват на корем да бъдат по-атрактивни.Там беше и единственото място където се чувствах като манекенка в сравнение с тях  Mr. Green

Индриймс ,твоя момък от кой град е в Мароко? ....Дукалия  Joy Joy много весело.

Щях да питам Йелоу къде изчезна,някой знае ли нещо?

Далка ,луда работа е тая Ивет с нейния Лъвчо,много ме кефят  Simple Smile

пп драснете ми на лични какъв е този Терминатор ...нещо съм пропуснала...

Миг незабравим Хич не ти трябва да го четеш ,срамота да се пишат такива работи.

Шакира  ,там съм бе душа  ,с Рали сме се аднали.

Ра ,споко ,няма кой да те изпревари .  bouquet

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 01:20 от ~BeLLa~

Общи условия

Активация на акаунт