Като че ли съм в по-добро настроение, след вчерашният смотан ден

Лято, да това ни беше първото мерене на бебка при тази лекарка, в къщи като я премерих показа 4200гр. но определено в момента кърмата ми е малко, но това е поправимо
. Чаят, който съм си взела е на Хип, но не гранулиран, а на пакетчета,суха билка,може би за това пише различно.Кай Рен, благодаря ти за отговора и аз ще се поразровя за някакви рецепти за сминдух. Интересно ми е това, че ако не се храни детето и остава гладно, то ще е неспокойно и кисело, а ние като се напапаме (кърмим се около 20-30мин) тя после е спокойна, гледка си или в повечето случаи си заспива. Даже вече втора сутрин отказва ранното ядене в 5ч., вчера се разбуди, но не поиска да яде и си заспа, а днес въобще не се будила и след като се накърмихме от двете гърди в 2-3ч. и си заспахме блажено
и чак преди малко се събуди и пак се накърмихме и сега пак спим. Не знам, може би прекалено много се впрягам на тези килограми, но като става въпрос за здравето на детето и направо полудявам. След две седмици сме пак на лекар и тогава ще видим как вървят нещата с дебелеенето.Дано днес да не вали, че ми се иска на една разходка да мръдна, че мъжо на работа, другите домашни също ги няма и аз ще изкукам.
За срещичката аз нямам претенции къде ще е, но все пак по-удобно ми е Южния парк, но за понеделник го дават да вали и чак към средата на седмицата да се пооправи времето, може би е редно да я изтеглим към края на седмицата, за да сме сигурни, че няма да ни завали някой дъжд, че си представям цяла сюрия мадами с колики да се разбяга и да търси подслон
. Леле колко се отплеснах, хайде хубав ден от мен

. Заспива на цица а после се буди в кошчето след макс. половин час и зее за още.
Как хубаво си вършеех по улиците докато ми беше в корема, а сега хич не се оправям с излизанията.

.Дано няма