Нормално ли е на 14 години да започнеш да имаш секс.

• 41 178
  • 148
  •   1
Отговори
# 75
 А,дали 14 годишно дете знае значението на думата секс?Не го намирам за нормално това!

# 76
  • София
Какво значи нормално и ненормално? Кога остаряхте пък вие толкова? Едно момиче на 14 може и да е доста зряло и разумно. Важното е да го направи не защото другите го правят, а защото е влюбено например и да вземе съответните предпазни мерки. Щото да родиш на 14 със сигурност не е нормално, а да правиш аборти не е хубаво и е доста рисковано.
За протокола, аз не съм го направила на 14, а почти на 18.

# 77
А,дали 14 годишно дете знае значението на думата секс?Не го намирам за нормално това!

би трябвало да знае значението. ако не го знае, то явно грешката е в някой от близкото обкръжение на въпросното дете.

# 78
Нормално е, когато: 1. правиш разлика дали ти се пишка или ти се "такова"; 2. имаш достатъчно сексуална култура (наясно си, че можеш да забременееш, да се заразиш, да си готов да се съобразяваш с нуждите на другия, да можеш да откажеш нещо, което не ти е приятно и т.н.).
Възрастта е твърде субективно понятие...

# 79
Аз също смятам,че е доста рано.Все пак на 14 наистина си още дете,не можеш да прецениш рисковете и отговорностите,които носи след себе си един полов акт.

# 80

Тъй като на по-голямата част им е супер скучно, пак започнаха да се захващат за кой как пише, все едно, че не разбирате за какво става въпрос.
Все пак не сме в час по български и съм далеко от мисълта, че точно тук е мястото да се правите на от голямото Добро Утро и да се правите на толкова оригинални.

Айде първо да погледнем себе си, и след това другите  Simple Smile, защото тези, които все се захващат за правописните грешки са на същото дередже и с нищо повече не се отличават от другите.
Да ти кажа далеч не съм на същото дередже, да не говорим, че това не е ПРАВОПИСНА грешка (тук се вижда на кой кво му е дереджето  Whistling). А кво да кажа на човек, който явно не е дорасъл да се изразява правилно, а пита дали редно вече да прави секс?  newsm78 . Ми да се научи да говори и тогава да се *****. Зщото както не може да се изрзява, така сигурно и не може да се пази  Peace
П.С. Не видях твоето отношение по въпроса.

Айде тогава да поправя и твоето Дередже  Wink,защото нали си оригинална и грамотна  Mr. Green
Строежът на изречение като гледам и той не ти е в сила. Но с тази корекция не ми се занимава честно казано. Така или иначе, тя няма да ти помогне ..
Нека не се правим на много грамотни, защото ставаме смешни. И това, особено, когато твърдим нещо, което смятаме за вярно, а всщност не е  Laughing

Колкото до моето мнение, не си го видяла, защото в разгара си да си защитиш правописните си грешки просто не си го видяла !

# 81
Не не е нормално ...много е рано . Няма за къде да бързаш.После ще питаш  дали  е нормално да родиш на 15 години?  Но проблема си е твои.

# 82
Клонка,може и да мастурбират,но не са наясно с подробностите около секса!Едно е да изпитваш влечение и да се самозадоволяваш,надявайки се да разбереш нещо повече,съвсем друго е да стигнеш до секс с някой глупак,който най-вероятно няма да си свърши работата както трябва и може да ти осакати психиката относно секса за доста дълъг период напред!Имам много контакти с млади хора и това,което чувам от ОПИТИТЕ им да водят сексуален живот в периода между 15-17-годишна възраст,оставам с впечатлението,че е най-добре цялата тази какафония около сексуалния живот да започне около 18-годишна възраст.Все пак,хайде да не се правим на толкова отворени относно секса и да не разправяме,че било нормално за едно 14-годишно дете да си играе с градинския маркуч на някой батко и да се занимава с френски ласки ooooh!

# 83
Имам син на 12. На 14 на мен ми се вижда много рано. За нормално не знам. Това , което за мен не е нормално, за друг може и да е. Момчетата на 14 ми се виждат още захлюпени, но пък момичетата...те са друга работа. Живея до училище, според мен седмокласничките вече правят секс.

# 84
TIHA VODA ,аз имам дъщеря на 16 и си споделяме на тази тема много неща.Нейни връстнички от миналата година насам имат пиърсинг на езика-познай защо ooooh!А момчето,при което си правят татусите и си дупчат езиците,ми е приятел.Не искам да ти казвам какво ми е разправял той за тези деца ooooh!Не само че им се иска да правят секс,ами вече сигурно и в ушите може да пробват,знам ли..... WhistlingИ аз това исках да кажа-ДА,ПРАВЯТ СЕКС ОЩЕ ОТ 14-15-ГОДИШНИ,НО КЪДЕ МУ Е НОРМАЛИТЕТА НА ТОВА?А като станат на 30 и вече всичко около секса им е ясно и скучно,какво ще последва тогава?

# 85
Какво следва ????

АХО - ИХО, после тихооооо
  Whistling

# 86
Аз НЯМАМ секс....

# 87
  • Sofia
Кои сме ние, та да съдим...
Нормално, ненормално - това е положението...
Ако си израснал през лятните ваканции на село при баба на 14 въобще не си наясно за тези неща, но ако си в големия град - на 14 си доста по-напред с материала...
А и преди 20 години си беше същото, само че сега нещата стават по-демонстративно и се говори повече...
Както казаха момичетата по-горе, на тази възраст рядко сексът може да се определи като "полов живот" - това са първи опити и опознаване на физиката както на собственото тяло, така и на тялото на противоположния пол.
Ако момичето е достатъчно добре възпитано и отговорно не виждам нищо чак толкова страшно и фатално.
От мойта гледна точка е по-ненормално девствена абитюрентка...

# 88
  • София
струва ми се твърде рано, твърде опасно. не ми се вярва, че на 14 години си наясно с всички неприятности, които може да те сполетят...до тях триперът ще ти се струва благословия...

# 89
Я малко си седни на д****о, има време после цял живот да го "имаш" / правиш / !!!!!

Не заблуждавайте авторката... Цял живот, ама друг път. Има поне 5 теми само в този подфорум за уморените и стресирани мъже, които не искат да правят секс след 35, или го правят веднъж месечно... Значи, ако започне на 18 (каквито са съветите в тази тема), остават и има-няма 17 години секс. Това са 6205 дни. От тях поне 820 ще е в месечен цикъл. Значи остават 5380 дни. Ако сложим някоя и друга бременност, раждане, или някакви здравословни проблеми, включително мигрена, колко полови акта и остават? Ако ги докара до 4000, ще е добре. По десет минути времетраене да им сложим, стават около 666 часа. 28 дни. Егати, то май въобще не си струва да започва човек... За някакви си 4 седмици  ooooh! ooooh! ooooh!
rotfImao rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт