ние сме тук до средата на другата седмица, така че останалата варненска бригада още може да се класира за среща с нас
щъкаме по цял ден из града и не се боим от жегата, така че - който иска да ни види - моля да заповяда

Не съм. Аз имах уговорка с матрос Цветкова да ми даде пушечен сигнал, когато някой идва на свижадне във Варна. Ще я разжалвам. Нямам климатик и ми идва добре морският бриз. Най много да ми разроши веждите, че коса нямам много. Та, ако знам, че някъде някой ме чака, ще потрепне сърцето ми и ще долети на свиждане. Елице,
ХМ!Обаче Цветковата не е пъдар да ходи да ви събира.Госпожата с разрошените вежди не е звъняла цяла седмица, от което си вадя изводи, че има работа и не я закачам.
Ние с Анитка си ходим на плаж активно.Тя започна да се отпуска и вече не плаче от морето

Започвам да стягам багажа и за Лозенец, че заминаваме в понеделник на почивка.
Анита ми е с температура днес-тия зъби ми идва да ги изкарам преди да са излезли
Но Марти яде всичко, затова вероятно няма да съм ти полезна, не слагам мляко в пюретата, нито масло, сол и захар, щом си ги яде така, не виждам смисъл. Та така де принципа на пюретата от това което съм чела е долу горе картоф с морков, картоф с тиквичка, картоф с броколи, картоф със спанак и т.н. но след като сме яли от всичко това му ги смесвам в различни комбинации.

Хапна към 6:30 и откърти. Вече почвам да си мисля, че аз съм причината да не спи спокойно - пречкам и се в леглото. Ей, това е - да взема аз да спя в кошарата ли

. Освен това забелязах че като увеличи дневните хранения, нощните ги намали. Може ли да споелите вашите режими, за да се ориентирам 

Понякога просто си иска бибата, но пък тази вечер беше толкова често, че
И на всичкото отгоре сутринта се събуди в 8 без нещо
А снощи уж си беше заспала добре и в 23ч като се събуди, няма заспиване
Кви ли маймунджулъци не прави, дори по едно време реши, че ще ака. Сменям аз памперса, тя като се опъва и пищи - ужас! Спи й се, не иска да я пипам, ама не дава да й сложа чистия - абе, страхотия... с този нейн инат незнам как ще я караме 
). Хубаво- лошо, и аз имам нужда от сън, иначе съм
и детенцето също го отнася миличкото