НОЕМВРИйския бебок скача в бънджи скок-подскок!

• 14 257
  • 294
  •   1
Отговори
# 180
Бубе, ти нещо се скъта! Смятах да мина под вас и да почна да викам, както се бяхме разбрали, ама реших, че може да сте затворили кепенците и пуснали климатика и само ще се излагам  hahaha  Embarassed
ние сме тук до средата на другата седмица, така че останалата варненска бригада още може да се класира за среща с нас  Whistling
щъкаме по цял ден из града и не се боим от жегата, така че - който иска да ни види - моля да заповяда  Flutter

Не съм. Аз имах уговорка с матрос Цветкова да ми даде пушечен сигнал, когато някой идва на свижадне във Варна. Ще я разжалвам. Нямам климатик и ми идва добре морският бриз. Най много да ми разроши веждите, че коса нямам много. Та, ако знам, че някъде някой ме чака, ще потрепне сърцето ми и ще долети на свиждане. Елице,  smile3516 ХМ!

Обаче Цветковата не е пъдар да ходи да ви събира.Госпожата с разрошените вежди не е звъняла цяла седмица, от което си вадя изводи, че има работа и не я закачам.
 Ние с Анитка си ходим на плаж активно.Тя започна да се отпуска и вече не плаче от морето hahaha
Започвам да стягам багажа и за Лозенец, че заминаваме в понеделник на почивка.
Анита ми е с температура днес-тия зъби ми идва да ги изкарам преди да са излезли #2gunfire

# 181
  • София
Госпожата с разрошените вежди ...

newsm53 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 182
Алекс това списание нямат сайт, ама снимката ще я видиш утре от някой реп, Марти е застанал до една хортензия, и с червена шапка и червена блузка.
Сега да ти кажа аз как правя пюретата. И аз имам резервни за зор заман, ако нямам време или тези които не мога да му приготвя, като пащърнак с броколи или тиква с ориз. Винаги основно си слагам картоф и морков, от там насетне обирам каквото има във фризера....няколко зрънца грах, тиквичка, спанак, броколи, малко подправки(магданоз и копър), ако правя месно-зеленчуково пюре слагам няколко зрънца ориз. И така някой път ми преобладава примерно спанака, друг път тиквичката, но общо взето си въртим тези зеленчуци. От месно-зеленчуковите приготвям само пилешкото, останалото купувам. Вече почнах да пасирам на по-едро, защото от 8-я месец бебето трябвало да свиква лека полека да дъвче, трябва също да се приучва към чаша, като по малко му се дава да близва и също така да му се дава лъжичката да свиква с нея, като предварително се примирим с направените поражения Simple Smile Но Марти яде всичко, затова вероятно няма да съм ти полезна, не слагам мляко в пюретата, нито масло, сол и захар, щом си ги яде така, не виждам смисъл. Та така де принципа на пюретата от това което съм чела е долу горе картоф с морков, картоф с тиквичка, картоф с броколи, картоф със спанак и т.н. но след като сме яли от всичко това му ги смесвам в различни комбинации.

# 183
Цитат
Обаче Цветковата не е пъдар да ходи да ви събира.Госпожата с разрошените вежди не е звъняла цяла седмица, от което си вадя изводи, че има работа и не я закачам.

То така лесно. hahaha Ей ме на:
Ноооооооооо! Когато ме забравят в чекмеджетоооо.... Ставам.

# 184
Утре ще водя малчо в морската, ще има ли някой и къде да го търся Simple Smile

# 185
  • София
Цитат

То така лесно. hahaha Ей ме на:
Ноооооооооо! Когато ме забравят в чекмеджетоооо.... Ставам.

сладурки, ама не се карайте заради нас, ние сме тука още 5 дена!  smile3525
Бубе, не я бии Елицата, защото ние я хванахме както се казва - по долни гащи. нямаше време милата да ходи да събира овцете  hahaha
но за това пък си изкарахме много приятно -  cheers

айде може в неделя да направим една по-организирана срещичка. ако има желаещи  Rolling Eyes

# 186
Добро утро!
Мен нещо сън не ме лови  Whistling , ама тъкмо да си наваксам с темичката  Laughing

Утро И аз като теб   Simple Smile Хич не се ядосвай, само по-зле ще става. Аз между другото вече гледам да не я гушкам веднага като се развърти. Будя се, но я оставям сама да си заспи. Ако се размрънка я гушвам и чак, ако и това не помогне давам цоката. Така намалихме нощните кърмения до 1-2  Laughing А кога ли ще станат 0, не толкова, че ми пречи, но незнам доколко е полезно за Рая  Rolling Eyes

Юле Може и да имаш право за газовете, макар че рядко пръцка,но от няколко нощи сама се върти по коремче и в тази поза спи много спокойно.Ето сега е така от 2ч и не е мръднала, само главичката върти  Heart Eyes

Вита За спането навън аз процедирам така - в горе долу един и същи час,като я усетя, че и се доспива, пускам количката назад, да легнее госпожицата, пускам някоя детска песничка от тел-а и и го оставям в количката. Врътка се, надига се да гледа, но почти винаги след десетина мин е заспала  Mr. Green Може да пробваш  Peace

Тофи Честита медийна изява на сладура!  Heart Eyes

Не,че мн правя дом каши и пюрета, но чета тук:  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=7750.0

Усмихнат ден  Hug

# 187
Добро утро и от нас!
Поредната нощ с много събуждания, не знам докога ще я караме така, вече съм луднала съвсем - като зомби се нося из къщи. Като беше новороден, по-на човек приличах, че поне спеше спокойно между храненията - сега през половин час - айде мамо, ставай да ме гушкаш, че никак не съм на кеф...  smile3511

# 188
Червейче Точно по тази причина беболинка вече спи при нас. Не е хубаво, но....засега е по-добрия вариант. Дано е някакъв период и бързо отшумява  Hug

Мойта калпазанка днес, на пук на мен още спи  Crossing Arms Хапна към 6:30 и откърти. Вече почвам да си мисля, че аз съм причината да не спи спокойно - пречкам и се в леглото. Ей, това е - да взема аз да спя в кошарата ли  Laughing

# 189
Добро утро!

Да ви се оплача, ние нямаме никакъв режим нито на спане нито, на хранене от известно време. Направо се чудя кога да и давам кашата и пюретата  newsm78. Освен това забелязах че като увеличи дневните хранения, нощните ги намали. Може ли да споелите вашите режими, за да се ориентирам  newsm78

За спането- и Али спи мн. неспокойно, тази сутрин беше с изкарана възглавница от калъвката Shocked
Марожинка и ние още спим което е доста необичайно newsm78.

Желая ви приятен ден!    bouquet

Последна редакция: пт, 03 юли 2009, 08:51 от vita

# 190
  • Sofia
Привет и от нашата тайфа!

Тофи
-честита ти звезда! ще се огледам по реповете.
При нас горе долу, режима с баткото се напасна и сега ми е малко по-леко.Децата трябва да имат режим , така е по удобно и за мама Wink
Вече сме и с 4 зъба отгоре и два от долу, много е смешен само върти езика из устата.

Ох гонят ме от компа, после ще си допиша.

Лека сутрин

# 191
  • София
Добро утро и от нас  kaffeetrmker_2

Никол също се буди нощем доста често Sad Понякога просто си иска бибата, но пък тази вечер беше толкова често, че  ooooh!  И на всичкото отгоре сутринта се събуди в 8 без нещо  smile3507 А снощи уж си беше заспала добре и в 23ч като се събуди, няма заспиване  Thinking Кви ли маймунджулъци не прави, дори по едно време реши, че ще ака. Сменям аз памперса, тя като се опъва и пищи - ужас! Спи й се, не иска да я пипам, ама не дава да й сложа чистия - абе, страхотия... с този нейн инат незнам как ще я караме  #Crazy

maia ама вие много зъбати, бе  Shocked newsm09 smile3501

# 192
Благодарско за кафенцето и аз като другите мами имам страхотна нужда.Да не кажа и аз колко пъти става Радост тая нощ,и аз като вас съм гроги,не мога да си намеря място.Ама като гледам времето си върви и кой знае докога ще изкараме това не спане.
Лек ден на всички и успех   bouquet

# 193
  • София
Добро утро!!!
Астера, Тофифи, marojinka  Hug  bouquet  bouquet  bouquet!!!
Ох и мен не ме оставят на мира, от стаята не ми дава да изляза, ако разбере, че ме няма и надува гайдата.
Оставям ви, че ме скапва вече, от 5:30 тази сутрин.

# 194
Добро утро и от нас!
Алекса, и наша мома е същата- не мога да мръдна никъде. Дори в тоалетната като ходя, тя стои пред вратата с паяка и ме гледа  Embarassed ooooh!
Вита, при нас яденето на каши и пюрета хич не е под час. Давам пюре, когато мисля, че девойката е на кеф и ще отвори устата. И без друго не го броим за хранене   Whistling А каша започнах да давам вечер преди лягане, после суче и се приспива. Давам от кашите "Лека нощ" и не знам с какво са различни от другите каши, но откарва по 3-4ч сън, което си е кеф за мен (преди се будеше на 1ч.  Crazy ). Хубаво- лошо, и аз имам нужда от сън, иначе съм  afwitch и детенцето също го отнася миличкото  Embarassed
Между другото не е ли още рано да спят на възглавница?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт