Правили ли са ви хороскоп?

• 697 944
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 1 095
Преди време ползвах услугите на Анелия Лечева от Пловдив. Преди две години и половина някъде. Беше се справила отлично с описанието на характера ми, но за прогнозите мога да кажа - пълен провал. Казвам го съвсем категорично, защото хороскопът ми беше изпратен по пощата и съвсем скоро пак го четох.

# 1 096
Здравейте. Преди 4-5 месеца бях писала коментар относно Антоанета Георгиева на базата на общи впечатления и бях обещала, когато сроковете за бъдещите събития настъпят да споделя има ли познаваемост. Е, сроковете минаха и заминаха, но познаваемостта за съжаление е 0. Всъщност имам едно уточнение , бях си объркала часа на раждане с 5 минути и може би това ще окаже влияние, тя каза , че ще има отклонение в сроковете , но с няколко месеца , а основните събития няма да се повлияят. Ще изчакам още няколко месеца, пък ще видим дали ще има изобщо някаква познаваемост. Дано.... Ако някой има лични впечатления от нея, моля да ги сподели Simple Smile

# 1 097
Здравейте. Преди 4-5 месеца бях писала коментар относно Антоанета Георгиева на базата на общи впечатления и бях обещала, когато сроковете за бъдещите събития настъпят да споделя има ли познаваемост. Е, сроковете минаха и заминаха, но познаваемостта за съжаление е 0. Всъщност имам едно уточнение , бях си объркала часа на раждане с 5 минути и може би това ще окаже влияние, тя каза , че ще има отклонение в сроковете , но с няколко месеца , а основните събития няма да се повлияят. Ще изчакам още няколко месеца, пък ще видим дали ще има изобщо някаква познаваемост. Дано.... Ако някой има лични впечатления от нея, моля да ги сподели Simple Smile
Пет минути едва ли е от значение. Друга е причината.

# 1 098
Пет минути едва ли е от значение. Друга е причината.

От значение са. Преди време бях питала и аз тук - всеки 2 или 3 мин. отклоняват прогнозата с 1 година.

# 1 099
Искам да ви питам, какво точно ви описват в един хороскоп. Защото ако примерно аз си поръчам и ми опишат само личностните качества, предпочитания и нагласи- това може да стане и с психодиагностика.

# 1 100
Искам да ви питам, какво точно ви описват в един хороскоп. Защото ако примерно аз си поръчам и ми опишат само личностните качества, предпочитания и нагласи- това може да стане и с психодиагностика.

Ами ще си кажеш какво искаш - личностните характеристики може дори сама да си провериш чрез анализ на наталната карта (има много сайтове в нета).
Виж тълкуване на хороскоп за 1 година напред още не съм открила къде мога сама да проверя (безплатно).
Така че като си поръчваш хороскоп изрично подчертай какво искаш.

# 1 101
Пит от астролозите ,с които си общувала , от кой най-много си доволна?

# 1 102
Ами аз почти при никакви астролози не съм била.
По-горе съм писала за Анелия Лечева от Пловдив. Прогнозите й не се сбъднаха въобще.

Астрологията хич не е елементарна наука. Казвам го, защото се опитвам сама да понауча това - онова. Изтеглих няколко книги тези дни, отнасящи се до основи на атрологията. Инсталирала съм си програма у нас, но познанията ми са съвсем базови, че да правя каквито и да било заключения. Интересно ми е, но трябва много много четене, а и практика според мен.

# 1 103
Инсталирала съм си програма у нас, но познанията ми са съвсем базови, че да правя каквито и да било заключения. Интересно ми е, но трябва много много четене, а и практика според мен.
Препоръчайте софтуер, моля.

# 1 104
# 1 105
ZET7 и ZET9 са ми най-удобни
има ги в замунда

# 1 106
ZET7 и ZET9 са ми най-удобни
има ги в замунда

Много мерси. Някоя от тях също ще инсталирам.
А прави ли някакви прогнози или трябва да си разбираш?

# 1 107
има тълкуване на аспектите,
за прогнози не знам програма, която автоматично да ги прави  Sunglasses Wink
Пит, прочети книгата 'Изкуството на предсказателната астрология' на Карен Ръшман, за мен това е най-добрата книга за прогностика. Също и 6те тома на 'Най-добрият начин да научим астрология'

http://www.book.store.bg/p26662/izkustvoto-na-predskazatelnata-a … aryl-ryshman.html
http://www.book.store.bg/c/p-l/rb-1606/zakupilite-knigata-naj-do … oan-makevyrs.html

ако искаш дай мейл на ЛС за книгата на Ръшман
имам и тази, но е 500МБ и няма да мине през пощата, но тя също е подробна
http://www.book.store.bg/p42401/vyvedenie-v-zapadnata-astrologia … r-chervenkov.html

имаме тема тук астрология, питай в нея, когато имаш конкретни неясноти

# 1 108
има тълкуване на аспектите,
за прогнози не знам програма, която автоматично да ги прави  Sunglasses Wink
Пит, прочети книгата 'Изкуството на предсказателната астрология' на Карен Ръшман, за мен това е най-добрата книга за прогностика. Също и 6те тома на 'Най-добрият начин да научим астрология'

http://www.book.store.bg/p26662/izkustvoto-na-predskazatelnata-a … aryl-ryshman.html
http://www.book.store.bg/c/p-l/rb-1606/zakupilite-knigata-naj-do … oan-makevyrs.html

ако искаш дай мейл на ЛС за книгата на Ръшман
имам и тази, но е 500МБ и няма да мине през пощата, но тя също е подробна
http://www.book.store.bg/p42401/vyvedenie-v-zapadnata-astrologia … r-chervenkov.html

имаме тема тук астрология, питай в нея, когато имаш конкретни неясноти

Благодаря!  Hug
Пращам мейл.

И как не съм се сетила по рано да видя в мамата за астрология  Mr. Green

# 1 109

по времето което аз съм родена, прецизното записване на часа не е било модерно
свали си астрологична програма и си връткай сама
ако астроложката е върнала 7мин, събитието ще се прибута около 2 години напред
Коя програма имаш предвид?
Не е ли логично да сме записани няколко минути по-късно?

Общи условия

Активация на акаунт