Правили ли са ви хороскоп?

• 698 036
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 1 110
Някой може ли да сподели мнение за Михайлина-Mishel

# 1 111
Г-жа Рамацоти zet7 е програмата

# 1 112
  • в 1001-та нощ
Искам да ви питам, какво точно ви описват в един хороскоп. Защото ако примерно аз си поръчам и ми опишат само личностните качества, предпочитания и нагласи- това може да стане и с психодиагностика.

Когато аз отидох за първи път - не беше съвсем за да ми кажат нещо. Едно кандидат гадже, което отхвърлях даваше мило и драго да ми докаже колко сме един за друг и поредният аргумент тогава беше - становище на астролог. Казах си данните - хем да види, че не е прав, но след това ме застреля с такава информация за мен самата, че категорично отказах да повярвам, че е ходил при астролог. Бях убедена, че има  друг "реален" източник на информация. Това, което знаеше за мен - знаеха хора по-малко от пръстите на едната ръка и те не са тук .....

Така поисках данните на астролога - за да видя тази работа. Оказа се, че наистина беше ходил, но астрологът ми надрънка такива врели некипели, че буквално станах и си тръгнах. Съобщи ми по дати такова развитие на живота ми в идните месеци, каквото бе напълно невъзможно да се случи. По дати!

Ами тръгнах си, дори някак изключих, но само до дни всичко започна да се случва и в един момент ми светна. Така ми светна лампичката, че се стресирах. Опитах се да се съпротивлявам. Да попреча на това, което ставаше, но безуспешно. Все едно бях омагьосана и владеех живота си.

Мои приятелки, които бяха свидетели на всичко също отидоха - и за тях имаше много точни прогнози.

В тази връзка, не знам до колко точният час е бил важен. В началото наистина има "процедура" по уточняване  Thinking .

След това започнах да ходя 1-2 пъти годишно - за "сверка на часовника" - да се информирам какви периоди и възможности предстоят. В първите години - всичко, което ми казваше ми звучеше абсурдно, но се случваше с цялата сила на прогнозата. После може би аз си отворих сетивата да приемам прогнозите с по-широки очаквания и станах по-подготвена. Макар, че - въпреки, че съм информирана, че едно или друго предстои - все оставам изненадана. Често пъти, като се случи нещо - отварям прогнозата и виждам, че ми е казала, но някак не ми стои в мислите постоянно ...

Ходила съм и при здравословни проблеми. Казвала ми е кои са периодите на риск, в които да бъда внимателна или кога даден проблем ще бъде решен и т.н.

Едно от хубавите неща, които научих е, че трудните периоди имат край - като знаеш, че тази тегоба приключва еди си кога - по-спокойно приемаш несгодите, знаеш, че светлинка в тунела има и дори си учиш уроците по-ефективно Simple Smile

Наскоро реших да посетя астролог препоръчан от нея за моя приятелка, понеже тя беше ангажирана. Интересно ми беше да чуя един друг прочит на това, което ме вълнува в момента. Не съжалявам. Нямаше така точни дати, но може би не ми и предстоят такива ярки събития Simple Smile

От известно време обмислям дали мога да се самообразовам на ниско ниво, колкото да бъда полезна на себе си с "разни транзити"  Blush Изразявам се много аматьорски, защото съм аматьор, но идеята ми е ако се вижда, че не е добре нещо да се прави сега - да имам тази информация. Затова надникнах и в раздела и попаднах на тази тема  Blush

Имена не посочвам умишлено, но категорично вярвам в астрологията  Hug

# 1 113
Можеш, разбира се, да се образоваш. Толкова много информация има вече.

# 1 114
  • в 1001-та нощ

ZET7 и ZET9 са ми най-удобни
има ги в замунда

Aз не ги намирам  Rolling Eyes

# 1 115
# 1 116
от сайта на Зайцев сигурно не са отключени всички карти, а само наталната
преди съм ги теглила от замунда, сега 7 го има тук
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=111528

пак там има има zet 9

след инсталацията трабва да може да се пускат транзити, прогресии, солар, дирекции
ако е само с натална карта, значи е демо-версия

# 1 117
  • в 1001-та нощ
Благодаря Ви, Дами!  newsm51

# 1 118
Здравейте и от мен. Изчетох горе долу от година назад темата и съм много заинтригувана. Преди година точно ходих при една нумероложка обаче, точно защото било точна наука, чета сега, че астрологията е много по-точна, но не знам как ще реагирам пак на нещо негативно.. Вие как се справяте? Притеснявам се, защото онази много ме стресира и месеци се мъчех да забравя. А по темата брат ми беше взел наскоро номера на въпросната Адриана, предполагам е същата, която се обсъжда тук, защото много му я бяха препоръчали, но мисля, че още не е звънял за час. Мисля да му споделя какво прочетох тук Simple Smile

# 1 119
Здравейте и от мен. Изчетох горе долу от година назад темата и съм много заинтригувана. Преди година точно ходих при една нумероложка обаче, точно защото било точна наука, чета сега, че астрологията е много по-точна, но не знам как ще реагирам пак на нещо негативно.. Вие как се справяте? Притеснявам се, защото онази много ме стресира и месеци се мъчех да забравя. А по темата брат ми беше взел наскоро номера на въпросната Адриана, предполагам е същата, която се обсъжда тук, защото много му я бяха препоръчали, но мисля, че още не е звънял за час. Мисля да му споделя какво прочетох тук Simple Smile

Ами по принцип си има етика и никой уважаващ професията си астролог няма да те "стресира". Най-малкото, че това се гледат аспекти с възможност да се случи еди какво си.. Адриана Вотей може да си я чака с месеци брат ти, ако му се чака. По принцип има и други астролози, стига да си намериш "твоя".

# 1 120
  • в 1001-та нощ
Iseult , аз съм ходика само при две, но и двете не са ме стресирали. Първата е малко по-рече и отсече, по-дефинитивна е, по-конкретна. Втората е и психолог и поднася информацията с много грижа за теб самия.

Част от малките прогнози са били - лек пътен инцидент през май 2013г. ... Ами на едно кръгово една мацка рано сутрин заспа и ме жулна - аз бях във вътрешния кръг, тя във външния - нямаше и как да реагирам.  Свирнах няколко пъти, но ни да дадеш газ, ни да намалиш ... Само колата беше за пипване  Peace

Беше ми казала също нова кола април-май 2013 и август-септември 2013 - тези два периода да гледам. Реално смених работа (без да е планирано изобщо) и ми се полагаше служебен автомобил. Април-май трябваше да избера каква кола. Тъкмо се реши каква и имаше документални проблеми, та чак август се качих на нея до септември, защото забременях и се наложи да лежа  Crazy

Ако човек е плашлив може да си представи какво ли не, но аз съм положителна нагласа  и не съм си представяла тотална щета или нещо подобно Peace

Предупреждавала ме е многократно, ако нещо предстои да става, но някак без да ме стряска.

# 1 121
Благодаря ви, Потребител22, Алена  Hug Предполагам, че хората са тактични, все пак ежедневно се занимават с хора. Може да се реша, имам нужда от някаква насока, точно харесва ми това, което казвате, че ти казват еди кога си внимавай, обърни внимание на това и това.. Просто базата ми за сравнение след онази нумероложка е толкова зле, че..  ooooh!

# 1 122
Предстои ми среща за да коментираме натален хороскоп. Бихте ли ми препоръчали какво да прочета за да съм подготвена Embarassed Нямам представа кой дом за какво отговаря, а искам да разбирам какво ми говорят

# 1 123
Предстои ми среща за да коментираме натален хороскоп. Бихте ли ми препоръчали какво да прочета за да съм подготвена Embarassed Нямам представа кой дом за какво отговаря, а искам да разбирам какво ми говорят
Относно домовете:
http://www.astroto.com/sarticle.php?id=13
http://anesway.info/as_dom.php
http://www.astrophoenix.at/1haus_bg.htm

Не са само домовете обаче. Нещата са много. Разположението на планетите в домовете, разположението на домовете в зодиакалните знаци, скупчване на планети на едно място, аспекти... и още много тънкости, за които аз лично съм много назад с материала Wink
Ето с две думи на какво се обръща внимание:
http://anesway.info/as_nat.php

Последна редакция: чт, 19 фев 2015, 20:02 от Пит

# 1 124
Много благодаря! Единия сайт го четох преди дни. Ще се образовам Flutter

Общи условия

Активация на акаунт