Правили ли са ви хороскоп?

• 697 913
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 1 080
Ама тя астрологията, т.е. астролозите не познават, това не е ясновидство, това е анализ на база натална карта, т.е. разположение на планетите в картата, разстояние, ъгли, аспекти ит.н.......вид математика и физика.....

# 1 081
  • София

4ри минути от часа на раждане дава отражение 1 градус, което е 1 година в прогностиката
часовете май ги казват на място, срещу лична карта

А 1 година напред се измества събитието или 1 година назад?

Това освен в ЕСГРАОН как може да се уточни? Представете си че часовника в родилното е бил назад с 2-3мин или не са регистрирали с точност до 1мин?!  Rolling Eyes А гледам тук, че събитията се изместват доста с всяка минута.

# 1 082
Как  мога  да  се свържа  със Оксана Станчева  да  ми  изготви  хороскоп.И какви са  начините  да  ми напрви  хороскоп  като  не  съм  от  София и  колко  струва?

# 1 083
Момичета, някоя може ли да ми даде телефона на този Иво (до Пирогов), защото го търся вече няколко дни и не го намирам никъде Sad Ходила съм при него 2 пъти, както и майка ми преди повече от  5 години, и като цяло много от нещата, които ни каза се сбъднаха, та исках да отида пак при него, но не съм сигурна дали още е на старото място, а пък и му нямам телефона да му звънна да го попитам.

Ще съм много благодарна, ако някой се отзове  bouquet

# 1 084
  • Под липата
Здравейте! Интересува ме, колко е актуалната цена на един личен хороскоп. Да си на правя сметка Simple Smile Приблизително.

# 1 085
Здравейте! Интересува ме, колко е актуалната цена на един личен хороскоп. Да си на правя сметка Simple Smile Приблизително.

Няма приблизително, зависи при кой ходиш. Аз дадох 80лв, има астролози, които взимат и 40.

# 1 086
  • Под липата
Скоро ли ти е правен хороскопа за 80 лв. и при кого?
 Адриана Воте познавам само по име.

# 1 087
Как  мога да се  свържа със Оксана Станчева. Гледах  че  има  някакъв  телефон 0896 65 15 82  дали  ако  звъна  ще  може да ми отговори  на  няколко  въпроса. Или  дайте  телефон  на Адриана Вотей.

Последна редакция: ср, 13 авг 2014, 23:34 от thegame9999

# 1 088
  • София
Адриана Вотей  -  тел: 0898 451620, е-майл: cairos888@yahoo.com 

По-добре й пиши заявката на мейл, отговаря до ден. Цената, която платих при нея преди година беше 100 лв за инд.хороскоп, като след плащането чаках около 3 седмици за консултацията.

# 1 089
Здравейте, тук в темата , една от вас ми даде координати на Илиана Магерова . Има ли още някой ходил при нея? Препоръчвала я Вотейн за София, понеже била натоварена. Пък и в последните страници, видях че има и немалко недоволни от Вотейн, може би е претоварена.. та ми се искаше още някой да сподели мнение за Илиана, преподавала астрология.. Че часът ми наближава Simple Smile , да знам струва ли си? Или да се обърна към Вотейн?
Благодаря предварително  Hug

# 1 090
Здравейте! Преди 2 години си правих хороскоп по скайп с Оксана. Крайно разочарована останах. Първото,което ми направи лошо впечатление е,че имахме уговорка за определен час,а тя се включи с 40мин закъснение и даже не се извини. След това ми наговори една камара неща, които нямаха нищо общо с мен,нито с миналото ми. А за бъдещето-две години по-късно нито едно от казаните неща не се е сбъднало.
Предварителната уговорката беше,че за час консултация трябва да й платя Х сума. В действителност разговора с нея се проточи 30мин,а накрая тя си поиска пари за час....
Не я препоръчвам изобщо #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 1 091
  • София

4ри минути от часа на раждане дава отражение 1 градус, което е 1 година в прогностиката
часовете май ги казват на място, срещу лична карта

А 1 година напред се измества събитието или 1 година назад?

Това освен в ЕСГРАОН как може да се уточни? Представете си че часовника в родилното е бил назад с 2-3мин или не са регистрирали с точност до 1мин?!  Rolling Eyes А гледам тук, че събитията се изместват доста с всяка минута.

В подобни хороскопи - онлайн, където няма малките ни градове и пишем София - проблем ли е? Града е почти на същата геогр. дължина, н а60км от София

# 1 092
някой може ли да ми препоръча астролог в Русе или такъв който изготвя онлайн? благодаря

# 1 093
Търся координати на Емилия Маркова. Може и на ЛС. Благодаря!

# 1 094
Някой ползвал ли е някой от  ясновидци на езо.тв и със какво  впечатлени сте останали.

Общи условия

Активация на акаунт