Правили ли са ви хороскоп?

• 697 926
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 1 050
  • София
И аз преди време търсих лични отзиви за Кирил Горанов, но освен рекламите, които са качени не открих нищо.
Все още не намирам отзиви за друг добър специалист в астрологията, затова си поръчах консултация отново при Вотей, във връзка с въпрос, който ме вълнува в момента.

От миналата консултация преди години тая смесени чувства, главно защото тогава много ме подтисна атаката й от лични въпроси за минало и настояще, за жилища, роднини и т.н.
От дистанцията на времето хороскопът и прогнозите й бяха обективни, в смисъл даде точен отговор на личен въпрос за синастрия и срок, в който ще се изясни, също позна за период на предстоящо пътуване...разбира се имаше и прогнози, които изобщо не се развиха така, както и други, които са за доста по-напред във времето и няма как да коментирам все още до колко са верни.

Ще пиша отзиви след като мине и тази консултация, да видим 

# 1 051
Този Кирил Горанов не го бях чувала, но като му видях визитката в сайта, че през 2011 почнал да учи астрология при Оксана, а 2013 вече бил почнал да преподава и ми прозвуча доста несериозно  Shocked

Абсолютно несериозно е за 2г. да научиш астрологията, че и да преподаваш............... да не коментираме учителя Оксана/ много мила дама, но не мисля, че астролгията и е на профи ниво/

# 1 052
Ани, бил е нещо като консултант в "Искрено и лично" на Миглена Ангелова по ТВ7. Изгледах няколко видеа, в които участва и напълно ми се затвърди предположението. Двайсет и няколко годишно момче, което така и не може да върже мисъл в повече от три изречения. За мен е поредното връзкарче набутало се в телевизията.

# 1 053
Аз си правих хороскоп при професионален астролог,който и преподава. Останах много доволна,характера ми го описа много точно,оттам следва,че и прогнозите трябва да са верни. Даде ми съвети как да постъпвам в дадени ситуации, също периоди - благоприятни и лош в работата и любовта. Каза кога ме очакват по-важните събития в живота. Питах и за минал живот,обясни ми там каква съм била и защо в този живот нещата ми се развиват по дадения начин. Обясни ми и защо рухна последната ми връзка. Жената е много интелигентна и в никакъв случай не е казвала,че дадена прогноза ще стане със сигурност, напротив - обяснява,че това е много силен период за даден аспект. Обяснява как са подредени планетите тогава и че този период е много добър за брак например. Каза ми за мисията в живота и ми "отвори очите" защо не ми върви в едно, а ми се дава друго..доволна съм,като мине време пак ще я посетя.

ПП- А.Вотей ми направи много лошо впечатление и като гледам негативните коментари напоследък се радвам,че не бях при нея. Така ми се сопна и заяде, че щях да падна. Явно е доста изнервена.

# 1 054
Здравейте Simple Smile На мен ми е правен личен хороскоп за живота, но събитията не с ададени по години. До момента всичко се е сбъднало на над 80% Sad . Дори лошото, дори това, за което съм се старала да не се случи. Дори това , което ми се е струвало невъзможно или абсурдно. Беше ми го правила жена, на която това беше хоби, споменавам го, защото вече не се занимава с астрология, освен може би за нея и семейството и. Уточнение, не ме е познавала, не е знаела нищо за мен..имаше поне страница изчисления и схеми..и после няколко листа изписано, за мен и живота ми. От известно време ползвам помоща и услугите на друга астроложка, и събитията се припокриват , но се разминават малко като време, защото според настоящата при изчисляването на часът ми за раждане го определи 07.18ч, а от майка ми го знам 07.30ч , по този в и 30 ми е правен хороскопа за живота. пиша всички подробности, защото ми трябва спешно прогнози за следващите месеци до година. Разбрах , че мога да пробвам и да си взема часът на раждане от общината. Звънях не вдигат, ще пробвам да ида днес. Работата е там, че настоящата астроложка, която всичко което казва си става, но тя изчисли часът на 07.18. А едно много важно събите се размина сериозно според този час. Но пък стана точно в годината когато се даваше според часът 07.30ч. Сега ми предстои друго много разтърсващо събитие, което ако се случи в края на тази година ще се затвърди 07.18 ли е часъ или 07.30ч. Проблемът е , че искам да знам, не да чакам. Напрежението ми идва май в повече, съдейки по фермана дето изписах. Grinning
Изчетох почти цялата тема без няколко страници, забелязах че от Адриана има страшно много доволни, но и напоследък има негативи..което е нормално в някакъв % . Въпросът ми е, ако не успея от общината да намеря точния си час на раждане, възможно ли е при Адриана да поискам само да определи точния ми час и колко ще ми струва? Пък после ще решавам за консултация..и то ако има прогнози за бъдеще- предимно близко..не ме  интересува миналото-знам си го. Характера ми също добре познавам..не държа и за него да говори. Искам само прогноси относно събития и насоки за варианти как да избегна ако е възможно .
Хубав ден Simple Smile

# 1 055
Много хора ме питаха коя е астроложката,при която съм била.Казва се Илиана Магерова.  Peace Телефона е 0885 536 982.

Последна редакция: ср, 02 юли 2014, 10:33 от potrebitel22

# 1 056
  • София
katia13, тази услуга се казва ректификация и Андиана също я прави, но и за нея също ще чакаш, а и за да направи такава ректификация по време на консултацията ще те засипе с въпроси за минали събития в ориентировъчни дани, за да може да е сигурна  Crazy
Според мен по-лесно, бързо а и безплатно ще стане с общината. В община Есграон по месторождение с личната си карта можеш да изискаш да ти извадят картона и да проверят дали има вписан час. Настоявай повече, понеже особено в София не им се занимава и казват просто, че не фигурира такъв час. За някои години наистина липсват данни, но по принцип са длъжни да ти предоставят справка  Peace

# 1 057
ragazza, писах ти ЛС, че ми стана интересно.

Моя час го изчислиха 7 мин. напред,но ако не е верен колко години отклонение ще има в прогнозите - и назад или напред във времето?
Някой ако ги разбира тези неща нека каже Simple Smile

# 1 058
Ми на мен за тези дванайсет минути разлика ми дава две години разминаване относно последното важно събитие, което вече е факт. Т.е. според него би трябвало да си приема по-късния час, казан от майка ми. Но в мен възниква въпросът как тогава на база на всички други важни събития ми изчислила другия час..то би следвало тогава те да са станали с по двегодини по-рано  #Crazy
Ragazza, благодаря ти. Два дни звъня в общината..всичко хубаво, но на телефона в отдела за егн-тата никой не вдига, днес накрая звъннах на друг, където да питам поне доколко работят. Съвпада с моето работно време и незнам как ще ида изобщо, освен ако не съм отпуска. Мисля да накарам астроложката пак да ми изчисли часът, може предния път да е пропуснала нещо..

Последна редакция: ср, 02 юли 2014, 13:32 от katia13

# 1 059

4ри минути от часа на раждане дава отражение 1 градус, което е 1 година в прогностиката
часовете май ги казват на място, срещу лична карта

# 1 060

4ри минути от часа на раждане дава отражение 1 градус, което е 1 година в прогностиката
часовете май ги казват на място, срещу лична карта

А 1 година напред се измества събитието или 1 година назад?

# 1 061
Simple Smile зависи накъде са 4рите минути

# 1 062
Simple Smile зависи накъде са 4рите минути

Ух,ами не знам, при мен от реалния час има 7мин. напред изместване  newsm78

# 1 063

по времето което аз съм родена, прецизното записване на часа не е било модерно
свали си астрологична програма и си връткай сама
ако астроложката е върнала 7мин, събитието ще се прибута около 2 години напред

# 1 064

по времето което аз съм родена, прецизното записване на часа не е било модерно
свали си астрологична програма и си връткай сама
ако астроложката е върнала 7мин, събитието ще се прибута около 2 години напред

И аз се опасявам,че часа ми не е записан правилно, едва ли е прецизен до минута. А сама не се оправям с това сверяване,така че ще разчитам на астроложката. Тя го дръпна 7 мин. напред, не го е връщала, тоест събитието може да стане 2 години по-рано?

Общи условия

Активация на акаунт