Правили ли са ви хороскоп?

• 699 324
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Събота не е подходящ ден за сватби и кръщенета. Това е ден на мъртвите. Търси подходяща неделя, не събота.
Не е ли ден на мъртвите само когато се пада Задушница?

Някой да сподели, ако е ходил на астролог в Пловдив.
Събота е ден на Сатурн  закона   принадлежи на Сатурн всичко което се случва  под влияние  на Сатурн се случва бавно  но е сигурно. Simple Smile

# 166
Събота не е подходящ ден за сватби и кръщенета. Това е ден на мъртвите. Търси подходяща неделя, не събота.
Не е ли ден на мъртвите само когато се пада Задушница?
Събота е ден на Сатурн  закона   принадлежи на Сатурн всичко което се случва  под влияние  на Сатурн се случва бавно  но е сигурно. Simple Smile

Хм... И аз съм точно в същото чудене за събота за сватба ... Принципно сме се консултирали и датата ни се пада сряда, но мислехме дали да не е тогава само подписването без купона, за да е удобно за хората, а съботата да е ресторанта ... Но чухме и от други хора, че не било хубаво събота ... В същото време не ни се ще да е неделя ..... Tired А срядата дали ще могат всички да дойдат...

Последна редакция: чт, 21 яну 2010, 20:01 от Ahim_sa

# 167
Не само, когато е Задушница. Не го знам от астролог, а от друг човек, който е на ти с подобни неща.

# 168
Това значи, че не е подходящ ден за абсолютно никакво начинание. Какво се случва ако сватбата или кръщенето са тогава?

# 169
Когато избирах подходящ ден за раждането на синът ми се консултирах с Адриана Вотей, но и с една друга жена, ясновидка и нумерулог(обичам да изпипвам всичко). Тази жена, тогава ми обясни, че събота не е подходящ ден за сватби, кръщенета и раждане на деца със сексио(не става въпрос за естествено раждане), защото е ден на мъртвите, ако може да се избягва за такива мероприятия. Каза ми, че хората си избират неподходящи дни и после се чудят защо нещо не им върви.

# 170
Тогава г-жа Вотей ми беше предложила, като дни неделя(беше Цветница) и петъка преди Велик ден(Разпнети петък). Другата жена ми отхвърли веднага Разпнети петък, обясни ми, че въобще Страстната седмица не е удачна, за съжалявам не питах подробности, защо. Е, синът ми се наложи да се роди по-рано. Бях на преглед в петък и лекарите решиха, че се налага да родя по-рано, искаха да е на др. ден събота. По мое искане ми направиха секциото същият ден, лекарите не искаха да чакат до неделя, а аз не исках да е събота. Отделно избирах не само астрологично подходящ ден, но и нумерологично Blush Гледах и името да е подходящо........сложна система.

# 171
Не искам да засегна никой... но... ако Бог ни благославя в праведните дела на дали има значение в кой ден ще родиш, заченеш... или ще си пуснеш бялата риза за пране... вярвайте в доброто начало и хубавото във всеки ден... и не вярвайте на врачки, гадателки и нумеролози...

...ваш избор де... и ваша философия, щом ви влече се занимавайте...

# 172
Ами точно от денят на раждане зависи, а в хороскопа се вижда ''дали Бог те благославя в праведните дела'' и т.н.

# 173
Ами точно от денят на раждане зависи, а в хороскопа се вижда ''дали Бог те благославя в праведните дела'' и т.н.

Само не миксирай тези две неща... явно не си ми прочела поста...  Mr. Green

... всъщност... я да си забъркаме един бъркоч от всичко познато ни и да си го сърбаме...

# 174
По-голямата част от приятелите ми са женени в събота, включително и аз. Няма такова нещо като да не ти върви. От всички които познавам, а те не са малко (такава ми е работата). Само две двойки имат проблеми в брака си и то защото решиха да правят на пук на всички, включително и на родителите си и не бяха подготвени за брака. Та звездите са били последното нещо което им пречи.
За раждането - дъщеря ми е родена със секцио в събота. Не съм видяла да не и върви. Доста умно хлапе за възрастта си бих казала.

Аз лично бих предпочела да завися от този който е създал звездите, а не от самите звезди!
Нашите постъпки са тези които ни докарват благословението или проклетията в живота ни.
А Божията воля е ние да бъдем благословени, всеки до един. Той ние благословил, когато сме се родили, но изборите които правим ни носят благословение или проклятие.
Не вярвам, че дните в нашия живот се делят на дни на мъртви и дни на живи. Христос изцеляваше в събота, възкресяваше тогава... Той е Бог на живите, не на мъртвите! (последното е цитат, не точен)
Робуването на поверия, на следенето на коя звезда къде застанала е тежко робство!
Христос дойде, за да ни даде живот и да го имаме изобилно (отново цитат). Какво още търсим? Можем да го имаме, всеки ден, всеки час, защото Той ни обича, независимо кога и как сме родени! Защото всичко е поради Неговата огромна любов към нас.
Но само да не забравяме, че освен че ни обича, Той е и справедлив.

# 175
По-голямата част от приятелите ми са женени в събота, включително и аз. Няма такова нещо като да не ти върви. От всички които познавам, а те не са малко (такава ми е работата). Само две двойки имат проблеми в брака си и то защото решиха да правят на пук на всички, включително и на родителите си и не бяха подготвени за брака. Та звездите са били последното нещо което им пречи.
За раждането - дъщеря ми е родена със секцио в събота. Не съм видяла да не и върви. Доста умно хлапе за възрастта си бих казала.

Аз лично бих предпочела да завися от този който е създал звездите, а не от самите звезди!
Нашите постъпки са тези които ни докарват благословението или проклетията в живота ни.
А Божията воля е ние да бъдем благословени, всеки до един. Той ние благословил, когато сме се родили, но изборите които правим ни носят благословение или проклятие.
Не вярвам, че дните в нашия живот се делят на дни на мъртви и дни на живи. Христос изцеляваше в събота, възкресяваше тогава... Той е Бог на живите, не на мъртвите! (последното е цитат, не точен)
Робуването на поверия, на следенето на коя звезда къде застанала е тежко робство!
Христос дойде, за да ни даде живот и да го имаме изобилно (отново цитат). Какво още търсим? Можем да го имаме, всеки ден, всеки час, защото Той ни обича, независимо кога и как сме родени! Защото всичко е поради Неговата огромна любов към нас.
Но само да не забравяме, че освен че ни обича, Той е и справедлив.

Ето това мнение подкрепям...   bouquet

# 176
Аз не мога /или не искам/ да приема такова обяснение на нещата. От години в България всички сватби и големи празненства се правят в събота. Слава Богу сред моите познати не виждам някакви тежки или неблагоприятни събития, за да мога да направя паралел между съботния ден и лошата прогноза.

Обаче  
Стана ми интересно и се разрових в интернет за повече мнения по въпроса. Попаднах на един православен форум, който разисква въпроса, но дори запознатите в православните канони не са на едно мнение за съботния ден. На друго място пък пишеше, че само в България събота се смята за ден на мъртвите, но родените през този ден са надарени с големи сили и свръхестествени способности.
Светия синод е обмислял забрана на венчавките в събота /но само венчавките, а не на кръщенета, чисти молитви и т.н./, защото е ден на мъртвите, но до колкото разбрах не е постигнато единогласие по въпроса. Според мен тук става дума за забрана свързана с църковните канони, а не с опасност от неблагоприятни събития.

Въпреки че се убедих, че събота не е нарочена като ден на мъртвите само от суеверие, все пак смятам, че в астрологичен аспект, този ден би могъл да е благоприятен за начинания и важни моменти от живота, стига планетите, слънцето и луната да са разположени подходящо и благотворно.

Леле, докато ровя из интернет, са публикувани 5 нови отговора.

# 177
Тази думичка астрологичен аспект е валидна само за тези дето са се хванали на хорото... и съм абсолютно наясно, че хора вкарали се в него много трудно могат да се откажат от тази зависимост... камо ли да признаят, че силата на живота е над съставните части от него...

...прочетете внимателно поста на migito...

# 178
Pрочетох поста и отговорът ми е точно за него.

# 179
Отговорът ми беше за твоят пост, не за нейния, наистина го бях пропуснала. Вкарва ме се в спор, който е безкраен. Всеки да вярва в каквото си иска и да живее, както му харесва, стига с това да не пречи на другите. Аз вярвам, че астрологията е точна наука, вярвам в нумерологията, Бог, Вселената, че има ред в хаоса, прераждането.......До някаква степен имаме избор и свободна воля, но Naughty, погледне ли се хороскопа на човек, може да се види, дори какви избори ще направи.
Радвам се, че изборът на събота, като ден за бракосъчетание не е оказал негативно влияние, но..........бъдещето предстои.
Относно съботата, не съм сигурна къде бях чела, но главата на църквата в Пловдив(незнам точно как се титулува) е препоръчал, незнам дали няма и забрана за църковни бракове в събота в тяхният район(епаршия? ли се нарича), по същата причина, че събота е ден на мъртвите.

Общи условия

Активация на акаунт