В такъв смисъл питах - дали ми се дава втори брак/съжителство, и още деца. Може и да не ме е разбрал човекът, или картата да не го показва.
пък да видим
този път какво ще излезе .Остава да чакам
Пък аз като една любопитна и нетърпелива Риба хич не обичам да чакам
Понякога съм толкова нетърпелива и любопитна (не клюкарски обаче хах ) че чак аз се учудвам от себе си!Не знам на какво се дължи,зодия ли,асцендент ли ,характер ли??!! Странна работа

Имам "супер" разположение за ранно смърт и то насилствена, но съм си жива и здрава още и се продължавам да се боря с живота. Е, застъпана ми е осмодомната тема, но в много по-съвременен прочит. Работя с парите на другите, от там си изкарвам основния доход. Занимавам се с езотерични практики и много експериментирам в тази посока, за да не избива в друга

Нали неговите прогнози са по древната астрология.
пък да видим
този път какво ще излезе .Остава да чакам
Пък аз като една любопитна и нетърпелива Риба хич не обичам да чакам
Понякога съм толкова нетърпелива и любопитна (не клюкарски обаче хах ) че чак аз се учудвам от себе си!Не знам на какво се дължи,зодия ли,асцендент ли ,характер ли??!! Странна работа

Имам "супер" разположение за ранно смърт и то насилствена, но съм си жива и здрава още и се продължавам да се боря с живота. Е, застъпана ми е осмодомната тема, но в много по-съвременен прочит. Работя с парите на другите, от там си изкарвам основния доход. Занимавам се с езотерични практики и много експериментирам в тази посока, за да не избива в друга

Нали неговите прогнози са по древната астрология.
Бъдете живи и здрави
Липса на зрялост не мисля все пак съм на 32 😂😂 😂😂😊🙈🙈🙈🙈 Остарях вече 🙈 Препоръчани теми