Правили ли са ви хороскоп?

• 699 308
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 2 700
Криси, аз имам две деца, но бракът ми приключи още като беше бебе второто дете.
В такъв смисъл питах - дали ми се дава втори брак/съжителство, и още деца. Може и да не ме е разбрал човекът, или картата да не го показва.

# 2 701
Техниките, каквито и да са, не работят буквално. Няма 100% точна лекарска диагноза, така е и с астрологията. Не може да ти каже точната бройка, гледа се ориентировъчно какви са предпоставките. За да се анализира тази тема, се гледат доста фактори и накрая информацията се обобщава. Понякога се получават противоречиви указания, важното е да извлечеш есенцията. Но съм забелязала, че по-често се пита дали ще има деца, при какви обстоятелства, отколкото за точната им бройка. Времената са други вече, в нашето общество хората не раждат по 7-8 деца, репродуктивните проблеми при жените стартират все по-рано.

# 2 702
Здравейте !  Поръчах си  и аз най-после  соларен  хороскоп при Кожухаров Simple Smile  пък да видим Simple Smile този път  какво ще излезе .Остава да чакам Simple Smile   Пък аз като една любопитна и нетърпелива Риба  хич не обичам да чакам Laughing  Понякога съм толкова нетърпелива и любопитна (не клюкарски обаче хах ) че чак аз се учудвам от себе си!Не знам на какво се дължи,зодия ли,асцендент ли ,характер ли??!! Странна работа Wink 

На липса на зрялост  Grinning

Не се сугестирай  от картата си, не всичко което ти казват е вярно, по-критично се отнасяй към античното тълкуване, според мен има някой неприложими към съвременните условия, неща. То ако гледах само средновековната и античната, досега да съм умряла сто пъти Grinning Имам "супер" разположение за ранно смърт и то насилствена, но съм си жива и здрава още и се продължавам  да се боря с живота. Е, застъпана ми е осмодомната тема, но в много по-съвременен прочит. Работя с парите на другите, от там си изкарвам основния доход. Занимавам се с езотерични практики и много експериментирам в тази посока, за да не избива в друга Simple Smile

Много ми хареса този пост!  Heart Eyes

Като мед ми е даже след прогнозата на Трифон  Grinning Нали неговите прогнози са по древната астрология.

Щях да Ви честитя Великден, че при нас е, но в България е Цветница!
Да сме здрави! И красиви като цветятя  Heart Eyes

# 2 703
Рождената карта може ли да отговори на въпроса колко деца ми е зададено да имам? Кожухаров не ми отговори на този върос, въпреки, че го питах? Че не ми е писано почти нищо добро вече си знам 😎
Интересна карта.Това ли е всъщност картата Ви ?

# 2 704
Самсара, при теб Трифон има ли познаваемост - поне до момента де?

Помня, че много се беше наплашила след разговора с него.

# 2 705
Криси, аз имам две деца, но бракът ми приключи още като беше бебе второто дете.
В такъв смисъл питах - дали ми се дава втори брак/съжителство, и още деца. Може и да не ме е разбрал човекът, или картата да не го показва.

Аха, това е като моят въпрос за преквалификацията. Мисля да запиша друго образование и го питах дали ще го завърша успешно, за да се преквалифицирам. А той ми обясни, че ми се давало да завърша висше образование след 40години. И да си търся работа в сферата на козметичната индустрия /а пък аз мразя даже да се гримирам  Много са му поръчките сигурно и с този инидиректен начин на комуникация, и връзката се губи Simple Smile

# 2 706
Титания, да, тази карта ми начерта Д. Кожухаров.

# 2 707
Титания, да, тази карта ми начерта Д. Кожухаров.
За мен е неясна.Сигурно са ни различни подходите.

# 2 708
Аз сега си сравних това, което ми писа миналата година Николета Йохансен с това, което ми писа Д. Кожухаров и... нищо общо. Противоположност направо.

# 2 709
Здравейте !  Поръчах си  и аз най-после  соларен  хороскоп при Кожухаров Simple Smile  пък да видим Simple Smile този път  какво ще излезе .Остава да чакам Simple Smile   Пък аз като една любопитна и нетърпелива Риба  хич не обичам да чакам Laughing  Понякога съм толкова нетърпелива и любопитна (не клюкарски обаче хах ) че чак аз се учудвам от себе си!Не знам на какво се дължи,зодия ли,асцендент ли ,характер ли??!! Странна работа Wink 

На липса на зрялост  Grinning

Не се сугестирай  от картата си, не всичко което ти казват е вярно, по-критично се отнасяй към античното тълкуване, според мен има някой неприложими към съвременните условия, неща. То ако гледах само средновековната и античната, досега да съм умряла сто пъти Grinning Имам "супер" разположение за ранно смърт и то насилствена, но съм си жива и здрава още и се продължавам  да се боря с живота. Е, застъпана ми е осмодомната тема, но в много по-съвременен прочит. Работя с парите на другите, от там си изкарвам основния доход. Занимавам се с езотерични практики и много експериментирам в тази посока, за да не избива в друга Simple Smile

Много ми хареса този пост!  Heart Eyes

Като мед ми е даже след прогнозата на Трифон  Grinning Нали неговите прогнози са по древната астрология.

Щях да Ви честитя Великден, че при нас е, но в България е Цветница!
Да сме здрави! И красиви като цветятя  Heart Eyes

Честит празник първо  на всички Simple Smile  Бъдете живи и здрави Simple Smile  Липса на зрялост не  мисля все пак съм на 32 😂😂 😂😂😊🙈🙈🙈🙈 Остарях вече 🙈

# 2 710
Аз сега си сравних това, което ми писа миналата година Николета Йохансен с това, което ми писа Д. Кожухаров и... нищо общо. Противоположност направо.

Системите са различни. Опитвам се да вникна в логиката и същината на нещата. Тропическата ме описва по-добре като психология, нагласи, отношение в средата. Сидералната може би показва към това което трябва да се стремя. Нещо такова ми се върти в главата. Като цяло още не съм разрешила дилемата за себе си. Просто ми е интересно. Зачетох се в чужди блогове, повечето май прилагат средновековните техники към тропическия зодиак. Явно всичко си зависи от вкуса и избора на техника на самия астролог. Йоханес е по-скоро нумеролог мисля и практикува съвременна западна астрология.

# 2 711
Николета Йохансен не познава нищо.Няма смисъл да си давате парите напразно.

# 2 712
Ами... май по-добре, че не познава... Че с нейните предсказания картинката изглеждаше още по-сбъркана...

# 2 713
Момичета имам нужда от вашата помощ да ме насочите към ''правилния''астролог.интересуваме отговора само на един въпрос..за жилище и не зная към кого да се обърна.Благодаря ви и честит празник.да сте свежи и красиви като пролетните цветя

# 2 714
Здравейте!  Имам питане относно Адриана Вотей- преди 8 години ми е правила карта/ хороскоп. Сега искам да я потърся за същото. Имате ли идея как мога да я открия? Намерих един мейл, който може би е неин, но не съм сигурна. Благодаря Ви! Междувременно ако някой може да ми препоръча астролог от Варна, който може да внесе светлина в обърканата ми глава- моля, заповядайте.

Общи условия

Активация на акаунт