Правили ли са ви хороскоп?

• 699 328
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 2 685
Не съм сравнявала двете системи – Джаймини и Парашара. В Джаймини много работят с т.нар. караки и арудхи, те дават допълнителна информация и са инструмент за задълбочен анализ. И аз ги използвам. Само КР астрология, която е модернизиран вариант на Джйотиш, не ме влече.

# 2 686
Много ви благодаря, че споделяте за опита си и разказвате през какво сте минали. Аз бях споделяла вече, набързо пътя си, сега може да допълня, че ясно усещам границата при мен на ' до ' и ' след' . Преди се бях посветила на западната астрология, точно бях решила да уча в Урания.
След определени реални събитя, които ми се случиха, категорично се отказах от Западната астрология (в която обаче също съм намирала ценни четива и ми е била лесна за прочит) и почувствах Джйотиш. Стана след сътресения.
Появата на Sotis във форума беше своеобразен крайъгълен камък за мен.

Моят капацитет се пилее в самообучение, блъскам се във всякакви автори, сайтове, четива и това ми коства не само време, но и сили. За синтез, осъзнаване и най- вече филтриране се иска освен мощен Дух и  талант, а и наставник. Поне аз съм от тези, дето имат нужда от наставници, щот нямам талант, а само интереси- към познание на света; себепознание, Богопознание.  Blush

# 2 687
Огромен късмет е да попаднеш на читав наставник. У нас по курсове и семинари всичко е много комерсиално, не се споделя и разгласява ценна информация. Говорим за техники от по-експертно ниво. Само леко ти загатват, оттам нататък сам търсиш информация и се самообучаваш. Или нещо се дава на час по лъжичка и го поднасят като някаква мега сензация, а реално погледнато достъп до същите материали, само че в много по-разгърнат вид, има безплатно за хора, които знаят повече езици и умеят да търсят. Може би за някое по-начално, въвеждащо ниво курсовете са добър вариант, но оттам нататък ученикът трябва да напредва и да търси самостоятелно.

# 2 688
Все си мисля,че ако Гали даваше уроци щях  да запиша при нея.

# 2 689
Да, Sotis, опитът ми го доказва точно това, което описваш. Моят първи учител беше Николай Дойнов. С неговата книга и лично общуване започна всичко. Бях на 15.
Въпросът е, че аз се посветих на светските науки, на езиците (то не че и там не съм самоука) , но все пак попадах на Университети, курсове, реални програми, квалифицирания и преподаватели.
Изучаването на астрологията за мен е нещо действително специално, сакрално. И имам съвсем старомодна представа за това, формат, тип Обущарят, който предава занаята на ученика си ; Учителят -мъдрец и неговият ученик /чка. Духовник /изповедник и неговият ученик.  Е, нямам си такъв.
Имам професия и много много й се радвам, развивам се в нея и се храня от нея. Астрологията не ми е цел за професионално -обществено реализиране , камо ли за печелене на пари, слава, почести или де да знам какво.
Отказвах се от нея, имах драми, които ме караха да се чувствам грешница, че се интересувам от Астрология. Но после разбрах, че  грехът и понятието за него лежат не в Астрологията, а в начините, по които боравим със знанието. Не зависимо кое е то.

# 2 690
Все си мисля,че ако Гали даваше уроци щях  да запиша при нея.

Питала съм я преди години – не иска. А иначе щях да бъда една от първите ѝ ученички.
И Вотей е спряла да преподава, Кожухаров също не е много активен у нас. Вероятно си имат някакви съображения, много ги е страх от некоректни ученици.

# 2 691
  • в 1001-та нощ
Аз искам Sotis да ми преподава Innocent ама много искам пък Stuck Out Tongue Но и на участието й тук съм доволна Simple Smile

Ако имам време за систематизирано обучение - ще е при Магерова - зная, че не би ме подвела Simple Smile

# 2 692
Аз искам Sotis да ми преподава Innocent ама много искам пък Stuck Out Tongue Но и на участието й тук съм доволна Simple Smile

Ако имам време за систематизирано обучение - ще е при Магерова - зная, че не би ме подвела Simple Smile
Засмях се!  Ама много се засмях! Hug
Sotis ни преподава, да. Благодарна съм и го оценявам много този факт.
Има една приказка, че учителят идва, когато ученикът е готов....
Вярвам й.
Всяко нещо с времето си. А ако не му дойде времето, значи не трябва.

# 2 693
Аз искам Sotis да ми преподава Innocent

Ако знаеше какъв хаос е в главата ми, нямаше да искаш.  Grinning

А Магерова е прецизна и подредена Дева, като преподавател също бих я препоръчала.
На мен систематизиран подход ми липсва, аз съм по разни импровизации тип мозъчна атака.  Mr. Green

Понякога и една провокация (която не е злонамерена) върши работа, човек или цяла група да се пораздвижи и да започне да мисли.

Последна редакция: пт, 30 мар 2018, 18:43 от Sotis

# 2 694
  • в 1001-та нощ
Магерова не крие знание, раздава се. Аз ѝ имам доверие. Не очаквам да ми налива с фуния Simple Smile  Често дава примери и от опита си, а това е безценно Simple Smile

Sotis, хаосът е просто друга форма на ред Simple Smile Това, което споделяш публично - ми е като мед на душата Simple Smile Повече не е нужно Simple Smile

# 2 695
Зачетох се в Загата, той пък ползва тропическия за средновековната. Ако мога да ги разбера кой, какво ползва 😂 Коя е Андриана, която споменахте?

# 2 696
Вярно е, че с учител е друго. Днес имах консултация с моята. Еми човек като има кого да попита и да му се обясни, се чувства по-спокоен. Има и доста домашни, които ми проверяват. За първи път ми се случва. Бях много скептично настроена, след първия злополучен опит

# 2 697
Здравейте !  Поръчах си  и аз най-после  соларен  хороскоп при Кожухаров Simple Smile  пък да видим Simple Smile този път  какво ще излезе .Остава да чакам Simple Smile   Пък аз като една любопитна и нетърпелива Риба  хич не обичам да чакам Laughing  Понякога съм толкова нетърпелива и любопитна (не клюкарски обаче хах ) че чак аз се учудвам от себе си!Не знам на какво се дължи,зодия ли,асцендент ли ,характер ли??!! Странна работа Wink 

Последна редакция: пт, 30 мар 2018, 22:15 от bulgari_bs

# 2 698
Рождената карта може ли да отговори на въпроса колко деца ми е зададено да имам? Кожухаров не ми отговори на този върос, въпреки, че го питах? Че не ми е писано почти нищо добро вече си знам 😎

# 2 699
Рождената карта може ли да отговори на въпроса колко деца ми е зададено да имам? Кожухаров не ми отговори на този върос, въпреки, че го питах? Че не ми е писано почти нищо добро вече си знам 😎
Че защо? Няма планети и може би, затова не е искал да се ангажира с точен брой, но и 5-ти и 11-ти не са в стерилни знаци.  Управителя на пети не е в много добро разположение, но това доколкото си спомням означава забавяне, а не лишаване. Заб. съвсем лаишко ми е мнението, не съм астролог.

Не се сугестирай  от картата си, не всичко което ти казват е вярно, по-критично се отнасяй към античното тълкуване, според мен има някой неприложими към съвременните условия, неща. То ако гледах само средновековната и античната, досега да съм умряла сто пъти Grinning Имам "супер" разположение за ранно смърт и то насилствена, но съм си жива и здрава още и се продължавам  да се боря с живота. Е, застъпана ми е осмодомната тема, но в много по-съвременен прочит. Работя с парите на другите, от там си изкарвам основния доход. Занимавам се с езотерични практики и много експериментирам в тази посока, за да не избива в друга Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт