Правили ли са ви хороскоп?

• 699 281
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 2 745
Трябва да има някаква етика в крайна сметка. За една точна прогноза според мен трябва Дирекции , Прогресии , Транзити , Лунации , аспекти към засегнати планети , смяна на знаци и кво ли не. Не е сериозно , да пишеш в сайта си , за една връзка, е важно момента на започването й , луната в кой знак е... Повечето връзки са в наталната карта и смисъла им по скоро трябва да се търси по активираните дирекции , а не луната за деня. Луната за деня , просто може да даде един тригер. Това е моето мнение.

# 2 746
Гали по едно време списваше кратки астрологични статии за един гръцки сайт и беше принудена да свали летвата, да пише като за лаици, по-достъпно и подходящо за масовия читател. Такова е било условието на възложителите от сайта. За какви нейни вестникарски писания става въпрос? Питам, защото в личния ѝ сайт не видях нещо подобно, той е създаден за други цели – тип представяне. В него също няма лекционни материали с подробно и разгърнато обясняване на техниките, които използва. Така че ми е интересно откъде и на каква база се правят такива заключения за използваните техники, че гледа само Луната и не използва нищо друго. Иначе и други подобни изказвания съм чувала, злоради и не много добронамерени, при това от колеги астролози. Ама то тук у нас няма никаква колегиалност и ниво на етика в астрологичните среди, това не е новина от днес. Знае се отдавна.  Laughing

# 2 747
Ама Сотис има ги тези неща в сайта , като ги видях се стрестнах , честно .. тръпки ме побиха, Погледни други колеги ,какви изчерпателни лекции имат в youtube ...

# 2 748
Сега погледнах – има една уводна статия за синастрията в нейния личен сайт. Тя наистина не е на академично ниво, по-скоро със запознаващ характер, уводна. Никой не е длъжен да изнася изчерпателни лекции в youtube, те тук от курсове и семинари печелят. И точене на локуми в стил захаросана седянка, от типа на Ванеса. Но има пътници за всеки влак, нали така се казва.  Simple Smile

Ако визираш някои англоезични канали – да. Там наистина има интересни неща, безплатно. Но не съм видяла някой астролог да разгласява техники от експертно ниво. Чак такива алтруисти и там не са, за местните да не говорим. От време на време прослушвам такива клипчета. Полезни са за хора, които нямат възможност да четат многотомни поредици и да научат всички сутри. В този смисъл представят обобщена и синтезирана информация, споделен опит.

# 2 749
Ами госпожо погледнете цените , на които работи тази жена. Има много добри Индийски астролози с над 30 години стаж , които работят на далеч по-ниски цени. Това на нищо не прилича, хороскоп от 600 лева, колко хора има на заплата от 600 лева има в БГ. Човек като търси астролог отива с проблем и това е неетично да се прави печалба на гърба на тези хора. Много ви моля!
Къде, в България ли има добри индийски астролози?
Може ли имена? Освен Трифон.

# 2 750
Има и други, просто не се споменава за тях и никой не им прави реклама. Но наистина се броят на пръсти, говорим за по-напреднали. В София има една – Росица Димитрова.

# 2 751
Росица Димитрова ,която споменахте има ли добри отзиви за нея?

# 2 752
Тя работи съвместно с Гали Иванова ,защото видях и нейното име в сайта ?

# 2 753
Доколко работят съвместно, не зная. Не съм чувала да си препращат клиенти като Вотей и Магерова. Росица и с Аюрведа се занимава. Тя е от малкото астролози, учили в Индия. Но не съм чувала отзиви за това какъв астролог е, как протичат нейните консултации.

# 2 754
# 2 755
Това ли е сайта и?

# 2 756
Да, там открих фамилното ѝ име, аз я познавам като Роси.

# 2 757
Sotis,  благодаря много за отговора, за Роси сме писали вече, не помня точно в коя тема е ставало дума за нея.
На мен ми беше интересно кои са тези многото , с над 30 години стаж, индийски астролози в България.Simple Smile

И въпросът ми не е от нездраво любопитство или заяждане, а съвсем сериозен.
Скрит текст:
Уточнението го пиша, но не  е отправено към теб Hug

Последна редакция: ср, 04 апр 2018, 14:05 от Катерица

# 2 758
Астролозите с над 30 години стаж в България се броят на пръсти. За ведически да не говорим, няма такива. Говорим за реална практика, а не 30 години да изучаваш техники и да четеш/превеждаш специализирана литература. А малкото джйотиш астролози у нас не изнасят никакви лекции и уебинари в интернет пространството. И като цяло не бият тъпан. Затова информацията в тази насока е много оскъдна и трябва да се знаят чужди езици. За Роси съм чувала, че има ученици, преподава. Но не разполагам с по-подробна информация.

# 2 759
Астролозите с над 30 години стаж в България се броят на пръсти. За ведически да не говорим, няма такива. Говорим за реална практика, а не 30 години да изучаваш техники и да четеш/превеждаш специализирана литература. А малкото джйотиш астролози у нас не изнасят никакви лекции и уебинари в интернет пространството. И като цяло не бият тъпан. Затова информацията в тази насока е много оскъдна и трябва да се знаят чужди езици. За Роси съм чувала, че има ученици, преподава. Но не разполагам с по-подробна информация.
Благодаря. Flowers Rose
Коригирах горния си пост, по не ясни за мен причини, едно ' не'  беше пропуснато. Не съм забелязала как , получи се  абсолютно извън моето намерение.
Показателно е, че този, който следваше да отговори, мълчи. Дано не съм с "предразсъдъци".
Но обикновено, те (т.е. вътрешният ми глас )се оказват верни.Flushed

Общи условия

Активация на акаунт