Правили ли са ви хороскоп?

• 699 288
  • 2 845
  •   2
Отговори
# 2 730
Ако не отговаря на посочения мейл, я потърси във Фейсбука, може да има лична страничка. Повечето астролози натам са се насочили и така си предлагат услугите. Други добри астролози от Варна са коментираните вече Трифон, Кожухаров, Галина Иванова. Но Гали вече работи на други цени и са достъпни за малцина.

Гали не е от добрите астролози ... Гали е всичко друго, но не и астролог ако ме питате мен , виж за мошеник по-става.

# 2 731
Няма познаваемост или друга е причината?

# 2 732
Според мен познаваемостта към определена личност или липса на такава, не те прави "лош" астролог. Просто има хора към които астролога не може да се настрои, да им влезе в полето един вид, да ги "усети". Виж, ако не ти изготви хороскоп или не спази някоя уговорка, не отговори на конкретен въпрос, отнася се с пренебрежение към клиентите, надменен е, не проявява поне малко емпатия, това вече не ОК. За мен такъв астролог може да е знаещ, но не е добър консултант и честно казано, според мен си е сбъркал професията. Та кое от изброеното е Гали, например? Според Вас, разбира се Simple Smile

# 2 733
Майка ми снощи изведнъж се сети, че съм родена десет минути по-рано от това, което ми беше казала... Сравних наталните карти с двата различни часа и има леки отклонения. Просто ми иде да се гръмна - грешен час съм казала на астролога и прогнозата му сигурно се измества...

# 2 734
Обикновено се прави проверка от астролога. Даже бих казала, че тя е задължителна.

# 2 735
Момичета, честно да ви кажа, взех да се стряскам от липсата на познаваемост. На повечето ми лични познати, няма такава, а и тук като чета, май само Магерова е с положителни отзиви за това. Не знам вече какво да мисля, хъм
Тъй като съм консултирала и при Магерова, да се изкажа и за нея. Есента беше първия път и тя ми каза неща за в бъдеще, които още не им е дошло времето. Добре. Втория път консултирах конкретно по два въпроса - партньорство и професионална кариера (за дъщеря ми). Предложих да й платя за един час, но тя ми каза не, имало много да се говори, за 2 часа трябва. Главното го каза още преди да е свършил първия час и от там почна да предъвква едно и също, докато след час и половина вече явно и стана неудобно да повтаря едно и също и прекрати консултацията.
Ходих и при Кожухаров - симпатичен, ерудиран, некомерсиален. Обаче обича да обяснява надълго и нашироко за планети и прочие, все едно се намирам на курс по астрология, от което аз разбира се нищо не вдявах. Но имахме добър контакт и пак ще ходя при него, но следващия път ще го помоля да ми говори само конкретно по въпросите, без да обяснява.
Гали съм консултирала преди няколко години, когато цените й бяха нормални, хареса ми как говори и обяснява, но нищо не се сбъдна от това, което ми беше предсказала.

# 2 736
Има много писано за Гали , освен това ,начина и методите по които тя работи едва ли водят до точно прогнози. Прочети и писанията по интернет сайта и ще разбереш колко сериозен астролог е. Тя и Алена взема някакви уникални суми за хороскоп , но не значи , че разбира нещо от астрология ...

Илияна Магерова е много добър астролог, даже някои неща съм учил при/от нея, обаче при мен имаше нулева познаваемост ... Това не значи , че е пишман астролог като Гали ... просто при мен хороскопа ми не го направи никак добре. За разлика от Гали , не мога да кажа , че Илияна е мошеник.

Много жалко , че такива мошеници като Гали не могат да се разобличат ...

# 2 737

На вас не ви ли омръзна да повтаряте от години едно и също , да плюете все едно и също лице? Чела съм ви на доста места една и съща злоба сте.

Била съм при Вотей , нали е изключителен астролог.  По-големи глупости не бях чувала и абсолютно нищо от казаното от нея не се случи. Например ти няма да се разведеш , да ама не. Решение за развода го взех аз и то няколко месеца след нейната консултация. Да не коментирам още колко други неща каза без да се случат. Но въпреки всичко не съм започнала да я оплювам както вие правите навсякъде. Не си спомням в кой сайт беше ,но ви изпратиха точно в БГ мама да се занимавате с оплюванията.

Последна редакция: вт, 03 апр 2018, 22:01 от nikcheto

# 2 738
да се похваля, преполовила солара, си направих хороскоп при Кожухаров. Много спокоен човек. Говори поне 50мин на файла. После имахме и доуточняване (поне още толкова по телефона - което му прави чест според мен). Каза, че солара е труден за разчитане(нагиздила съм си почти всички планети по 12 и по 1 дом). Пускаше дирекции и още техники, които дори не успях да запомня. Наистина се отвлича да говори все едно с равен( на знанията му) и личи, че има любов към астрологията. Като цяло, хубави неща ми каза. Като мине периода - ще се отчета. Човека е много отзивчив.

# 2 739
Извинявайте, но Вотей е име в астрологията, Вотей е астрологията в България. Всеки прави грешки , както ви казах Магерова нищо не ми позна , но не значи , че е лош астролог. Понякога на някой астролози не им говори хороскопа на определен човек и не могат да се справят.. разбирам , но много ви моля прочетете сайта на Гали , ами това е на нивото на някой вестник или списание просто ...
Защо продължавате да лъжете хората!
Всеки път голямата защита към Гали , кажете ми какво разбира тази жена! Само заблуждавате хората да й тъпчат банковата сметка ...

# 2 740
Именно ,че Вотей е име има доста хора които не са доволни от нея. Някой да е казал ,че е мошеник ??? Както Вие се изказахте за Гали . Да аз съм го казвала  ,ще го кажа и пак досега Гали не ме е издънила никога в прогнозите си, не съм била при нея един или два пъти.

Последна редакция: вт, 03 апр 2018, 22:17 от nikcheto

# 2 741
https://Ами ходете си при нея никой не ви спира. Споделям мнение и наблюдения. Да споменавате Гали до имена като Вотей , Кожухаров е просто нелепо. За графа една астроложка от Младост , Варна сигурно става...

# 2 742
Просто се изказахте грозно и за това реагирах така. Естествено ,че всеки ще сподели от кой е доволен и от кой не.Но да наречете човек мошеник без да може да се защити е грозно.

# 2 743
Ами госпожо погледнете цените , на които работи тази жена. Има много добри Индийски астролози с над 30 години стаж , които работят на далеч по-ниски цени. Това на нищо не прилича, хороскоп от 600 лева, колко хора има на заплата от 600 лева има в БГ. Човек като търси астролог отива с проблем и това е неетично да се прави печалба на гърба на тези хора. Много ви моля!

# 2 744
За начина на работа на Гали наистина нямам впечатления, срещам противоречиви мнения от нейни клиенти. Но да кажеш, че методите, с които работи, не водят до точни анализи и прогнози, е голям смях... Астрологията в България не се ограничава само с едно-единствено име, моля ви се. Такива твърдения са твърде несериозни и нямат нищо общо с реалността. И не смятам, че е нужно сайтът на един астролог да претендира за академично ниво. И какво е вестникарска астрология? Не са ли това глупостите, които ежедневно се бълват по безброй знайни и незнайни блогчета и фейсбук странички? И после се цитират и преповтарят като мантри, без човек да се замисли дали и доколко е вярно.

За цените съм съгласна. За справка погледнете цените на Цветемира Борисова. Същата работа.

Недоволни клиенти винаги ще има. И за мен тези тарифи са непосилни, не бих дала толкова пари за хороскоп.

Като се замисля какви пишман "астроложки" се навъдиха по разни фейсбук странички, с прогнози по Хирон, Седна, Ерос и Лилит, нивото на коментираната Гали не ми се струва чак толкова шарлатанско. В пъти по-неетично е за астролози да се представят хора, които нямат нужния опит и компетенции. Само със сладки приказки не става, нужни са способности. Ето това вече Е шарлатания.

И известните прехвалени имена са го ударили на печалбарство. И не само онези, които отдавна са известни в бранша. Наблюдавам го и при консултантите от новата генерация. Малко да им се вдигне рейтинга и вече се самозабравят, започват да претупват нещата.

Последна редакция: вт, 03 апр 2018, 22:39 от Sotis

Общи условия

Активация на акаунт