Правили ли са ви хороскоп?

• 699 334
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 2 715
Здравейте!  Имам питане относно Адриана Вотей- преди 8 години ми е правила карта/ хороскоп. Сега искам да я потърся за същото. Имате ли идея как мога да я открия? Намерих един мейл, който може би е неин, но не съм сигурна. Благодаря Ви! Междувременно ако някой може да ми препоръча астролог от Варна, който може да внесе светлина в обърканата ми глава- моля, заповядайте.

Здравей,

Аз имам този мейл: cairos888@yahoo.com. Преди 8г и аз си правих хороскоп при нея, но без познаваемост на бъдещите събития. При теб реализира ли се прогнозата й?

# 2 716
Ако не отговаря на посочения мейл, я потърси във Фейсбука, може да има лична страничка. Повечето астролози натам са се насочили и така си предлагат услугите. Други добри астролози от Варна са коментираните вече Трифон, Кожухаров, Галина Иванова. Но Гали вече работи на други цени и са достъпни за малцина.

# 2 717
  • в 1001-та нощ
Аз съм й писала 2 пъти на cairos888@yahoo.com - и двата пъти ми отговори в рамките на няколко дни. Попита в кой град съм и като стана ясно, че съм в София - ме препрати към Магерова, с пояснението, че  е претоварена. Допускам и че не й се занимава особено. Не и както преди. Хората се изморяват с времето.

Последна редакция: пн, 02 апр 2018, 23:26 от a.l.e.n.a

# 2 718
Или пък предпочита да работи със старите й клиенти. Аз като й пиша, че ми е правила тя хороскопа, никога не ми отказва нова синастрия или солар, или пък да погледне конкретен въпрос.

Но не пречи човек да й пише, дори и като нов клиент и да види какъв отговор ще получи.

# 2 719
Аленка, аз от моя позната, която съвсем наскоро си прави консултация с нея, знам, че Вотей си избира “клиентите”. Не знам обаче на базата на какво.
Нея я беше питала за дата на раждане предварително, след което й казала “ок, ще те взема”. Странно

# 2 720
... Преди 8г и аз си правих хороскоп при нея, но без познаваемост на бъдещите събития. При теб реализира ли се прогнозата й?
И аз я консултирах миналата година - за мене и за дъщеря ми. За дъщеря ми позна само едно нещо - смяна на работата. За мене за сега нищо не се е случило, от каквото ми каза.

# 2 721
Момичета, честно да ви кажа, взех да се стряскам от липсата на познаваемост. На повечето ми лични познати, няма такава, а и тук като чета, май само Магерова е с положителни отзиви за това. Не знам вече какво да мисля, хъм

# 2 722
Хайде направи си и при нея един хороскоп пък каквото излезе .....Simple Smile))

# 2 723
  • в 1001-та нощ
При мен и при мои приятелки има висока познаваемост. Вероятно е следствие на прецизната ректификация и богатия опит. 

Но Криси - живей си живота - нужно ли е някой "да ти познава". Все пак имаме воля, избори, макар и в определени рамки ... По-важното е, че се интересуваш, и можеш да си полезна за себе си, да си откровена със себе си, и да не се заблуждаваш Simple Smile

# 2 724
Момичета, честно да ви кажа, взех да се стряскам от липсата на познаваемост. На повечето ми лични познати, няма такава, а и тук като чета, май само Магерова е с положителни отзиви за това. Не знам вече какво да мисля, хъм

Крис, ти при кого си  си правила ?

# 2 725
При мен и при мои приятелки има висока познаваемост. Вероятно е следствие на прецизната ректификация и богатия опит.  

Но Криси - живей си живота - нужно ли е някой "да ти познава". Все пак имаме воля, избори, макар и в определени рамки ... По-важното е, че се интересуваш, и можеш да си полезна за себе си, да си откровена със себе си, и да не се заблуждаваш Simple Smile

А, лично не се притеснявам особено. Любопитството ми е чисто изследователско  Simple Smile Дали и доколко може да се надникне в бъдещето. Предиктивните методи са ми хоби и голяма страст.Основно, заради това проучвам Simple Smile Само при Кожухаров професионален, иначе доста любителски от приятели Simple Smile

Последна редакция: вт, 03 апр 2018, 09:44 от krisi_1979

# 2 726
Здравейте!  Имам питане относно Адриана Вотей- преди 8 години ми е правила карта/ хороскоп. Сега искам да я потърся за същото. Имате ли идея как мога да я открия? Намерих един мейл, който може би е неин, но не съм сигурна. Благодаря Ви! Междувременно ако някой може да ми препоръча астролог от Варна, който може да внесе светлина в обърканата ми глава- моля, заповядайте.

Здравей,

Аз имам този мейл: cairos888@yahoo.com. Преди 8г и аз си правих хороскоп при нея, но без познаваемост на бъдещите събития. При теб реализира ли се прогнозата й?

Здравей!
Тогава бях на 17-18- не знам колко  може да бъде точен в детайли, НО за две важни неща със сигурност го каза точно и те станаха. А иначе, разчета на настоящето  като характер смея да кажа че е почти безупречен. Трябва пак да чуя касетките. Това е и причината да търся нея. Ще пиша мейл и ще кажа дали и какъв е отговорът.

# 2 727

Здравей,

Здравей!
Тогава бях на 17-18- не знам колко  може да бъде точен в детайли, НО за две важни неща със сигурност го каза точно и те станаха. А иначе, разчета на настоящето  като характер смея да кажа че е почти безупречен. Трябва пак да чуя касетките. Това е и причината да търся нея. Ще пиша мейл и ще кажа дали и какъв е отговорът.
В допълнение се сещам за още няколк неща, които се оказаха така. За други са с леки неточности, но са отново много близки (Или пък аз си ги интерпретирам като такива).
 И едно питане към по- знаещите - има ли разлика между карта когато си на 18 и след години? Ме съм много запозната и съжалявам ако е глупав въпрос. Съдя по това, че когато си малък може би не всичко две проявило/ развило в сравнение  с една по- голяма възраст.

# 2 728
  • в 1001-та нощ
Ами човек се ражда и разположението на небеснти тела в този миг се отразява в неговата натална/рождена карта. Тя е фиксирана и постоянна, непроменлива. Завинаги остава такава до края на живота му. Тя задава рамки, параметри на възможностите, които животът ще му предложи, описва целите, с които е дошъл тук и т.н. Междувременно небесните тела продължават да се движат и да ни влияят, и да провокират у нас "отговор" - как откликваме на тяхното движение, разположение, в съответствие с потенциала, който имаме. В прогностичните техники се ползват и други карти.

В хода на живота си хората се развиват, променят, спроед това как с потенциала си реагират на възможностите, които им се поднасят. Човек не посяга към всяка възможност и има избор как да реагира. Това донякъде се вижда в картата, но също зависи и от това как се е надргадил в житейския си път.

# 2 729
Има и нещо друго. В определена среда, обкръжение могат да се проявят способности или черти от характера, които преди са оставали скрити или слабо изявени. Средата, някои събития и обстоятелства могат да подействат като катализатор.

Общи условия

Активация на акаунт