Правили ли са ви хороскоп?

• 699 179
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 2 775
А Р.Н.Рао един от най-големите индийски астролози дори няма такса. Виждала съм снимки на дома му, невероятна скромност. Яде сатвична храна, живее сатвично и е приел астрологията за мисия. Знам, че тук е България и няма място за сравнение, но в държава  , която е превърнала езотеричните дисциплини в машина за пари, как искаме да ни "познават". Те нямат искрата в тях, ако ставаше само с четене всички щяхме да сме Нострадамус

# 2 776
  • Бургас
при Алена има и доста по-високи суми, извинявайте ама сериозно ли е да дадеш 1500 лева за избиране на подходящо име на фирмен имейл.....всеки труд трябва да се заплаща, ама чак пък такъв бизнес....
https://www.karm-krag.com/dw-files/razni/uslugi.pdf

# 2 777
Тая не е добре.

# 2 778
Оооо чувала съм при Алена са давали 2000 лв
Open MouthOpen MouthOpen Mouth

# 2 779
Г-жа Тилкова наистина се е самозабравила, една от четиримата посветени в света. Ама като има кой да ѝ пълни гушата, защо да няма такива тарифи? Не знам какъв астролог е, по-скоро е номеролог. Едно е повече от ясно – тя е добър биснесмен, а езотериката използва като параван. Но и манталитетът на богатите клиенти е такъв – където може да мине номерът, ще искат на аванта, където не може, ще платят 2 хил. лв. Затова нека си ходят при Алена. Както се казва, колелото се върти.

# 2 780
Бисерчетата са рядкост и имат цена, но не материална. Независимо дали са учители, преводачи, лекари , духовници или астролози....
Тези, които действително помагат в една астрологична консултация или няма да вземат пари, или ще вземат скоромно.
Лично аз към астролог, които взима пари над 50 лв само за да ти погледне картата, без да изготвя хороскоп, или такъв, който вече ти познава картата, платил си му дължимата такса и си общувал с него дълги години, при последващо комуникиране ( с въпроси от общо духовно естество, а не лични по картата) ,  да ти взима всеки път все едно за първи път ти прави хороскоп, т.е., над 100 лв.,  за мен е сигнал за корист, а не за посвещаване и искрена помощ.
Разбирам, че това е труд, като всеки друг, който има цена. И е редно да бъде заплатен. Повечето хора биха дали със сърце. Всеки, колкото има, че и повече.  Въпросът е  астрологът да се цели в сърцето, а не в джоба.

Например, на Sotis при сгоден случай, с радост бих й платила (отблагодарила)  за безкористната помощ, която ни дава тук.

# 2 781

И Гали също е в категория " тая не е добре".

Изключително  меркантилна, още преди да си завиши безценните услуги. Това е единствения! астролог, който ми е повторял по няколко пъти, че докато не си види парите по сметката няма да се захване с хороскопа.

Приемете, моля, че има недоволни от Гали Simple Smile

Може да има изключително много познания, но това не я прави добър, сърцат, отдаден и човечен астролог. Галя е алчна и неприятна за общуване. Поне за повечето от нас, които сме имали честта да и платим  за консултация. Нищо, нищо от нейните две прогнози не е е случило. Тя  дори за минали събития не позна, за психологически портрет също. И е толкова запъната като говори, едно мънкане, повтаряне, не и тече гладко ни мисълта, ни речта. Две различни ректификации ми е направила.  Пълна излагация за човек с толкова претенции за своя труд.

Че Оксана се е справяла по-добре от нея при мен поне  Simple Smile

# 2 782

И Гали също е в категория " тая не е добре".

Изключително  меркантилна, още преди да си завиши безценните услуги. Това е единствения! астролог, който ми е повторял по няколко пъти, че докато не си види парите по сметката няма да се захване с хороскопа.

Приемете, моля, че има недоволни от Гали Simple Smile

Може да има изключително много познания, но това не я прави добър, сърцат, отдаден и човечен астролог. Галя е алчна и неприятна за общуване. Поне за повечето от нас, които сме имали честта да и платим  за консултация. Нищо, нищо от нейните две прогнози не е е случило. Тя  дори за минали събития не позна, за психологически портрет също. И е толкова запъната като говори, едно мънкане, повтаряне, не и тече гладко ни мисълта, ни речта. Две различни ректификации ми е направила.  Пълна излагация за човек с толкова претенции за своя труд.

Че Оксана се е справяла по-добре от нея при мен поне  Simple Smile

Точно това исках да кажа , ама вие се нахвърлихте върху мен ... и по-добре да я споделен опита , за да не лъжат и други хора. Представете си някой човек с ниски доходи е спестил пари , за да се види с великата астроложка ...

# 2 783
Много хора правят дори безплатно Индийски хороскопи в Интернет, дори индийци с много опит не вземат повече от 50 Евро и то за писмен хороскоп. Най-високата цена е 50 евро това е ... обаче в БГ луди суми на горките хора ...

# 2 784
Високата цена е да отсее случайноте клиенти
сериозно ли мислиш, че някой ще събира пари за Гали или Алена

Роси правеше общообразователни семинари на йогата, където ходех още преди 10 години, не курсове, само така за обща представа
и хороскопи правеше
не мисля, че е ученичка на Гали

# 2 785
Високата цена е да отсее случайноте клиенти
сериозно ли мислиш, че някой ще събира пари за Гали или Алена

И аз не вярвам някой да пести и да събира парици в касичка прасенце за "скъпа" астроложка. При Гали, Алена и Цв. Борисова отиват клиенти от друга социална класа. Всъщност Алена дори не бих я сложила в една графа с тях, при астролозите. Като станат по-известни, си вдигат тарифите. При Трифон също не е изключено. Единствено г-н Кожухаров ме изумява с алтруизма си.

Малко е като при лекарите. Едно е да отидеш да те прегледа и диагностицира млад стажант, друго е да си на преглед при професор, доказано и известно име. Да не говорим какви суми заминават и там, нерядко за сгрешени или неясни диагнози, придружени със съмнително лечение.

# 2 786
Здравейте,
Преди няколко дни бях при Силва Дончева, чаках над месец за записания час и общо взето впечатленията ми от нея са добри.
За миналото ми нямаше голяма познаваемост от малкото неща, които спомена, но за настоящето я признах. Тъй като ми каза неща за бъдещето ми, на които някак не ми се иска да вярвам, съм решила да направя втора консултация, но този път при Мира Кунева. Питането ми е - някой правил ли си е дистанционен хороскоп при нея, а не очи в очи, тъй като за лична среща датата е в средата на месец Юни, а на мен ми трябва прогноза по-скоро. В дистанционния хороскоп ти изпращат звуков файл около 45 - 50 мин, а два дни след това имаш право да задаваш въпроси по казаното от астролога.
Нека да спомена, че и при двете астроложки, мои близки са ходили в близките месеци и процента на познаваемост при тях е огромен.

# 2 787
и мен ме итересува познаваемоста на двете дами(Силвия и Мира), ако има хора , които са ходили при тях нека споделят личните си впечатления

# 2 788
Ами аз бях писала вече два пъти в темата. За Силва.
Своеволно никога повече не бих отишла при нея. Ако ще не пари да ми дават, ами вечен живот да ми се "обещава ".

# 2 789
въпроса е дали има някаква познаваемост при нейните прогнози

Общи условия

Активация на акаунт