Правили ли са ви хороскоп?

• 699 201
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 2 760
Някъде бях чела ,че Роси е учила от Гали ,но може и аз да се бъркам.

Във файса има един господин който живее в Испания българин занимава се с индийска , даже дава уроци. Бил учил при индийски астролози. Но като бях чела негов пост , преди девет години е започнал да се обучава. Взема малко ,но може би като набере скорост и той ще вдигни цените.

Последна редакция: ср, 04 апр 2018, 16:09 от nikcheto

# 2 761
Свързах се с Росица Димитрова по е-mail.Очаквам да ми отговори за цената на хороскопа.А като е ученичка на Гали струва ли си да се занимавам ?

# 2 762
Гали има много знания ,но защо при едни има познаваемост ,а при други не ,не знам.
А и не се знае дали е била ученичка , а и да не забравяме ,че много пъти ученика задминава учителя си.
Това ,че е влязло някакво лице което плюе от години по форумите не означава ,че някой друг няма да е доволен нали така?

Зависи и каква е цената на дамата.

# 2 763
Като говорим за индийска астрология, някой правил ли си е хороскоп при индийски астролог? Ако сте чували за добри астролози в Индия, споделете.

# 2 764
В блога на Росица пише, че при индийски преподаватели се е обучавала. Може и дистанционно да е било, а може и в Индия да е имала престой. С Гали може да са имали обмен на опит, но не съм чувала тя да има желание на някого да преподава.

Гали е човек с много знания, не знам защо така няма познаваемост при някои. Да не би да спестяват откъм ректификация? Но ми се струва малко вероятно тя на доверие да приеме час на раждане, който не е проверила, и да работи по него. И аз без предварителна проверка отказвам да гледам каквото и да било. Но все ми се изтъква, че часът е точен от общината или точен от друг астролог. Това въобще не е показателно. И други астролози не приемат на доверие чужди ректификации, всеки си прави проверка. Хубаво е, когато съвпадат.

# 2 765
Точен час на собствените си деца не мога да дам, пък какво остава някой служител да им го е написал....
За единия си знам ориентировъчно в минутите, за другия уж точно, че бях срещу часовника опната, но пък ако той не е бил верен...  Grinning
Мисля, че основно химията между астролог и питащ помага и отваря врататата към ползотворна работа.

# 2 766
В блога на Росица пише, че при индийски преподаватели се е обучавала.
Благодаря, намерих информация в блога й. http://jyotishbg.blogspot.bg/p/blog-page_20.html

# 2 767
Гали работи с часа който й дадеш.  Даже в сайта й пиши,че не отговаря за не Точен час. В смисъл такъв ,че какъвто й дадеш с такъв работи. Както и доста известни името също не правят проверка. Питат само откъде си знаеш часа.

# 2 768
Леле, това наистина не го очаквах. Flushed

Производните карти са един от най-важните и основни инструменти за анализ във ведическата астрология. С неректифициран час те стават неизползваеми и подават невярна информация.

# 2 769
Не знам ,може при другите да прави проверка ,но аз си спомням ,че когато я потърсих за първи път не сме правили проверка на часа ми.

# 2 770
Вероятно причината е от финансово естество. Има отделна услуга Ректификация, която се заплаща. Но там цените не са ниски и повечето клиенти минават без проверка. В противен случай ще трябва да си платят и за анализ, и за ректификация на часа. Но при някои астролози, ако няма драстични отклонения, тя е включена в цената. Без направена проверка според мен е безсмислено да се работи. Първо – самият астролог не се чувства уверен, ще има притеснения, ако му е останала някаква съвест. Второ – при неточен прочит и несбъдната прогноза ще има да го коментират и разнасят, клиентът няма да остане доволен.

# 2 771
Сега на тези цени ,може да е започнала да прави.  В сайта й  пиши, че ако часа е в интервал до няколко минути  прави безплатна ректификация.

# 2 772
Половин-един час отклонение вече си е за отделна ректификация. А за няколко минути наистина е неудобно да издребняваш, макар че реално тия няколко минути могат да ти отнемат цял ден. Ако искаш наистина да си прецизен, до 1-2 минути точност.

# 2 773
Ама вярно ли някой дават 600 лв. за хороскоп в България?! Вие ме разбихте 😱

# 2 774
Оооо чувала съм при Алена са давали 2000 лв

Общи условия

Активация на акаунт