Правили ли са ви хороскоп?

• 699 334
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 150
В Пловдив някой ходил ли е? Или кординати на някой, който да ми изчисли кога съм родена, че майка ми казва- към 2-3-4 след полунощ Simple Smile Искам и да ми кажат благоприятни дати за брак  Grinning

# 151
В Пловдив някой ходил ли е? Или кординати на някой, който да ми изчисли кога съм родена, че майка ми казва- към 2-3-4 след полунощ Simple Smile Искам и да ми кажат благоприятни дати за брак  Grinning
Можеш да отидеш до отдел "ГРАО" в общината и да ги помолиш да ти дадат часа на раждане фигуриращ в регистрите.
Това може също доста да улесни работата на астролога при ректификацията.

# 152
Можеш да отидеш до отдел "ГРАО" в общината и да ги помолиш да ти дадат часа на раждане фигуриращ в регистрите.
Проблема е, че не живея в града, в който съм родена и нямам път скоро натам.

# 153
  • Sofia
няма благоприятни дати за брак Mr. Green  Все си е брак,на която и дата да го направиш  Joy

# 154
  • София
Проблема е, че не живея в града, в който съм родена и нямам път скоро натам.
За  да си избереш ден за брака   не е толкова необходим твоят РД и  твоят час на раждане, прави се карта за деня и се гледат аспектите на планетите  и асцедента за  деня, там вече трябва да имаш час за конкректния ден, дай две три дати  ще ти кажа кога Simple Smileс кого ти си знаеш Simple Smile

# 155
В Пловдив някой ходил ли е? Или кординати на някой, който да ми изчисли кога съм родена, че майка ми казва- към 2-3-4 след полунощ Simple Smile Искам и да ми кажат благоприятни дати за брак  Grinning
няма благоприятни дати за брак Mr. Green  Все си е брак,на която и дата да го направиш  Joy
То ясно, но все пак е добре да не свършва с развод  Grinning

dmaria примерно някоя Събота, Август месец на 2011 или 2012 кога е най-подходящо? Нашите изисквания са за месец и ден, а годината няма значение Simple Smile  6, 13, 20 и 27 август са съботите 2011. По принцип мъжът ми е роден на 6-ти август и не знам дали има значение.

# 156

отзиви някакви за астроложката Мира Кунева?

# 157
  • София
В Пловдив някой ходил ли е? Или кординати на някой, който да ми изчисли кога съм родена, че майка ми казва- към 2-3-4 след полунощ Simple Smile Искам и да ми кажат благоприятни дати за брак  Grinning
няма благоприятни дати за брак Mr. Green  Все си е брак,на която и дата да го направиш  Joy
То ясно, но все пак е добре да не свършва с развод  Grinning

dmaria примерно някоя Събота, Август месец на 2011 или 2012 кога е най-подходящо? Нашите изисквания са за месец и ден, а годината няма значение Simple Smile  6, 13, 20 и 27 август са съботите 2011. По принцип мъжът ми е роден на 6-ти август и не знам дали има значение.

Напиши ми час той е важе за асцедента на брачния хороскоп , примерно от 12до 13 или от 18 до 19ч. Час дай Simple Smile

# 158
  • София
От въпросните дати нито една не е благоприятна независимо от часа.

# 159
Много трудно обаче могат да се обезсилят предпоставките в личния хороскоп. Ако ти е писано, че ще имаш проблеми в брака, раздяла, развод, колкото и благоприятна дата да избереш за деня на сватбата тя няма да помогне особено.

А и идеални дати няма, все ще има някой аспект, който няма да е особено подходящ.

# 160
А 4, 11, 18, 25 август 2012 ? За час ще изберем благоприятен, които да става за вечерна сватба  Grinning И имали значение, че мъжът ми е родел около датата на сватбата?

# 161
  • София
А 4, 11, 18, 25 август 2012 ? За час ще изберем благоприятен, които да става за вечерна сватба  Grinning И имали значение, че мъжът ми е родел около датата на сватбата?
виж за май 2011 г след 15май. От август 2012 също няма благоприятни  дни. А дали е роден около въпросната дата  се прави транзитна карта   добре и твоята  транзитна карта да се погледне сложно е Simple Smile

# 162
виж за май 2011 г след 15май. От август 2012 също няма благоприятни  дни. А дали е роден около въпросната дата  се прави транзитна карта   добре и твоята  транзитна карта да се погледне сложно е Simple Smile
Мерси много   bouquet Явно скоро няма да се женим Grinning Сватбата трябва да е август, защото мъжът ми е отпуска тогава, а и ще има 20-тина чужденци, които могат да дойдат само август.

# 163
Събота не е подходящ ден за сватби и кръщенета. Това е ден на мъртвите. Търси подходяща неделя, не събота.

# 164
Събота не е подходящ ден за сватби и кръщенета. Това е ден на мъртвите. Търси подходяща неделя, не събота.
Не е ли ден на мъртвите само когато се пада Задушница?

Някой да сподели, ако е ходил на астролог в Пловдив.

Общи условия

Активация на акаунт