Правили ли са ви хороскоп?

• 697 956
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 1 065
Четох статия от Алена относно ректификацията, според нея това е неверен метод за определяне час на раждане. За тези, на които им се чете: http://www.karm-krag.com/11/08/2012/alena-otgovariya/za-horoskop … -s-chasovnik.html

# 1 066
има няколко метода за ректификация

# 1 067
Четох статия от Алена относно ректификацията, според нея това е неверен метод за определяне час на раждане. За тези, на които им се чете: http://www.karm-krag.com/11/08/2012/alena-otgovariya/za-horoskop … -s-chasovnik.html

В статията Алена пише за нещо съвсем друго - хороскоп на зачатието. По точно за жена, която е споделила с нея, че й е направена от друг астролог  ректификация на часа на раждане на база времето на зачеването й. Което действително е абсурдно! Времето на зачеването  никой не може да го знае - точно кога сперматозоидът е оплодил яйцеклетката и тя се е загнездила в матката. Може да се касае за период от няколко дни от момента на половия акт до момента на загнездването. В случая другият астролог е злоупотребил.
Ректификация се прави на база на минали, вече случили се събития.

# 1 068
Тогава съм сбъркала статията, защото точно за ректификация ставаше въпрос  Peace Ще я потърся в нета, аз я четох в списанието й.

# 1 069
има и ректификация според зачеването, но са толкова абстрактни сметките, че не си заслужава
по приблизителен час и по събития е най-лесно

не помня какво сте пускали, но и в тази статия има
http://anesway.info/ank_rekti.php

# 1 070
Здравейте. Не съм писала никога в тази тема, но съм я изчела цялата.

Много моля, ако някой има впечатления- преки или косвени от астроложката Илиана Магерова да сподели тук или на лични. Лично Адриана Вотей препоръчва тази астроложка, но искам да събера повече инфо.

Интересува ме най-вече дали прогнозите, които прави се сбъдват.

Благодаря Ви предварително!

# 1 071
  • В най - голямото село
да и аз искам координати , но да споделя утре съм при Оксана , преди 4 години бях при нея , сега отново отивам за консултация

Би ли споделила впечатления от Оксана.

# 1 072
Много добре написана статия. Не за първи път се изумявам от тази наглост на някой да се престави като повече от другите и да си измисля някакви нови по-сложни схеми за изчисления, едва ли не известни само на него/нея.
Сещам се преди няколко дена в "На кафе" гостува някакъв ама много известен в Австралия български астролог Любомир ... забравих му фамилията, даже няма сайт на английски, толкова е известен там! Laughing Астрологическите му знания няма да оценявам, но историческите са му на среднообразован българин, т.е. слаби, и той прави хороскоп на етноси!!!  Joy

Не се впрягайте толкова, от това, кой какво си приказва.

Не знам какво е това трагично събитие, което колежката очаква, но пак ще повторя астрологията не е за предсказване, а за насочване. Ако толкова много те притеснява запитай астролога си къде да се преместиш, това е един от начините да манипулираш хороскопа си. Но отново, ние градим съдбата си, а не хороскопа.

# 1 073
  • София
Здравейте,

Минавам само, за да споделя както обещах отзиви за консултацията си с Адриана Вотей.
Аз лично мисля да не се допитвам повече до нея, предвид че усещането ми след разговорите ни е може да се нарече меко казано подтиснато.

Прогнозите й няма да коментирам, защото въпреки че ми прозвучаха повече като тежки присъди, все пак трябва да мине време, за да разберем дали са точни и ще се случат така нещата. Никой разбира се не очаква астрологът да казва само хубави и успокояващи думи, но тя направо ме разстрои с категоричността си и разговорът ни ми остави усещане за пълна безнадежност.
Своевременно се консултирах и с още една астроложка за същите въпроси, която за единия от тях потвърди част от думите й, но за другия - категорично даде напълно противоположна прогноза.

Обещавам си след като мине прогнозирания период за развитие на ситуацията - да пиша отново чия прогноза е по-близка до практическото реализиране на събитията.
Обаче просто започвам да се убеждавам, че слушайки подобни коментари - се обърквам повече в борбата и очакването си за нещо добро или лошо, и колкото и да се опитвам да си повтарям че всичко е в моите ръце - някакси вече не мога да ги игнорирам.

Разбира се не разчитам на астрологията да ми оправи проблемите, просто в момента съм пред тежък избор и неяснота в живота, и реших да си "помогна" с насока, обаче май няма повече да си го причинявам  Sad

# 1 074
Изненадваш ме, защото Вотей е тактична, и ми е странно да ти е говорила негативно и стресиращо.

# 1 075
Аз пък не се учудвам, защото така ми се сопна и заяде когато я потърсих, че се учудих на многото положителни мнения за нея.

Иначе успокой се малко ragazza, никога няма само хубаво и само лошо, астрологията едва ли има за какво да е категорична на 100%, винаги зависят и от нас нещата. Потърси и трето мнение, да ти олекне малко, пък ако пак се разочароваш спри да ходиш и това е.

# 1 076
Здравейте. Моля някой да сподели впечетленията си от Антоанета Георгиева, ако е ходил. Аз бях през месец Май, а първата проноза ми е за средата на Септември. Ще споделя, ако се сбъдне, или пък ако не се : Confused

# 1 077
Здравейте. Моля някой да сподели впечетленията си от Антоанета Георгиева, ако е ходил. Аз бях през месец Май, а първата проноза ми е за средата на Септември. Ще споделя, ако се сбъдне, или пък ако не се : Confused

На мен са ми писали на лични препоръки за нея, би трябвало да е добра. И аз мисля да ходя в скоро време. Иначе първата от прогнозите на астроложката, при която аз ходих за хороскоп се сбъдна, и периода е верен. Много се зарадвах.

# 1 078

На мен са ми писали на лични препоръки за нея, би трябвало да е добра. И аз мисля да ходя в скоро време. Иначе първата от прогнозите на астроложката, при която аз ходих за хороскоп се сбъдна, и периода е верен. Много се зарадвах.
А би ли споделила коя е тази астроложка(може и на лични) Благодаря  Simple Smile

# 1 079
От Оксана имам много добри впечатления и човек остава с хубаво чувство след разговор с нея. Освен това познава

Общи условия

Активация на акаунт