Правили ли са ви хороскоп?

• 697 968
  • 2 845
  •   2
Отговори
# 1 440
fify_100, благодаря за отзива. Peace
Каквото и да си говорим прогностичните  методи са важни.Общи приказки и черти от характера,бла-бла-нещо,което така или иначе си го знаем започва да губи смисъла си след повече от едно посещение при астролог. Simple Smile Разбира се винаги можеш да научиш нещо ново за себе си,колкото да се сетиш,че всъщност си го знаеш. Mr. Green
С две думи класацията водят Вотей и Магерова,доколкото става ясно от форумните писания.

# 1 441
  • София
Радвам се на раздвижването в темата и благодаря за споделените мнения.  bouquet
Sotis202uu.
На мен писменият стил на Гали ми допадна и не ми се стори сух, но то си е до възприятие, пък и признавам, че не съм се чувала с нея нито веднъж, така че всеки, който е недоволен от вербалната комуникация с нея, си има причините и си е в правото. Мноого ми се иска обаче при мен прогностиката да не е сгрешена.  Cry Ще трябва доста още да почакам за проверката на времето, основните събития са за след 1 година.
Lightworker, успех в начинанието, интересно е много и ако ти се отдава, сигурно е много удовлетворително.  bouquet
Оtlunatadoyupiter - благодаря за отзива за Хули. Прегледах за 5-10 минути сайта му преди няколко дни и също останах с впечатлението, че прогностиката не му е фокус, единствената му "прогностична услуга" е солар, което пак може да свърши на някого работа, но от моите сметки отпада засега.
Самсара, пуснах пак търсачката и този път успях да намеря старо твое мнение в темата - благодаря, че все пак отговори на питането ми.  bouquet Аз съм имала консултация с Илиана и ми допадна като излъчване и поведение определено, но пък от тази среща си тръгнах с доста неясноти и някакво притеснение, че нещата са мътни, нединамични и трудни за случване при мен. Със сигурност ми е повлиял фактът, че тогава бях в много труден период и може би съм натоварила с прекалени очаквания консултацията. Може би ще изчакам да минат поне още година-две, да се успокоя и да отхвърля някои важни задачи и ще я помоля за ред за нова консултация, ако е възможно да се дореди човек тогава...

Последна редакция: вт, 06 сеп 2016, 21:34 от Klodilia

# 1 442
Sotis,  202uu.
На мен писменият стил на Гали ми допадна и не ми се стори сух, но то си е до възприятие, пък и признавам, че не съм се чувала с нея нито веднъж, така че всеки, който е недоволен от вербалната комуникация с нея, си има причините и си е в правото.

На мен по-скоро ми стана интересно какво толкова не ѝ харесват на анализите и направих предположение. Много често нехаресването се дължи на неспособността нещата да бъдат разбрани, Гали не практикува по общоприетата и агресивно лансирана у нас система. А ако някоя има очаквания за астрологична аргументация, такава трудно ще получи "на санскрит". И да получи, няма да разбере нищичко.

# 1 443
  • София
Да - аз от темата преди време разбрах за разликата в школите и нейната методология конкретно ми събуди интереса, защото вече имах опит с астроложки от "западната" школа (не претендирам за точност на термина) и нещо ми липсваше при анализите, с които вече се бях сдобила. Аз лично обосновка не очаквам, особено пък от нея, точно защото нищо няма да вдяна, не съм й на нивото.

# 1 444
Дами,

темата представлява интерес и за мен, защото преди повече от година и половина си направих консултация с Гали и Вотей (в интервал от време около 3-4 месеца).  Искрено ще споделя с вас моите впечатления от хороскопите, които ми направиха.
Гали - поръчах си писмен анализ по конкретна тема, която ме вълнува. 7-8 странички анализ, в който 90% от съдържанието е психология и 10% прогностика. Към настоящия момент има 1 сбъднато и доста важно по същността си събитие, прогнозирано с изключителна точност във времето. За останалите прогнози все още чакам...а трябваше да са се случили доста значими неща.
Вотей - разговор по скайп, чийто запис имам и преслушвам от време на време, за да си припомня някои подробности. Много психология, много анализ, много прогнози и нито едно сбъднато събитие до този момент. А според прогнозите, които направи, досега трябваше да са се случили поредица от важни събития....
Интересен е фактът, че двете астроложки имат 90% съвпадение в прогностиката (и не само в нея, но и в психологическия портрет, който ми направиха), която са дали - като събития, периоди от време и развитие на нещата. Факт е, че до този момент само Гали е успяла да познае едно важно и съществено събитие, случило се в моя живот...и нищо повече.
Нямам пристрастия към нито една от двете - бих дала и на двете оценка "добър психолог".  За да кажа, че са добри астроложки трябва да получа по-съществени доказателства... Sad

# 1 445
  • в 1001-та нощ
Много е важно да се започва с прецизна ректификация. Аз на ниско любителско ниво избягвам да се влагам за някой, който не си знае часа на раждане или пък ако е сигурен в него, защото мама каза или в общината са записали ... И без точен час могат да се правят прогнози, но хората обичайно имат по-големи очаквания - за повече детайли и конкретика. Не рядко отиват при астролог, за да узнаят нещо хубаво, което предстои или за да разрешат проблеми ... Пък то не става съвсем така.

Също така има една химия - с някои хора общуваме с лекота, с други някак комуникацията се чупи. Затова и не с всеки астролог можем да се харесаме  Confused Посланията, макар и точни - могат да не стигнат до нас, да не докоснат, да не ги разберем ...

Много са факторите, които обуславят дали консултацията с астролога ще е успешна, полезна ...

# 1 446
+1 за прецизна ректификация.
на мен не ми е правена,но часа наистина е сигурен,затова и може би към 70% до момента познаваемост е реализирана като събития в прогностично отношение от Вотей.
Съгласна съм и за химията.Все пак планетните аспекти са енергия.И ако има добра синастрия клиент-астролог-нещата се получават.И много са важни обстоятелствата ,при които се случва консултацията.Някои неща могат да бъдат съзнателно пропуснати...Психология пак.....

# 1 447
  • София
Ама момичета и момчета, нали сме наясно, че астролозите не са ясновидци? И че доста често говорим за предразположение, а дали ще се случи дадено събитие, зависи и от волята и изборите на всички замесени в него.

# 1 448
За съжаление мога да направя и друга констатация и дано да греша,но какво забелязах от прогностичните методи-негативното, предупрежденията,колкото и да се опитах да избегна е уви случиха се като събития.Докато за позитивното възможността нещата да не излязат както очакваш е много голяма.

# 1 449

На мен по-скоро ми стана интересно какво толкова не ѝ харесват на анализите и направих предположение. Много често нехаресването се дължи на неспособността нещата да бъдат разбрани, Гали не практикува по общоприетата и агресивно лансирана у нас система. А ако някоя има очаквания за астрологична аргументация, такава трудно ще получи "на санскрит". И да получи, няма да разбере нищичко.

Предположението ти е грешно, поне що се отнася до мен.Много добре знам Гали по коя система практикува.Няма общо системата й с моето мнение за нея като астролог. Избрах я именно, защото не прави хороскопи по западната система, по никакъв начин не съм имала очаквания да ми се аргументира и да ми обяснява неща, от които аз имам представа колкото да не се излагам Simple Smile Разбираш ме, нали?
Не и отричам познанията, нито качествата на астролог Simple Smile При мен тя не се справи с ректификацията ..от там единия проблем. Втория е за химията. Третия е за стрикността и пари-време, което минава малко в границите на параноята и на твърде голямата загриженост за парите. И явно е по-добра в писането, отколкото в комуникирането.

Алена толкова  ясно го е написала, че аз простя няма какво повече да  добавя  bouquet

# 1 450
Много добре те разбирам, особено за химията. Без синхрон трудно се получават нещата. Много често се явяват и други пречки, но това са влияния, които рядко се вземат предвид. Клиентът може да не възприема и споделя философската система на астролога, който го консултира. В резултат може да не разбере и смисъла на посланието. Срещат се две различни вселени и по никакъв начин не се допират.  Grinning

Срещат се и доста отблъскващи натални карти и един опитен астролог може да го разпознае и да види какъв е човекът насреща. Добрият професионалист обаче няма да допусне тоя усет да му повлияе върху отношението и начина, по който протича консултацията.

Както казаха по-горе, астрологът не е ясновидец и трудно би могъл да гарантира 100% познаваемост. Затова на консултация се ходи с конкретни въпроси, за да не останем с впечатления за общи приказки накрая. И разбира се не можем да имаме очаквания, астрологът да ни предскаже с точност до секунда дали на еди коя си дата ще пръцнем или ще кихнем. Но може да се види каква е посоката и събития с какво качество да се очакват. Понякога успяват да напипат посоката, но бъркат качеството, т.е. дали ще е със знак плюс или минус. Но това са умения, които идват с опита и практиката, а също зависят от силата на усета.

# 1 451
Много добре те разбирам, особено за химията. Без синхрон трудно се получават нещата. Много често се явяват и други пречки, но това са влияния, които рядко се вземат предвид. Клиентът може да не възприема и споделя философската система на астролога, който го консултира. В резултат може да не разбере и смисъла на посланието. Срещат се две различни вселени и по никакъв начин не се допират.  Grinning

Ето защо не трябва да настояваме за консултация, ако астрологът я отказва. Simple Smile
Както той може да не е вашият астролог, така и вие може да не сте му в резонанс синастрично и той го усеща или го е видял в картата ви, ако предварително сте си дали данните.  Peace

# 1 452
Ако бях на мястото на професионален астролог определено щях да си подбирам клиентите по картите. Grinning
Синастричната съвместимост астролог-клиент определено е много важна. Вместо после да чета колко са недоволни от консултацията си с мен. Laughing НО пък и те работят за пари и няма причина да отказват консултация.В крайна сметка,докато сме тук на Земята парите са движещата сила....Така че май лично усъвършенстване му е майката...астрологично,емоционално,психологическо,духовно докато не осъзнаем,че отговорите са в нас самите...

# 1 453
  • При децата ми
Много е важно да се започва с прецизна ректификация. Аз на ниско любителско ниво избягвам да се влагам за някой, който не си знае часа на раждане или пък ако е сигурен в него, защото мама каза или в общината са записали ... И без точен час могат да се правят прогнози, но хората обичайно имат по-големи очаквания - за повече детайли и конкретика. Не рядко отиват при астролог, за да узнаят нещо хубаво, което предстои или за да разрешат проблеми ... Пък то не става съвсем така.

Също така има една химия - с някои хора общуваме с лекота, с други някак комуникацията се чупи. Затова и не с всеки астролог можем да се харесаме  Confused Посланията, макар и точни - могат да не стигнат до нас, да не докоснат, да не ги разберем ...

Много са факторите, които обуславят дали консултацията с астролога ще е успешна, полезна ...

Алена, а по какъв друг начин може да се сдобием с информацията за часа на раждане? Факт е, че при мен аз знам за този час от майка ми и от общината. И тъй като тук доста често такива въпроси се приемат като заяждане, бързам да кажа, че ни най-малко целя това. Peace

otlunatadoyupiter, добър пост!:)

# 1 454
  • в 1001-та нощ
С ректифиакция  Peace

Общи условия

Активация на акаунт