Правили ли са ви хороскоп?

• 698 133
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 1 515
Кристина Сунгарска е много добра! Радвам се да чуя, че отново приема хора. Сякаш се беше пооттеглила в  последно време.  Peace

# 1 516
  • София
На мен не ми е никак любима, но има попадения. Според мен, обаче, е....най-близко казано "ясновидка", защото не мисля, че е нумеролог (не вярвам в тази наука въобще и мога да обясня защо), нито е астролог.

# 1 517
Rafiqa, обясни, моля те. Аз също не съм привлечена от нумерологията, но чисто интуитивно, не мога да обясня защо.

# 1 518
  • София
Преди време открих тук тези въпроси зададени от някого, копирам ги директно. До днес стоят без отговор.  Така ми се зароди скептицизмът, а се доразви впоследствие.

"Може ли няколко въпроса за нумерологията:
1. Защо след като нумерологията няма нищо общо с християнството, се използват дати по християнкото летоброене. До преди раждането на Христос имало ли е нумерология и какво и как са смятали.
2. Как нумерологияна създадена от питагорейците  които  са работили със съвсем друга числова система с букви отговарящи на цифрите и използващи шест знака - I, V, X, L, C, M , се модифицира във днешната ситема с десет знака.
3. Каква е ролята на нулата в нумерологията, при положение, че се появява чак в 12 век заедно с арабските цифри. В римските цифри нула няма, как дотогава са си правили изчисленията
4. Защо се работи с десетична система а не с бинарна или тройчна. Защото ако има универсален бройна система, това е бинарната. Затова и компютрите работят на нея. И по каква логика се работи с десетичната система, като датите които са основа на нумерологията не се подчиняват на десетичната система. Десетичната система се прилага само при годините. Месеците са дузина, денонощието е две дузини часа, в часа има пет дузини минути, и тн. Основата при измерване на времето е 12."

# 1 519
Ако мога да помоля някой да разтълкува този хороскоп. Ще Ви бъда много благодарна.[/b]
Личен хороскоп за 7.08.2008 в 12:52
Слънце   Слънце   15   Лъв   16'   Слънце в Лъв
Луна   Луна   29   Везни   10'   Луна във Везни
Меркурий   Меркурий   24   Лъв   18'   Меркурий в Лъв
Венера   Венера   1   Дева   30'   Венера в Дева
Марс   Марс   22   Дева   26'   Марс в Дева
Юпитер   Юпитер   14   Козирог   05' r   Юпитер в Козирог
Сатурн   Сатурн   8   Дева   30'   Сатурн в Дева
Уран   Уран   22   Риби   01' r   Уран в Риби
Нептун   Нептун   23   Водолей   04' r   Нептун във Водолей
Плутон   Плутон   28   Стрелец   46' r   Плутон в Стрелец

Домова система (в процес на тестване)
1ви дом (ASC)   1   Скорпион   28'   1ви дом в Скорпион
2ри дом   29   Скорпион   48'   2ри дом в Скорпион
3ти дом   2   Козирог   43'   3ти дом в Козирог
4ти дом (IC)   8   Водолей   12'   4ти дом във Водолей
5ти дом   11   Риби   25'   5ти дом в Риби
6ти дом   9   Овен   07'   6ти дом в Овен
7ми дом (DESC)   1   Телец   28'   7ми дом в Телец
8ми дом   29   Телец   48'   8ми дом в Телец
9ти дом   2   Рак   43'   9ти дом в Рак
10ти дом (MC)   8   Лъв   12'   10ти дом в Лъв
11ти дом   11   Дева   25'   11ти дом в Дева
12ти дом   9   Везни   07'   12ти дом във Везни

Аспекти на планетите във вашия личен хороскоп
Слънце   опозиция   neptun.gif   Слънце опозиция Нептун   (орбис - 7° 47')
Луна   секстил   venus.gif   Луна секстил Венера   (орбис - 2° 20')
Луна   секстил   pluto.gif   Луна секстил Плутон   (орбис - 0° 24')
Меркурий   съвпад   venus.gif   Меркурий съвпад Венера   (орбис - 7° 11')
Меркурий   опозиция   neptun.gif   Меркурий опозиция Нептун   (орбис - 1° 14')
Меркурий   тригон   pluto.gif   Меркурий тригон Плутон   (орбис - 4° 27')
Венера   съвпад   saturn.gif   Венера съвпад Сатурн   (орбис - 7° 00')
Венера   тригон   pluto.gif   Венера тригон Плутон   (орбис - 2° 44')
Марс   опозиция   uran.gif   Марс опозиция Уран   (орбис - 0° 25')
Юпитер   тригон   saturn.gif   Юпитер тригон Сатурн   (орбис - 5° 34')

# 1 520
Това даже не е хороскоп, а изброени позиции, извадени от контекста на цялото. В такъв формат не може да се тълкува.

# 1 521
Това даже не е хороскоп, а изброени позиции, извадени от контекста на цялото. В такъв формат не може да се тълкува.
Извинявам се, мъча се от някакви сайтове да намеря нещо, но като не разбирам и съм невежа. Става въпрос за човек роден на 07.08.2008 г в 12,52 ч.

# 1 522
Става въпрос за човек роден на 07.08.2008 г в 12,52 ч.
пробвай в astro.com
или в
http://www.bg-astrology.net/astro/

# 1 523
Доколкото виждам, това е хороскоп на дете. Какво точно те интересува?

# 1 524
  • Sofia
Извинявам се, мъча се от някакви сайтове да намеря нещо, но като не разбирам и съм невежа. Става въпрос за човек роден на 07.08.2008 г в 12,52 ч.
Важно е и мястото на раждане.

# 1 525
Благодаря Ви, ще погледна тези сайтове, за които ме казвате. Лятото посетих Ивелина Никова по препоръка от форума тук, но въобще не останах доволна. Отидох за детски хороскоп за него, хороскоп за мен и ректификация, но изобщо не останах доволна. Носех си и звукозаписващо устройство, на което да записвам хороскопите, но за съжаление по-голямата част от записа е мълчание и тук-там нещо. Така и не разбрах след ректификацията някакъв час, а бях си подговила няколко значими събития  от моя живот, дни,месеци, години , всичко. Консултирах се и с Николета Йохансен, но за толкова малки деца не прави кой знае какви подробни анализи. Ако някой може да му погледне хороскопа ще Ви бъда много благодарна. И ако знаете някой добър в детските хороскопи, моля кажете. Гледам, че Нели Колева предлага тази услуга срещу 150 лв, но не знам дали си заслужава. Вече ми омръзна да хвърлям пари на вятъра!

# 1 526
Става въпрос за човек роден на 07.08.2008 г в 12,52 ч.
пробвай в astro.com
или в
http://www.bg-astrology.net/astro/

А по кой метод трябва да избера тълкуването?

# 1 527
А по кой метод трябва да избера тълкуването?
Нека да остане Placidus.

# 1 528

Благодаря Ви!

# 1 529
Какво значение има къде ще бъдеш на рождения си ден? Бях на астролог и ме попита това.

Общи условия

Активация на акаунт