Правили ли са ви хороскоп?

• 700 546
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 1 665
За едно 25годишно момиче може да бъде шок и най-вероятно хич няма да иска да се жени..

Или да ти заявят категорично, че никога няма да създадеш семейство или да имаш деца. В наши дни вече има толкова много различни възможности да си във връзка с някого. Навремето е било важно и дори задължително да спазиш канона, сега не е така. А ако има недвусмислени предпоставки за проблематика в личния живот, те ще се проявят и в по-сериозните връзки, без да е нужно да сключваш брак.

# 1 666
Омъжена съм от пет години, като цяло този развод не ми дойде като гръм от ясно небе, просто се чудя къде се вижда, какво да гледам.

# 1 667
Стандартното клише е като видят подвижен знак по оста Асц.–Дсц. да прогнозират повече от един брак.

# 1 668
  • София
Здравейте.АЗ не съм си правила хороскоп никога ,но би ми било интересно.Има ли някой от списващите  тук ,който би ми направил?Не знам часа на раждане обаче.Благодаря.

# 1 669
Омъжена съм от пет години, като цяло този развод не ми дойде като гръм от ясно небе, просто се чудя къде се вижда, какво да гледам.

Уран през 7 дом, например, или начало на връзката под влиянието му.  Тежък транзит към управителя на 7/10/4/1  дом. Неприятен аспект е Нептун в квадрат към Венерата, но не сочи развод, макар че може да го предизвика.
Това са някакви примери, но зависи от заложеното в наталната карта. Възможно е да се е ръководила от темперамента, който е видяла - например акцентирани кардинални знаци, огнена стихия - като възможна реакция при криза. Или е използвала друга предиктивна техника, която не е директно видима в картата.

# 1 670
Здравейте.АЗ не съм си правила хороскоп никога ,но би ми било интересно.Има ли някой от списващите  тук ,който би ми направил?Не знам часа на раждане обаче.Благодаря.
Simple Smile
Без час на раждане и професионалист трудно ще се навие.

# 1 671
Това се вижда, но не знам как се тълкува. Опитвам се сама сега,  но още не ми стигат знанията.

Скрит текст:

# 1 672
Това се вижда, но не знам как се тълкува. Опитвам се сама сега,  но още не ми стигат знанията.

А ти реално за развод ли се замисляш, натам ли са тръгнали нещата? Питам, понеже спомена, че прогнозата не ти идва като гръм от ясно небе.

Не знам по каква школа работи твоята консултантка, вероятно по стандартната. Тогава обяснението би било подвижен знак в 7 дом, управител на 7 дом в подвижен знак и в съвпад с Меркурий. Квадратура между светилата, в конфигурация с Плутон.

Ако подходът е друг, по-скоро опозицията между Марс и Сатурн по оста 2-8 дом разваля задоволството от семейния и брачен живот. Но нейното влияние може да е свързано и с атмосферата в родителския дом. Има влияние на остатъчна родова карма, по-изразена по мъжка линия.

Венера е в Плеядите, но силна по знак, в лъчите на Слънцето. Ако фактически е била невидима в момента на раждане, би могла да бъде предпоставка за някаква проблематика по любовни въпроси. Но може да даде и интензивни любовни преживявания, повече драматизъм. Алдебаран ти е в точен съвпад с изгряващия градус, това е доста късметлийска позиция.

Ама чак пък категорично развод, не бих казала. Зависи по кое време ще дойде опозицията на Марс и Сатурн върху Асцендента по примарни дирекции. Последователно, тъй като не е точна по градус.

Съпругът ти как го определяш като доминиращ темперамент? Има ли нещо марсианско?
Заради аспектацията на Марс в отношенията с противоположния пол има тенденция към по-чести обрати, най-вече поради заинатяване или нежелание за компромис.

# 1 673
Амели, за кой период е предположението за развод? Сега Сатурн транзитира през 7 дом. Докъде е достигнал в момента дирекционен Плутон, може да е свързан с прогнозата.

Последна редакция: чт, 29 дек 2016, 22:02 от *Magi*

# 1 674
Мдам, обмислям такава стъпка, тя /Илияна Магерова/ ми беше казала още за тази година, но на мен, като че ли, ми се иска да отложа малко, за да си дадем шанс. Другото, което знам, е че на този етап в картата на мъжа ми няма развод, всичко идва само от мен. В неговата се вижда след 2 години, в моята и тогава пак има сътресения.
Тя по-скоро ми беше казала, че бракът ми приключва, около 2019та ще приключа втора връзка и 2024та трета. И чак след това мога да очаквам някакво спокойствие в любовен план. Преди това да не се надявам.

# 1 675
  • София
Добре бе, момичета, като ви говорят така, не се ли сугестирате зверски?
Това са страшно детайлни неща, не знам...

# 1 676
Мдам, обмислям такава стъпка, тя /Илияна Магерова/ ми беше казала още за тази година, но на мен, като че ли, ми се иска да отложа малко, за да си дадем шанс. Другото, което знам, е че на този етап в картата на мъжа ми няма развод, всичко идва само от мен. В неговата се вижда след 2 години, в моята и тогава пак има сътресения.
Тя по-скоро ми беше казала, че бракът ми приключва, около 2019та ще приключа втора връзка и 2024та трета. И чак след това мога да очаквам някакво спокойствие в любовен план. Преди това да не се надявам.
Когато има предпоставки за развод в наталната картата само на единия от партньорите,то се гледа и
някои допълнителни съвместни карти,напр.карта на датата на първата среща , датата на брака,карта
на Дейвидсън и др.Принципно този партньор е "виновен"за разпада на връзката.Може също да означава и раздяла поради дългосрочна работа някъде далеч от семейството.

# 1 677
Здравейтена всички!  Бих помолила тези от вас, които са на ти астрологията да ми кажат дали ще имам второ дете и мъж. С първия се разделих.  Ще съм ви много благодарна. 31.05.1984 Родена съм в 3:35ч

# 1 678
  • София
И място на раждане трябва!

# 1 679
Силистра

Общи условия

Активация на акаунт