Sotis,
При мен също ненадейно се появи такъв проблем, със сърбеж (обрив /екзема) на ръката и тя ми помогна. При все, че ни делят много километри, тя успя да ми предпише ефективно лечение.

Дори не се наложи да задавам допълнителни въпроси, защото в процеса на анализа ми се потвърдиха всички размисли, съмнения, дори и усещания за предстоящи събития с негативен характер. Аз определено приключвам със западната астрология. Имах съмнения от известно време, че тя не работи при мен. Така че, за мен беше положително преживяване.
И аз, като теб - не исках да свършва, а бяхме заедно над 3 часа 
Но най-странното за мен в тази среща беше сякаш гледам един филм за втори път. Но не мога да го определя нито като интуиция, нито като дежа вю. Сякаш предварително знаех как ще премине тази среща от първата до последната минута. И преди съм имала подобни усещания, но далеч не така ясни, точни и съзнателни. Още не мога да определя какво беше това
Дори не се наложи да задавам допълнителни въпроси, защото в процеса на анализа ми се потвърдиха всички размисли, съмнения, дори и усещания за предстоящи събития с негативен характер. Аз определено приключвам със западната астрология. Имах съмнения от известно време, че тя не работи при мен. Така че, за мен беше положително преживяване.
Препоръчани теми