Правили ли са ви хороскоп?

• 699 430
  • 2 845
  •   2
Отговори
# 2 580
Като начин на разглеждане ли имаш предвид? Ами да, напълно възможно. Работят по различни системи и астрологични школи.
  На кой трябва да повярвам и е направен правилен хороскоп?

Който те описва по-добре. Не казаха ли някой неща за личността ти? При мен астропсихологическия ме описа много точно, плюс проблемите и комплексите, които имам с насоки за нещата върху които е добре да работя. Е, с професията май не се получиха нещата, но като цяло си беше добър за темата хороскоп

# 2 581
Като начин на разглеждане ли имаш предвид? Ами да, напълно възможно. Работят по различни системи и астрологични школи.

Който те описва по-добре. Не казаха ли някой неща за личността ти? При мен астропсихологическия ме описа много точно, плюс проблемите и комплексите, които имам с насоки за нещата върху които е добре да работя. Е, с професията май не се получиха нещата, но като цяло си беше добър за темата хороскоп
Това ми хареса! Който те описва по добре ...Simple Smile))    Има разминаване в прогнозите.

# 2 582

Това ми хареса! Който те описва по добре ...Simple Smile))    Има разминаване в прогнозите.

Е, това вече е сложен въпрос, но съдейки по статистиката във форума, аз бих разчитала на по-благоприятната за мен, пък каквото стане. Simple Smile Не се сугестирай излишно, това са само прогнози, може и да не се сбъднат Simple Smile

# 2 583
На себе си ще вярваш. То се усеща кое е твое и кое не.

# 2 584
Вероятно, защото друго момиче посочи, че ректификацията от него и от Магерова била съвпадала, което си е доста точно. Може би не му се е искало да влиза в подробности. Пък и той не написа, че не му трябва интервал, напротив изрично подчерта, че трябва да посоча интервал от време и източника на информация - майка, родилен дом, явно има и нещо друго.

Събития за проверка не е ли искал? Стандартните Везни на Хермес не боравят със събития. Там се определя т.нар. Epoch – хипотетична карта на зачатието. Вероятно използва метода в по-различна и разширена форма, просто не навлиза в подробности. Те пазят тази информация само за себе си и не я споделят дори по платени курсове и семинари. Какво точно е правил, само той си знае.

# 2 585
Вероятно, защото друго момиче посочи, че ректификацията от него и от Магерова била съвпадала, което си е доста точно. Може би не му се е искало да влиза в подробности. Пък и той не написа, че не му трябва интервал, напротив изрично подчерта, че трябва да посоча интервал от време и източника на информация - майка, родилен дом, явно има и нещо друго.

Събития за проверка не е ли искал? Стандартните Везни на Хермес не боравят със събития. Там се определя т.нар. Epoch – хипотетична карта на зачатието. Вероятно използва метода в по-различна и разширена форма, просто не навлиза в подробности. Те пазят тази информация само за себе си и не я споделят дори по платени курсове и семинари. Какво точно е правил, само той си знае.
Събития не иска, но изрично подчерта, че трябва да знам диапазон от време - часови, в който съм родена и източника ми на информация. Дали е от майка ми или от архивите на болницата/ЕСГРАО. Аз разбира се описах всичко, което знам за раждането в най-големи подробности. Ще видим? Интересно ми е какво ще се получи и като цяло как ще се получи хороскопа, заради разликата в методите. Сигурна съм, че ще е интересен и полезен опит Simple Smile 

# 2 586
krisi_1979, искрено ти пожелавам да има ползотворен резултат работата на Кожухаров с картата ти. Ако имаш желание да разкажеш как са се развили нещата, ще бъда много благодарна.
Ти имаш силни енергии, които бушуват в теб и съм сигурна, че ще почувстваш дали работата му ти хармонира или не.
В тази връзка, в по -горните постове, имаше мнения за описанията и за това, че трябва да вярваме на себе си.
Точно и вярно.
Научих го по трудния път. След като ми се вменяваха неща и ми се даваха тотално фалшиви обрисовки и то с  такава самоувереност, че все едно аз нямам никаква представа за себе си и нямам духовни търсения.
Дори и да е имало някакви попадения в някои "прогностики ", ами не, мерси от такива демонични енергии.

# 2 587
krisi_1979, искрено ти пожелавам да има ползотворен резултат работата на Кожухаров с картата ти. Ако имаш желание да разкажеш как са се развили нещата, ще бъда много благодарна.
Ти имаш силни енергии, които бушуват в теб и съм сигурна, че ще почувстваш дали работата му ти хармонира или не.
В тази връзка, в по -горните постове, имаше мнения за описанията и за това, че трябва да вярваме на себе си.
Точно и вярно.
Научих го по трудния път. След като ми се вменяваха неща и ми се даваха тотално фалшиви обрисовки и то с  такава самоувереност, че все едно аз нямам никаква представа за себе си и нямам духовни търсения.
Дори и да е имало някакви попадения в някои "прогностики ", ами не, мерси от такива демонични енергии.

Катеричке, ако не е тайна, кой е този толкова самоуверен астролог, който не се заслушва в клиента. Дори да си сигурен в знанията и качествата си, мен са ме учили, че има една част, една божествена частица в човека, която не може да се види в карата и нито един астролог не е способен на сто процента да обрисува клиента, без да слуша интуицията си. А за това според мен е добре човек поне малко да е емпат, това помага за засилване на интуицията, макар и да е нож с две остриета.

# 2 588
Криси, ти вече имаш ректифициран час, така ли да разбирам? Да ти е честито тогава.  Simple Smile
И сега къде е Луната – в 8 или 9 дом?

Аааа, още не ти е правил ректификация, само сте се уговорили. Сега разбрах.  Mr. Green

# 2 589
Криси, ти вече имаш ректифициран час, така ли да разбирам? Да ти е честито тогава.  Simple Smile
И сега къде е Луната – в 8 или 9 дом?

Аааа, още не ти е правил ректификация, само сте се уговорили. Сега разбрах.  Mr. Green
Сотис, нищо не ми е правил. Просто си разменихме имейли и той ми посочи техниката и понеже съм крайно любопитна и в момента уча, стана ми интересна тази техника, затова ви попитах.

# 2 590
Според друг негов колега, също известно име, Везните на Хермес не са прецизна техника и сами по себе си не са достатъчни за ректификация. Дават отклонения от реалния час. Но може би Кожухаров е напипал някакви антични методики, за които ние не знаем, и ги използва. Те знаят антични езици, четат и превеждат директно от източника, но пазят информацията само за себе си. Ако е нещо на по-експертно ниво.

# 2 591
Точно и вярно.
Научих го по трудния път. След като ми се вменяваха неща и ми се даваха тотално фалшиви обрисовки и то с  такава самоувереност, че все едно аз нямам никаква представа за себе си и нямам духовни търсения.

Катеричке, ако не е тайна, кой е този толкова самоуверен астролог, който не се заслушва в клиента. Дори да си сигурен в знанията и качествата си, мен са ме учили, че има една част, една божествена частица в човека, която не може да се види в карата и нито един астролог не е способен на сто процента да обрисува клиента, без да слуша интуицията си. А за това според мен е добре човек поне малко да е емпат, това помага за засилване на интуицията, макар и да е нож с две остриета.
Жената не е българка. Но живее в България. Не е известно името й.
Преди повече от 15 г. сестра ми беше закъсала в любовни мрежи и моя колежка ми беше дала кооординатите. Тогава аз "минах " с карта покрай сестра си. Понеже сме близначки (да определи разликата ни)  и поради моите интереси в духовен план. В крайна сметка консултацията никак не й помогна.  Бяха едни локуми, над 40 страници. Колко стара душа била и какви ли не копи - пейст еквилибристики.  Ама тогава бях мноооого зелена и поглъщах всяка буква. За да помогна. На нея и на себе си. Всеки има нужда от опора. И от съвет......
Няма да казвам кое й помогна, че ще се отклоня много.
През годините контактът ни се беше прекъснал, но след като аз се преместих в Германия, поради събития и нужда от духовно общуване, си възобнових контакта с астроложката. С нея никога не съм се виждала.
Когато задълбочих общуването си, разбрах, точно това, което си написала за  Божествената частица и че да си астролог не означава автоматично,  че си се свързал с тази частица.
По -скоро и по -вероятно е човек къде неволно, къде напълно  осъзнато, уви,  да се свърже с други частици (енергии) , като се превръща в тяхно оръдие. Ползвайки  тези познания като параван и декор. Това става обикновено заради корист, гордост и заради несъвършенната човешка природа.
 Ако един астролог не работи първо със себе си, със своето усъвършенстване , смирение, безстрастие, осъзнатост, не бива да помисля да дава астрологични консултации на чужди хора. Нека си ползва астрологията за себе си. Защото в противен случай, подобно занимание е опасно първо за въпросния, дето много си е повярвал и второ, за неговия клиент.
Едно от нещата, които научих и което съвсем осъзнато ще напиша е, че не е вярно, че душата е безсмъртна. Напротив, тя може да загине.

# 2 592
# 2 593
Блогът на Загата – Антична астрология: https://zagataastro.wordpress.com/

# 2 594
Точно и вярно.

Жената не е българка. Но живее в България. Не е известно името й.
Преди повече от 15 г. сестра ми беше закъсала в любовни мрежи и моя колежка ми беше дала кооординатите. Тогава аз "минах " с карта покрай сестра си. Понеже сме близначки (да определи разликата ни)  и поради моите интереси в духовен план. В крайна сметка консултацията никак не й помогна.  Бяха едни локуми, над 40 страници. Колко стара душа била и какви ли не копи - пейст еквилибристики.  Ама тогава бях мноооого зелена и поглъщах всяка буква. За да помогна. На нея и на себе си. Всеки има нужда от опора. И от съвет......
Няма да казвам кое й помогна, че ще се отклоня много.
През годините контактът ни се беше прекъснал, но след като аз се преместих в Германия, поради събития и нужда от духовно общуване, си възобнових контакта с астроложката. С нея никога не съм се виждала.
Когато задълбочих общуването си, разбрах, точно това, което си написала за  Божествената частица и че да си астролог не означава автоматично,  че си се свързал с тази частица.
По -скоро и по -вероятно е човек къде неволно, къде напълно  осъзнато, уви,  да се свърже с други частици (енергии) , като се превръща в тяхно оръдие. Ползвайки  тези познания като параван и декор. Това става обикновено заради корист, гордост и заради несъвършенната човешка природа.
 Ако един астролог не работи първо със себе си, със своето усъвършенстване , смирение, безстрастие, осъзнатост, не бива да помисля да дава астрологични консултации на чужди хора. Нека си ползва астрологията за себе си. Защото в противен случай, подобно занимание е опасно първо за въпросния, дето много си е повярвал и второ, за неговия клиент.
Едно от нещата, които научих и което съвсем осъзнато ще напиша е, че не е вярно, че душата е безсмъртна. Напротив, тя може да загине.

Много ти благодаря за отговора! За страховете - хъм, още работя върху това. Като видя транзити и прогресии се панирам Grinning Казват, че било нормално в началото. Последната седмица, много ми помогна една книга - "Съдбата като шанс". Някак ми просветна, че да ритам срещу уроците си по картата не е никак умно, но е доста типично на всеки човек. Все пак всички си имаме его Simple Smile Според психологическата астрология дори егото е подличност, подобно на комплексите. Първоначално ми прозвуча налудничево, нали Сатурн ми е силен и се включи, но после ми се включи Урана, че и той ми е силен и го предъвках, като идея Grinning За сега, аз непрекъснато се променям. Астрологията сега ми е голямото предизвикателство, надявам се да ме научи да съм по смирена, по-приемаща и да осъзная задачите си. Допреди година , две, мислех, че всичко зависи от мен, сега не мисля вече така Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт