Правили ли са ви хороскоп?

• 702 655
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 2 595
Блогът на Загата – Антична астрология: https://zagataastro.wordpress.com/

И преди съм чела негови неща от блога. Личи си, че има много знания, но се изказва странно, някак не мога да му свикна на стила Simple Smile

# 2 596
Претендира, че е един от най-добрите в света, що се отнася до ректификация на неизвестно време на раждане. Иначе изглежда скромно и ерудирано момче, виждала съм го само веднъж на една астрологична сбирка.

# 2 597

Ехе, много интересно! Сега ще го препрочета пак, но по-внимателно. На пръв прочит ми направи впечатление, че отклонението от съвременните методи е 4 минути. Много интересно!

# 2 598
Вярно е, че при нарастваща луна, бременността е по-кратка. Майка ми, ме е родила по-рано от определения термин. Ехе, този метод е много интересен Simple Smile

# 2 599
Обаче в посочената статия няма значение кога си роден, дали имаш приблизителен час. Решаваща е луната, която става асц на картата на бремеността, фазата й и как ще се изчисли продължителността на бременността. Кожухаров иска допълнителни данни, ехе, явно ползва и нещо друго Grinning

# 2 600
И аз съм с растяща Луна, първа четвърт. Осмаче, месец по-рано съм се родила. Поне майка така казваше.

# 2 601
Ще ви пиша подробно след като си получа ректификацията и хороскопа. Кожухаров  ми писа преди малко, че съм дала много подробни данни, благодари ми за това и каза, че се надява, че ректификацията ще е успешна и вярна. Скромно! Харесвам скромните хора. Не са на мода в наши дни, но някак си ми допадат повече, дават всичко от себе си и не разчитат на "богоподобието си" Grinning  Стискайте  палци това да е моя астролог! Grinning

# 2 602
Учудващо скромен и приятен човек. При все това, че има огромни знания. И моите впечатления са такива.

# 2 603
Скрит текст:
krisi_1979, искрено ти пожелавам да има ползотворен резултат работата на Кожухаров с картата ти. Ако имаш желание да разкажеш как са се развили нещата, ще бъда много благодарна.
Ти имаш силни енергии, които бушуват в теб и съм сигурна, че ще почувстваш дали работата му ти хармонира или не.
В тази връзка, в по -горните постове, имаше мнения за описанията и за това, че трябва да вярваме на себе си.
Точно и вярно.
Научих го по трудния път. След като ми се вменяваха неща и ми се даваха тотално фалшиви обрисовки и то с  такава самоувереност, че все едно аз нямам никаква представа за себе си и нямам духовни търсения.
Дори и да е имало някакви попадения в някои "прогностики ", ами не, мерси от такива демонични енергии.

Катеричке, ако не е тайна, кой е този толкова самоуверен астролог, който не се заслушва в клиента. Дори да си сигурен в знанията и качествата си, мен са ме учили, че има една част, една божествена частица в човека, която не може да се види в карата и нито един астролог не е способен на сто процента да обрисува клиента, без да слуша интуицията си. А за това според мен е добре човек поне малко да е емпат, това помага за засилване на интуицията, макар и да е нож с две остриета.
Жената не е българка. Но живее в България. Не е известно името й.
Преди повече от 15 г. сестра ми беше закъсала в любовни мрежи и моя колежка ми беше дала кооординатите. Тогава аз "минах " с карта покрай сестра си. Понеже сме близначки (да определи разликата ни)  и поради моите интереси в духовен план. В крайна сметка консултацията никак не й помогна.  Бяха едни локуми, над 40 страници. Колко стара душа била и какви ли не копи - пейст еквилибристики.  Ама тогава бях мноооого зелена и поглъщах всяка буква. За да помогна. На нея и на себе си. Всеки има нужда от опора. И от съвет......
Няма да казвам кое й помогна, че ще се отклоня много.
През годините контактът ни се беше прекъснал, но след като аз се преместих в Германия, поради събития и нужда от духовно общуване, си възобнових контакта с астроложката. С нея никога не съм се виждала.
Когато задълбочих общуването си, разбрах, точно това, което си написала за  Божествената частица и че да си астролог не означава автоматично,  че си се свързал с тази частица.
По -скоро и по -вероятно е човек къде неволно, къде напълно  осъзнато, уви,  да се свърже с други частици (енергии) , като се превръща в тяхно оръдие. Ползвайки  тези познания като параван и декор. Това става обикновено заради корист, гордост и заради несъвършенната човешка природа.
 Ако един астролог не работи първо със себе си, със своето усъвършенстване , смирение, безстрастие, осъзнатост, не бива да помисля да дава астрологични консултации на чужди хора. Нека си ползва астрологията за себе си. Защото в противен случай, подобно занимание е опасно първо за въпросния, дето много си е повярвал и второ, за неговия клиент.
Едно от нещата, които научих и което съвсем осъзнато ще напиша е, че не е вярно, че душата е безсмъртна. Напротив, тя може да загине.

Много ти благодаря за отговора! За страховете - хъм, още работя върху това. Като видя транзити и прогресии се панирам Grinning Казват, че било нормално в началото. Последната седмица, много ми помогна една книга - "Съдбата като шанс". Някак ми просветна, че да ритам срещу уроците си по картата не е никак умно, но е доста типично на всеки човек. Все пак всички си имаме его Simple Smile Според психологическата астрология дори егото е подличност, подобно на комплексите. Първоначално ми прозвуча налудничево, нали Сатурн ми е силен и се включи, но после ми се включи Урана, че и той ми е силен и го предъвках, като идея Grinning
За сега, аз непрекъснато се променям. Астрологията сега ми е голямото предизвикателство, надявам се да ме научи да съм по смирена, по-приемаща и да осъзная задачите си. Допреди година , две, мислех, че всичко зависи от мен, сега не мисля вече така Simple Smile
Ще дръзна да споделя мои мисли, но ще ги сложа в скрит текст, защото е дълго и не е съвсем по темата.Blush
Скрит текст:
Това, че се променяш е хубаво, означава, че се стремиш към усъвършенстване, чистиш страсти, търсиш себе си. Беше споменала, че търсиш астрологичен съвет по отношение на заниманията /професията.
Много добре те разбирам, минала съм през това.
Помоли се, дълбоко, с чиста сърдечна молитва Бог да ти прати указания. Волята Божия е показана и в аспектите, въпросът е да ти се разчетат грамотно.
След като търсиш, ще ти бъде подсказано. Чрез внушение, чрез човек, чрез консултация с астролог, чрез събитие, обява, позвъняване.... Някак. Но ще бъде.
Тази вечер е Благовещение. Помоли се за указания и за способност да ги 'чуеш". Обикновено чуваме това, за което сме узрели.
Относно страховете, аз също не обичам да гледам транзити и пр. Вкарвам се във филми, което ми отнема ценни духовни сили. От опит се убедих, че не бива да ни е страх от нищо, ако ще и "да ни режат на парчета", а само и единствено  от нарушаването на 10 Божи Заповеди. Ти пишеш, че преди си мислела, че всичко зависи от теб.
Да, от теб зависи, как ще реагираш на дадено събитие. Ако морето е бурно, да не се плашиш от вълните, а да спиш спокойно по това време, докато преминат. Христос е имал силата да им заповяда да спрат, но ние нямаме тази сила, защото не сме съвършени. Чрез спазването на Заповедите и изпълнението на Волята Божия, се приближаваме до съвършенството... Обстоятелствата, които ти се пращат са в пряка взаимовръзка с реакциите ти и с волята Божия. Според Антоний Велики, в нас действат три воли. Тук, във Форума сме си говорили за свободната воля......Та ето мнението на духовник, който е виждал душите на хората:
 1-та – Божия, всесъвършенна и всеспасителна ; 2-ата – собствената човешка, т.е. ако тя не е пагубна, то не и спасителна  3-та – бесовска – напълно  пагубна. И точно тази третата- зловредна по природа, научава човека или да не извършва никакви добродетели, или да ги върши заради тшестлавие, а не заради едното добро, заради Христовия Дух.  Втората воля – собствената воля, ни учи да се услаждаме на придобивки, похоти и статут.
Вярвам, че разчитането на тези енергии, действащи в една карта е възможно, но от посветен астролог.
Защото тези воли са енергии.  
Едните са светли, другите не.
Вярата е светлина. Надеждата е светлина, по - силна от тази на вярата, а Любовта е с най- силна енергия, респективно най- силна светлина.
(важно е обаче те да са истински, да са чисти, че има много техни подменяния и изопачения).
Убедих се, че на пръв поглед еднакви аспекти, но функционират много различно за индивидума- не съм намерила астролог (то не че много съм търсела), който да ме е разчел правилно, така че да почувствам себе си.

в това отношение много ми помогна участието на Sotis, защото нейния опит ми е голям ориентир.

# 2 604
Претендира, че е един от най-добрите в света, що се отнася до ректификация на неизвестно време на раждане. Иначе изглежда скромно и ерудирано момче, виждала съм го само веднъж на една астрологична сбирка.
Не бях попадала на този човек. Благодаря, че сподели линк с блога му. Flowers Bouquet
Интересен е много. Мощен пробивен интелект, няма как да остане скрит. Събуди ми се желание да проведа разговор с него. Пише за кристалите, за религията....не мога да остана безразлична.
Радвам се, ще е българин. Много.

Странно, че до сега не е било спрягано името му  тук като опция за астрологичен консултант. Силно впечатление ми направи мнението му за изчисляването на продължителността на живота и техниките на западната астрология.

# 2 605
  • в 1001-та нощ
И аз се зачетох, но като няма определени цени - не смея да питам.

# 2 606
Момичета може ли, някоя любопитка от вас да вникне в моята карта, и да ми каже, дали борбата която водя за жилището в което живея ще е успешна за семейството ми.20.12.1977 в 05.00 ч

Последна редакция: пн, 26 мар 2018, 02:36 от Dahab

# 2 607
В крайна сметка се допитах до Димитър Кожухаров.
Доста точно ме описа. Не ми е правил ректификация обаче. Това не знам проблем ли е?
Есента ще споделя познаваемост за бъдещи тенденции и събития.

# 2 608
Как протича консултацията при Д. Кожухаров - като продължителност, дискусия ли е или той говори, а ти задаваш въпроси после, по скайл или лична среща?

И каква е цената?

# 2 609
Изпраща файл. Предварително си задаваш въпросите. 30 лева.

Общи условия

Активация на акаунт