Правили ли са ви хороскоп?

• 699 424
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 2 610
  • Варна
Здравейте, благодаря за насоките и споделянето тук, изключително интересно и приятно ми е да ви чета. Свързах се с Димитър Кожухаров за два хороскопа(рождени карти), единият от които мой. Първо бях изключително впечатлена колко бързо, точно ми отговоря по email и колко коректен е в отношението си. Това ни бяха първите хороскопи от астролог (имам правени от любители само, дадохме час за раждане и посочихме източник, от къде ни е известен, с каква точност) и изключително приятно се изненадах колко точно бе доловил характерни емоции и черти, характеристики. Хареса ми, че има опция и да изпраща звуков файл или лична среща. Избрахме файл, предварително писахме кои теми от живота ни вълнуват и той детайлно се спира на тях плюс по-интересните разположения в картата. В единия случай даде много добри, мъдри напътствия и позитивни аспекти/прогнози в рамките на две години. При мен са доста дългосрочни прогнозите му, дава съвети за децата и се надявам да са верни. Simple Smile Като цяло съм с много добри впечатления и усещания за него, рядко срещан скромен, интелигентен човек. Платихме предварително и в рамките на няколко дни получихме хороскопите.

# 2 611
Блогът на Загата – Антична астрология: https://zagataastro.wordpress.com/
И преди съм чела негови неща от блога. Личи си, че има много знания, но се изказва странно, някак не мога да му свикна на стила Simple Smile

Изпращала съм му запитване за ректификация.
Отсвири ме. А за цени въобще не сме говорили.
"Мога да ректифицирам картата ви, но по принцип се занимавам с по-тежки случаи, тоест хора с разлики от поне няколко часа или повече, или въобще да не си знаят часа. При вас е прекалено близко просто. Разбирате ли , ректификацията е много сериозна работа и като се наема с дадена карта, трябва трудът да ми се оправдае, защото малко или много, без значение какъв час ми дават, аз съм длъжен да проверя всичко отначало, което макар при карти с минути разлика като при вас да спестява доста от този процес, си е занимавка, и от моя гледна точка няма смисъл да изследвам картата подробно, ако ще е за някаква сума, която е няколко пъти по-малка от редовната ректификация. Така че поради тези причини отказвам такива карти с минути разлика."

# 2 612
Пит, сериозно!? Ахахахха! Професионалист!

# 2 613
Съвсем.
Копи-пейстнах част от мейла. От февруари 2016 е.

# 2 614
При мен Кожухаров ми иска 40 лв. за ректификация и 40 лв. за хороскоп, но каза, че въпроси се задават после и че първо ще си получа ректификацията. Хъм, сега се чудя дали да не пиша за акцент по някой теми, които ме вълнуват

# 2 615
Хороскоп 30лв,ректификация 40лв.

# 2 616
Хороскоп 30лв,ректификация 40лв.
Платих в събота. Може да има промяна в цените.

# 2 617

Вероятно не иска да си губи времето за малко пари. Не играе на дребно.  Simple Smile
Сериозните ректификации са доста по-скъпи, от 100 до 250 лв. са цените. Зависи какво "име" е насреща.

Но и в интервал от няколко минути да направиш прецизна ректификация пак е занимавка, изследователска работа за цял ден. Поне при мен е така, не ректифицирам едно към гьотере, за 10-15 минути.

# 2 618

Вероятно не иска да си губи времето за малко пари. Не играе на дребно.  Simple Smile
Сериозните ректификации са доста по-скъпи, от 100 до 250 лв. са цените. Зависи какво "име" е насреща.

Но и в интервал от няколко минути да направиш прецизна ректификация пак е занимавка, изследователска работа за цял ден. Поне при мен е така, не ректифицирам едно към гьотере, за 10-15 минути.

Е, как е преценил, че е фасулска работа, след като дори не е пробвал!? Та, инфото на питащия може да е изключително грешно...

# 2 619
Sotis,Вие изготвяте ли хороскопи?

# 2 620
Да, но рядко. Не ми е основно занимание.

Всеки астролог има някакви предпочитания, на този може би са му интересни по-трудните казуси. От чисто изследователски интерес, търси някакво предизвикателство. Но може би и цената на услугата играе роля, щом така се е изказал, че не иска да си губи времето за нещо, което ще бъде таксувано доста по-евтино.

Да не се окаже някой теоретик-изследовател. Тук у нас има доста такива. Многото знания не са гаранция за  добри практически умения и доволни клиенти.

# 2 621
Пит, благодаря много за публикуваната част от мейла на Зага.
Ако сравня написаното от самия него в блога му в раздел " контакт " с отговора, който ти си получила, ще кажа нещо, което клони към стил и избор, които не са  в моя свят.
За да не стигам до подобно дъно, ще замълча.

# 2 622
Моята ректификация се закучи. От просто колебание в диапазон от 15 минути се оказа, че попадам в "нерегулярна" епоха, в която имало отклонение от правилото. Та преминах в някакъв режим, тип въпросник. Ако я докараме до час, ще съм много благодарна. Дано се справи. Засега мнението ми за Кожухаров остава същото - работлив и коректен човек, който ме информира точно за всичко, дори да е срещнал проблем, като ми обяснява най-подробно естеството на проблема и начина за разрешаване.

# 2 623
Моята ректификация се закучи. От просто колебание в диапазон от 15 минути се оказа, че попадам в "нерегулярна" епоха, в която имало отклонение от правилото. Та преминах в някакъв режим, тип въпросник. Ако я докараме до час, ще съм много благодарна. Дано се справи. Засега мнението ми за Кожухаров остава същото - работлив и коректен човек, който ме информира точно за всичко, дори да е срещнал проблем, като ми обяснява най-подробно естеството на проблема и начина за разрешаване.

krisi_1979 по имейл ли е комуникацията ви ?

# 2 624
Благодаря за отговорите!

Но мен малко ме учудва цената, при условие, че ти задаваш въпроси - аз мога да задам 2, мога и 5 въпроса.
Съответно при повече въпроси има повече работа, засегнати тематики и т.н ...А цената е една и съща.

Учудващо ниска е на фона на останалите астролози от неговия ранг. Предполагам не е комерсиален и не се промотира навсякъде и на всяка цена.

Звуков файл, нали така?

Общи условия

Активация на акаунт