Правили ли са ви хороскоп?

• 702 588
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 2 640
Криси, ти не учиш ли астрология при Екатерина ?
Ми запалих се и по другите системи. Някой от правилата по ведическата не сработват при мен, а други са ми ОК. Да, защо?

Всъщност вече уча и в Урания 😂 Сънувам карти. чак почнах да се притеснявам за себе си 😂 Курса на Екатерина е лек, в смисъл, че е не се надявам да науча астрология от него
Това беше една от причините да се откажа от Екатерина. Димитър Кожухаров също предлага обучение, не те ли запали да се запишеш и при него?
Аз тези дни съм точно в такова двоумение.....видях в програмата, по която работи, че той съвсем не акцентира на западната астрология, което е важно и предимство (за мен.).

# 2 641
Ми запалих се и по другите системи. Някой от правилата по ведическата не сработват при мен, а други са ми ОК. Да, защо?

Всъщност вече уча и в Урания 😂 Сънувам карти. чак почнах да се притеснявам за себе си 😂 Курса на Екатерина е лек, в смисъл, че е не се надявам да науча астрология от него
Това беше една от причините да се откажа от Екатерина. Димитър Кожухаров също предлага обучение, не те ли запали да се запишеш и при него?
Аз тези дни съм точно в такова двоумение.....видях в програмата, по която работи, че той съвсем не акцентира на западната астрология, което е важно и предимство (за мен.).

След първоначалния ентусиазъм и еуфория с Екатерина, след което останах крайно разочарована /не научих много от това, което бях вече чела от руските източници/, реших да си отговоря на няколко важни въпроса. Първият беше: искам ли да уча астрология? Защо искам? И какво ми липсва? Искам, защото я мисля за по-съвършенна система /досега съм се занимавала с таро, където човешкия фактор  е в пъти от по -голямо значение/. Дава ми поглед за по-голям период от време. И  като цяло системата ме очарова. Вторият въпрос е лесен. Искам да постигна по-голямо разбиране и мъдрост, да преодолея старховете си  и да стана по-приемаща. Третият въпрос беше по-сериозен. Липсва ми техника и систематичен подход в изучаването. Имам много разхвърлени знания, затова ми трябва система, която да подреди нещата и да си създам един цялостен подход за интерпретация. В България Урания ми предлага тази възможност. Учи се три години. Лекциите са много подробни, първата година се чертае само на ръка. Свикваш да работиш с ефимериди, калкулатор и собствената си глава. Научаваш се да вникаш в картата. Това ми липсва. Виждам в момента колко ми е полезно. Така че три години ще уча в Урания, после вероятно ще продължа с школа, която в България е възможно да се изучава. Антична, средновековна, където наистина може да задълбоча нещата. Та това ми е плана Simple Smile

Последна редакция: ср, 28 мар 2018, 22:49 от krisi_1979

# 2 642
krisi_1979, успех! Hands Plus1 Flowers Four Leaf Clover
От изброените от теб мотиви има някои, които изцяло припокриват и моите, като при мен източниците за намиране на отговорите са Православните светии, подвижници и отци и Астрологията.

# 2 643
В някои случаи 4 минути променят асцедент.

Може да се промени и МС или пък да се измести термата на АС или МС. Може да мръдне нещо и в някоя от важните производни карти. МС се измества с по 1 градус за 4 минути, това е една година разлика в прогнозите.

# 2 644

Стана ми интересно , че правиш ректификация при друг. Аз уча   антична астрология и там първо правихме ректификация , за да разберем дали това е часа и да се уча върху картата ми.
Но въпреки всичко не знам защо , но не ми стигат доста неща в тази астрология .Все си мисля, че ведическата е 100 пъти по-добра. Може би защото от ведическата имам доста събития които са се случили.

# 2 645

Стана ми интересно , че правиш ректификация при друг. Аз уча   антична астрология и там първо правихме ректификация , за да разберем дали това е часа и да се уча върху картата ми.
Но въпреки всичко не знам защо , но не ми стигат доста неща в тази астрология .Все си мисля, че ведическата е 100 пъти по-добра. Може би защото от ведическата имам доста събития които са се случили.

Ами гледай си дашите за прогностиката. Ползвай си от системите, това с което са ти полезни. Не мисля, че има една съвършена Simple Smile

# 2 646

Ами гледай си дашите за прогностиката. Ползвай си от системите, това с което са ти полезни. Не мисля, че има една съвършена Simple Smile

Нямам програма за ведическа астрология.

# 2 647

Нямам програма за ведическа астрология.

https://vedica.ru/blog/jagannatha-hora-rus

На руски. Джаганата хора е напълно безплатна и много добра програма

На английски. http://www.vedicastrologer.org/jh/

# 2 648
Дашите също могат да бъдат само фон и нищо да не се случи, ако няма заложено събитие по дирекции, активирано от годишната профекция и транзити. И от личен опит се убедих – все си гледам дашите, някои изглеждат по-продуктивни и накрая нищо не се случва. Или просто имам "спящ" хороскоп.  Grinning

# 2 649
Дашите също могат да бъдат само фон и нищо да не се случи, ако няма заложено събитие по дирекции, активирано от годишната профекция и транзити. И от личен опит се убедих – все си гледам дашите, някои изглеждат по-продуктивни и накрая нищо не се случва. Или просто имам "спящ" хороскоп.  Grinning

Ти уби всичко детско в мен Grinning А аз така се надявах на някаква положителна промяна, когато вляза в дашата на Юпитер. Е с асц Телец не ми е много ОК /карък,какво да се прави/, но Юпи  ми е в 5ти дом в съвпад със Сатурн и все се надявам в махадаша Юпитер, антардаша Сатурн, да настъпи и за мен светлия период. Сега съм в период Раху-Луна. Луната ми е в 8ми дом. Пострадах здравословно, от миналата година когато влязох в антардашата ми се възобновиха стари болежки - хроничен гастрит, който си е точно по Луната, мисля. Надявам се на някаква положителна промяна в работата. Сатурн ми управлява 9ти и 10ти и нали ми е йога карака. Лежа на кълката, че Юпитер макар да управлява дущана дом, все пак си е функционален бенефик.
В западната прогностика съвсем ме няма. Ей, затова и уча, като ми говорите за дирекции, все пак да вдяваме нещо от тях Grinning

Последна редакция: чт, 29 мар 2018, 14:39 от krisi_1979

# 2 650
Има и други даша системи, но Вимшотари е най-използваната.
В Сатурн-Раху съм сега. Миналата година, след като влязох в АД на Раху, веднага стартираха типично рахувски болежки – дребни, но досадни. И се опитвам да балансирам между духовното и материалното. Тези две планети дават силни изкушения, при мен са разположени в кендра домове. В светски план периодът клони към успешен, в личен план е обичайният застой.

# 2 651
И аз чакам за ректификация при Кожухаров тези дни.

# 2 652
Аз съм в период Юпитер. Омъжех се, след три години родих и се разведох след седем годишен брак.

# 2 653
Ако по натал е заложен развод или проблеми в брака, нито хубава елекция, нито хубав тайминг не могат да ги предотвратят. Освен ако човек съзнателно не работи върху проблема, но това трябва да бъдат двупосочни усилия. Доста хора се заблуждават с нагласените елекции, те не са гаранция.

# 2 654
Объркала съм се в период на Раху-марс съм се омъжила и след това влизам в Юпитер. Да в картата ми е заложен проблемен първи брак и  развод, но не мога да разбера дали заради това, че Уран ми е в първи дом и прави опозиция на седми Овен.

Общи условия

Активация на акаунт