Мама МАРТенска слабее,а бебчето й дебелее!

• 14 489
  • 295
  •   1
Отговори
# 90
Видяхте ли темата с генератора на имена.Хиля се тука като луда. Joy

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=408801.0

# 91
  • София
Е, на фамилията на Мария й даде Чапраска! Как не го открих по-рано тоз' генератор тъй да я запиша Joy
Или пък Бица или Ставрула Crazy
Оф- сега и на мен ще си пусна, че сме с различни фамилиии Laughing
-Доста Костадинова- приятно ми е Mr. Green

# 92
Мечо Пух, чудя се как се попирате изобщо в 3-ката  Laughing с тия килограми? Е, малко височко и идват на София, но иначе са добре, не и пропускат.
А за акането - София е само на кърма и от месец някъде насам доста разреди, случвало се е по 2-3 ден да не ака, а на следващият 3 пъти за една сутрин  Crazy, но опрделено не е запечена, защото си е рядко/ и обилно  Crazy /
Мерси, Никита, ами побира се съвсем нормално в тройката, и не изпускат изобщо, затова не се бях замисляла за нов размер, че нали тези са до 9 кг Thinking. И беба не е запечена, просто се чудих, дали е нормално, днес пак й е трети ден и до колко дни да я чакам самичка да си свърши работата?

Честита месечинка на Иво  bouquet

# 93
Е как е малката Чапраска днес? Laughing

# 94
  • София
Аз знам, че ако бебето е на кърма, може седмица да си изкара без да ака, защото усвоявало много добре кърмата. Притеснително си е така като вземеш да броиш дните, но ако сте на кърма- че аз не помня- е още рано да го насилваш, според мен...
Чапраска в момента спи, благодаря че попитахте- А вие как се казвате? Mr. Green

# 95
За мама Антилета Чичелина ли питате или за малкия Тръндьо???. Mr. Green

# 96
 Joy hahaha ох голям майтап ,Привет и от нас Пройчо Маринов  Crazy
и във връзка с ревливите бебеъта напослефдък ето едно заглавиице и от мен :
МАРТенчетата красиви хем ревливи,хем са диви  Crazy

# 97
Нашвто захранване мина без особен успех... Confused дадох му тиква на Хип, но не я хареса.Сега се чудя утре дали да му дам пак или да направя картофено пюре? newsm78

# 98
Бела, тиквата има особен вкус, много деца не я харесват за първо - картоф, морков, тиквичка - това опитай.

Оки4, на голямата стоплях лъжичките в купичката на водна баня - 2-3 мин.

Русана, няколко пъти съм поръчвала от Mytoys - немска точност, няма никакви проблеми, имаш проследяване на поръчката по интернет - до къде е стигнала. Интерлогистика са им партньорите в БГ - доставят до в къщи - обикновено към 10-11 ч. - няма ходене до пощата, до митницата и т.н. Поръчката трае 2-3 дена. Блокират ти парите от картата веднага, но ги теглят, когато поръчката е доставена.
Много съм доволна!

# 99

Да питам за кърмените бебоци: отчитат ли се всеки ден в памперса, или през няколко дни? Малката до скоро беше редовна всеки ден, но от 10 дни почна да прави паузи от два до три дни. Засега е о.к., но с баткото си имах доста такива проблеми, та да питам?

Отчита се и още как-на всяко хранене  Mr. Green

# 100
Да питам за кърмените бебоци: отчитат ли се всеки ден в памперса, или през няколко дни? Малката до скоро беше редовна всеки ден, но от 10 дни почна да прави паузи от два до три дни. Засега е о.к., но с баткото си имах доста такива проблеми, та да питам?

Ние акаме понякога на два дни!

# 101
Нагаина, водите за кърмачета се водят ИЗВОРНИ, не минерални  Peace
Иначе съм съгласна, че то в Бг не се знае какво има в опаковката. И колко това, което пише на етикета е вярно  Wink

Може ли някой да ми каже, предполагам-Веси... при захранването, като ще се дават по 1-2-5 лъжички- как се стопля това количество и в какво. И също- как се проверява дали е достатъчно топло. Embarassed
От както стана на 3 месеца, Мария ака на 3 дни по веднъж  Sick
Честито на порастващите днес бебоци!

Ами аз съм си взела един комплект малки контейнерчета. Моите не са точно тези, но нещо такова
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=5169
Може да се ползват и чашките на АВЕНТ. Аз имам една подарък към нещо беше
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/2197
Те са много удобни за в началото  Peace Тези моите контейнерчета се събират идеално в термобоксовете за шишета по 3бр. И е много удобно да се ползват за разходка навън  Peace Но аз си мисля да си взема направо някаква термочанта, защото в нея се събират всякакви размери купички  Peace

За акането, преди акахме по 2 пъти на ден по часовник. От седмица нещо не става номера така  Rolling Eyes Ака през ден общо взето и то е голямо пънене преди това  Tired Надявам се с пюретата да оправим нещата.
Днес ходихме до Метро и исках да накупя пюрета, но имаше много беден избор на зеленчукови  Tired А предния път, като ходих имаше всякакви. Знаех си аз, че тогава трябваше да ис напазарувам, докато има  Rolling Eyes Сега ещ ходя до Кауфланд, че там са най-евтини от веригите магазини  Peace

# 102
Благодаря Ви момичета за отговорите  и от името на  Цицана Joy

За мама Антилета Чичелина ли питате или за малкия Тръндьо???. Mr. Green
moresmile

Мама на Чапраска Mr. Green, и аз съм чела, че за кърмени бебета може до седмица да не акат, ама не знам дали ще издържа толкова? Баткото ми правеше такива номера и се налагаше в продължение на 5 месеца да му предизвиквам ....Беше кошмар

# 103
Веси в тия чаши и контейнерчета колко часа е годна храната (пюретата)?

За захранването искам да питам има едни  пюренца ,които са смесица от няколко зеленчука или плодове.Та да питам може ли от тях направо да се дава или трябва да се започне първо с един зеленчук(плод) до като се изредят всички и тогава да давам от тия смесените?

# 104
  • София
Кой не си е чел домашното Mr. Green
The_light_2008 , с един зеленчук се започва. От много теми насам се обсъжда този въпрос за захранването и бяха пуснати доста линкове. Можеш да потърсиш в нета защо и как се започва с един зеленчук(/ плод?).

Общи условия

Активация на акаунт