Страхотна Диета,Страхотни Тела /Режим на доц.Байкова/ - 24

• 40 977
  • 440
  •   1
Отговори
# 240
Никъде не намерих нещо написано какъв е поддържащия режим, след като човек достигне желаните килограми...
Някой да знае нещо по въпроса?

# 241
  • BG
Никъде не намерих нещо написано какъв е поддържащия режим, след като човек достигне желаните килограми...
Някой да знае нещо по въпроса?

Аз съм много доволна от разделното хранене като поддържащ режим. Преди години, в продължение на години, така задържах желаните килограми.  Peace

# 242
  • София
Хелоуууу!  Hug

Аз поизчезнах малко, но не мислете, че съм се занемарила. Joy
Вече втора садмица съм на мой собствен режим, взаимстван  разбира се от нашата Страхотна .  Blush
И съм много доволна от себе си. В момента съм 60 кг, но до края на другата седмица съм сигурна, че кантарчето ще покаже 5-цата.
3-та седмица не съм ходила на спорт. Реших малко да ми отпочинат мускулите, да не трупам само маса. А и в тези жеги, така ми е ОК.

Малко ми е трудно в момента, защото съм у дома / малкият беше с гнойна ангина посред лято  Shocked / . Знаете как е като си по цял ден в къщи - хладилника е на ръка разстояние... hahaha Но горе -долу се справям.Не бива да си унищожа 3 -седмичен труд.

Хайде, мацки, чао засега.
Ще ви наглеждам.  Grinning Hug

ПП- За поддържане - разделно хранене или задължително няколко  белтъчни дни през седмицата + 1 плодов разтоварващ. Събота и неделя - всичко. Така правя аз вече 3-та година.

# 243
СтаМ, много неприятно с гнойната ангина  Rolling Eyes дано се справите бързичко  Rolling Eyes

Наоколо съм май  Crazy

# 244
  • BG
Ето ме и мен - срамота, темата на втора страница!

Аз днес съм на собствен режим. Плодове сутринта, на обяд таратор, следобяд плодове и вечерта пак таратор! Да видим дали ще има ефект.  Peace

*StaM*, дано скоро да оздравее малкият ти син. Много неприятно!   bouquet
По отношение на килограмите - и аз се движа почти успоредно с теб. Дано и аз скоро да мога да се похваля с килограми започващи с 5  Peace

Kaлa, как върви страхотуването  Wink

# 245
Ох, не знаех, че имало такава тема.  newsm78

Аз да се оплача - вече 2 седмици спазвам стриктно режима и не съм мръднала и килограм, а нямам много за сваляне: 5 - 6 килограма. По принцип бързо свалям само да оставя шоколада  Wink

# 246
Стефи, никак  Embarassed Mr. Green Blush Twisted Evil Grinning

Уффффа, и днес я оплесках,макар че ям супер малко  ooooh!

# 247
  • BG
Добро утро и от мен!   bouquet

Да почерпя едно кафе за разсънване

gevestra, добре дошла в темата! А ограничаваш ли поетата храна през деня и дали са храниш до 19ч най-късно? Малко ми е странно как не си свалила нито един килограм. По принцип имам много бавен метаболизъм, но имах резултат още първата седмица.  newsm78

Kaлa, и аз се опитвам да съм режимна, но никак не ми се получава, за съжаление. Вчера изядох два плода, на обяд таратор, следобяд плод, а вечерта бях умряла от глад и хапнах недиетично месо (малко, но не е част от режима).  Embarassed

Днес се надявам да сме по-организирано диетични и да имаме успех. Стискам палци за минусчета на всички Страхотни!   bouquet

# 248
Здравейте страхотни!
Stephy благодаря за кафето!
Да Ви кажа тази диета наистина има резултат т и то главно в сантиметрите. Вчера се видях с хора, с които не се виждам често и те казаха че изглеждам много отслабнала! Много се зарадвах също и като установих че вместо 29 номер дънки се вмъквам вече и в 26, но са ми малко опънати! Искам още 2 кг да отслабна, но все от утре се връщам на първия режим.  За сега се ограничавам да не кача и чакам да ми дойде музата да я започна отново. Може би от утре Mr. Green!

# 249
  • BG
Здравейте страхотни!
Stephy благодаря за кафето!
Да Ви кажа тази диета наистина има резултат т и то главно в сантиметрите. Вчера се видях с хора, с които не се виждам често и те казаха че изглеждам много отслабнала! Много се зарадвах също и като установих че вместо 29 номер дънки се вмъквам вече и в 26, но са ми малко опънати! Искам още 2 кг да отслабна, но все от утре се връщам на първия режим.  За сега се ограничавам да не кача и чакам да ми дойде музата да я започна отново. Може би от утре Mr. Green!

smile3501, Страхотен резултат mamaili! По принцип тлъстините тежат малко и не се учедвам, че разликата в теглото ти не е огромна. И все пак, дънки 26 размер е невероятно постижение!!!!  Peace

Утре ми е ден за мерене и ще докладвам какъв резултат съм постигнала (надявам се да имам с какво да се похваля).

# 250
Ду и от мен Simple Smile

Ооо, кафенце....пу за мен  Joy

Мамаили, чудесно....браво   bouquet  bouquet  bouquet

Стефи, постарай се днес и аз ще опитам  Crazy

Успешно страхотуване !!!

# 251
gevestra, добре дошла в темата! А ограничаваш ли поетата храна през деня и дали са храниш до 19ч най-късно? Малко ми е странно как не си свалила нито един килограм. По принцип имам много бавен метаболизъм, но имах резултат още първата седмица.  newsm78

Да, всичко изпълнявам, ходих на консултация преди да започна, варианта на диетата ми е предписан. Живея на село и плодовете и зеленчуците, които консумирам са местно производство.  Peace
Но уви.  Sick

Радвам се за всички, които са постигнали добри резултати.  Hug

# 252
Gevestra,  Hug  хм, има ли вероятност режима да не ти се отразява....имаше такива момичета преди.....опитвала ли си с друго?

# 253
Ох, толкова се надявам да не е така.  Praynig Като ви чета тук колко сте доволни... Peace
А и толкова се зарадвах, че това е режим, в който има свобода да си планираш менюто според вкуса и не се гладува.

# 254
  • BG
gevestra, не се отказвай! Аз винаги съм положително настроена. Може пък да се намаляват обиколките ти. Премери си обиколките на талия, корем, крака, ханш - може и ти като mamaili да намаляваш в см.  Peace
И аз харесах този режим поради тази причина - не се гладува.
Какъв резултат искаш да постигнеш? (извинявай ако си писала преди  Embarassed)

Kaлa, старая се.  Hug  Mr. Green За сега съм само на плодове  Peace Дано да има ефект!

Общи условия

Активация на акаунт